fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / Egy kis néznivaló, avagy fotó a weben
Válasz erre
2018-10-26 19:07:19 - duncos

ezen az oldalon sok jó fotós van, jó képekkel!

LINK 

Nem kis nem kis készülődéssel, felszereléssel, modell-felhozatallal-instruálással, munkával elkészült képek.
Szerintem bőven megérte a fáradozást.

 
 

Kedvenc fotóm:
LINK

 
 
 
Előzmény Válasz erre
2018-08-08 23:28:49 - evka

Köszönöm a linket, kedves k30user, élmény ez az oldal!

 
Válasz erre
2018-08-08 22:57:14 - soce58

Kedves Mandy!
Az 500 px -el kapcsolatban ellent kell , hogy mondjak. Én már 5 éve ott vagyok ebből 4 évet ingyenesen töltöttem el , de a látogatottsága a képeimnek elérte a 12000000 . Tehát mint látod ez közel sem úgy van, ahogyan azt gondolod, bizony számít a képek minősége is.

 

Erzsébet: az ingyenes tagsággal is heti 7 (avagy napi 1:) kép tölthető fel, és annyit azé' nem kattintgatok, hogy az kevés legyen...
...a pénzért népszerűsítésre meg nincs szükségem, képet nem ott akarok eladni :)

 
Válasz erre
2018-08-08 18:00:30 -

k30user az milyen link ?

 
Válasz erre
2018-08-08 17:52:49 -

Az 500px-en ha fizet az ember fia, lánya akkor korlátlan feltöltést kap plusz képek promoválását. Azért vannak egyes képeken ezer feletti kedvelések. Akik nem fizetnek azokkal az történik amit Xabolcs ír.

 
 

Az ide feltett kép egy hétig látszik a Képfórumban; a 500px-re feltett csak néhány percig lát6ó, mert a tömegesen érkező többi hamar "letolja"; amelyik a néhány perc alatt eléri a "popular" azaz "népszerű" szintet, az egy kicsit tovább marad a megfelelő fül alatt - meg, hát akinek sok a "követő"je, az több eséllyel lesz a "Popular" fül lakója...
...de megdöbbentően jó képek is süllyednek el néha az érdektelenségben.

 
Válasz erre
2018-07-06 19:57:43 -

fotó és fotó.. vannak ugye a kommersz fotók.. azok a túl színes habos-babos, naplementések amik a nagyöbbség tetszését élvezik na meg van a fotós oldal ahova igen nehéz betörni mert igen magasan van a léc :) A bírálatok kemények de néha tanulságosak. A pozitív visszajelzés érdekében elcsavargunk.

 

Jól van simikém, ha ennek örülsz legyen jó napod! :)

 
Válasz erre
2018-07-06 18:45:42 - simi

Azért 13millió felhasználóból mindössze 207 nézte meg a képedet az 500px-en. Itt pedig a mondjuk 300 felhasználóból 100 körüli a megtekintés. Ez iszonyatosan rossz arány az ötszázpixen... a fotovilág látogatóinak egyáltalán nincs szégyenkeznivalójuk.

 

Sándor, a lényeget tekintve egyetértek veled, de ha folyton azt szuggeráljuk magunknak, hogy vacakok vagyunk, az a legbiztosabb önbeteljesítő jóslat. Sanos nem lehetek rá különösebben büszke, hogy fotóvilágos vagyok, de szégyenkezni sem vagyok hajlandó miatta. Különben is, nem csak csapatjáték van, mindegyikünk egyéniben is versenyez.

 

Egyet értünk Zorán! Csak én hűséges típus vagyok!
52 éve egy asszony (3 gyerek, 7 unoka), 41 évig egy munkahely, és 14 éve itt! Úgy hogy maradok, bár többször elgondolkodtam a távozáson az utóbbi 1-2 évben (rengeteg barátom elment innen - többekkel tartom a kapcsolatot, csalnak másfelé: "Te még itt!??"), a színvonal nagyon hullámzó, az értékelések szakmailag nagyon megkérdőjelezhetőek sok esetben, a pontozás teljesen irreális; ha ezt tekinteném egy kép értékének akkor azt kell mondjam ez nem egy jó színvonalú amatőr szájt, hanem egy laikusok erősen szubjektív gyülekezete!...
Na, mindegy maradok, de időnként (mint most is) kiöntöm a szívemet, és mellékesen máshol kompenzálok!
(Megsúgom nem vagyok ezzel egyedül a tagok között!)

 
Előzmény Válasz erre
2018-07-06 10:06:39 -

Ahány "zsűri" annyiféle eredmény. Persze mindig a zsűri a rossz, ha egy kép nem kap elismerést.
Ez már csak így van.
A Fv egy asztaltársaság, csakúgy, mint az 500px vagy bármelyik. Át lehet ülni itt-ott dicsérni egyik asztaltársaságot jobban, mint a másikat. Csak kérdés, hogy ha a "sajátunknak" mondjuk és "szeretgetjük" azt a bizonyosat és leminősítsük az asztaltársaságunk tagjait, hogyan fognak ránk nézni? Lehet a gondolataikban az fog kavarogni: ha itt annyira nem jó, akkor mit keresek még itt?? ;)

 

Megnéztem az oldalt, valóban sok jó és sok olyan kép is van fenn, ami a futottak még Kacorkirály és Rizibizi kategóriába tartozik. Ez nem különös, ez a nagy számok törvénye. A kérdéses kép valóban jó, viszont ha valaki egyszerre több képet tölt fel, többen úgy vagyunk vele, hogy kiválasztjuk azt az egy-kettőt, ami a leginkább tetszik közülük. Ez viszont már nem csak kép, de néző függő is.
Minél több kép kerül egy oldalra és minél több a véleménynyilvánító, annál nagyobb a kiegyenlítődés, nagy számok törvénye, hiszen egy-egy kép valódi értékének feltárására jóval kevesebb idő, így figyelem jut. Viszont az is igaz, hogy sokkal kisebb hozadéka van a cimboraságtól vezérelt véleménynyilvánításnak.
Azért nem panaszkodhatsz, hiszen téged és a képeid legalább nem pocskondiázzák, ami velem már többször előfordult.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
számláló