fotovilag.hu
Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Általános / Gondolatok...

Már kb. két éve kérte DOC, hogy töröljek legalább 500 képemet - akkor vérző szívvel meg is tettem (egyenként), mert egyben nem tudtam visszamenteni az én Pc-m egy albumába! Ha ennek technikai lehetősége megoldódna legalább a fél mennyiségű feltöltött képemet visszamenteném magamnak egy helyre és törölném FV. szerveréről, hogy azt ne terhelje!

 

k30user OK nem gondoltam erre a problémára. Az aprítás folyamatban

 

Azt is meg kell jegyezni hogy a feltöltött képek számával arányosan növekszik a tárhely nagysága. A végén ki fog pukkadni mint egy lufi. Ajánlom minden tagnak hogy időnként végezzen nagytakarítást, pl. a kevéssé sikeres fotókat (kevesebb mint 4-5 szavazat) néhány hónap után ki lehet törölni. Már volt róla szö hogy a feltöltött képek számát tartsuk bizonyos határok alatt.

 

Én is szoktam levenni képeket, de általában 5 másodpercen belül. Ha észreveszek egy szarvashibát. Aztán kijavítva visszatöltöm.

 

Ha a fotót sokan megnézik, de nem kap bírálatot az érdektelenség és felesleges tovább fent lennie.
Ha szakszerű bírálatot kap, az tanulságos lehet a többi fotóstársnak is, hát maradjék a lelkem

 
Válasz erre
2018-07-06 17:59:10 - Zsozso

Az ilyen tipusu vitak miatt hagyta el a Fotovilagot sok kituno fotos !!!

 

Csak most látom, hogy a labdaházi eskü szövegét nem sikerült elsőre jól megfogalmaznom, mert csak a megbírált (a pontozott is annak számít!) képekről van szó. Kiegészítem az előbbieket annyival, hogy a megbírált képek levételére önkéntes tilalom vonatkozik, és csupán elvárást fogalmazunk meg arra nézve, hogy a képet végig a Képfórumban hagyjuk, ha már egyszer fölraktuk. (Elvégre lehet, hogy már lázasan fogalmazza valaki a kritikát, amikor lekapjuk.)

 

OK

 

Akkor ünnepélyesen megfogadjuk, hogy megbírált Képet a Képfórumból mától fogva nem veszünk le. (Kivévéve, ha különleges és méltányolható oka van, de a rossz kiritka nem számít annak.) Kijelentem, hogy ebben mindnyájan egyetértettünk, akik a témához eddig hozzászóltunk. Aki másként gondolja, szóljon most, vagy hallgasson örökre.

 

Köszönöm.

 
Válasz erre
2018-07-05 06:13:15 - BBart

Nem beszéltem törvények alkalmazásáról. Össze keversz más hozzászólóval. Fenthagyom amig látható a fórumon. Csak nem látom értelmét. Soha nem kaptam semmit ha elhagyta az első oldalt a képem. De rendben, ha ez a kérés ez számomra nem gond.

 

Más malomban őrölünk, mert te törvényekről és büntetésről beszélsz, én konszenzusról. Közelítsük meg másképp a dolgot! Azt, mondod, fenn hagyod a képet, amíg az első oldalon van, vagyis 2-3 napig. Mi azt kérjük, hogy hagyd fenn, amíg a Kepforumban van, vagyis 5-6 napig. Ez összeegyeztethetetlen az elveiddel?

 
Válasz erre
2018-07-04 20:33:20 - BBart

Értékrend hm. Fogas kérdés. Ha elvtelenek gondolod,vagy következetlenül cselekszem kérlek jelezd. Szerintem teljesen kiszámítható vagyok. Igen is meg nem is a meghatározására. Tisztelem az oldalt és annak közösségi erejét de ennek vannak határai is. Addig fogadom el az oldal törvényeit amíg jól érzem magam. Utána persze én fogok távozni.

 

Balázs, mit jelent az, hogy valami a saját értékrendeddel össze nem egyeztethető? Hogy az illető gyökeresen más álláspontot képvisel, mint te? Horváth Péter írása a Glamour c. képedről összeegyeztethető a saját értékrendeddel? Nekem ez a meghatározatlan tartalmú saját értékrend dolog úgy hangzik, hogy azt csinálok, amit akarok, és ha nem tetszik, tehettek egy szívességet. Ez is egyfajta ars poetica, de akkor miért nem mondod egyszerűen ezt?

 

Berni törölve !

 
Válasz erre
2018-07-04 18:43:25 - BBart

A határ nálam ott van amikor arra vonatkozik a bejegyzés, hogy szexuálisan mit kezdene valaki a modellel. Vagy ha a hozzászólás személyre és nem a képre vonatkozik. Szerintem a fotós kivételével nincs helye ezen az oldalon az egyénre vonatkozó megjegyzéseknek. Ez egy kép és fotós teljesítményt értékelő oldal. Valamint ha salyát értékrenddel össze nem egyeztethető írás jelenik meg a képem alatt akkor is leveszem.

 
Válasz erre
2018-07-04 17:40:13 -

Kedves phygebácsi! Hülye azért nem vagyok! Prémiumos fotót nem törlök le! Olvasd el inkább légyszives a t. Szerkesztőség forumot!

 

Berni, Te a képtörlésnek nagymestere vagy, nem lehet az, hogy tudat alatt töröltél és nem emlékszel rá, vagy álmodban...?:)

 

Senki se akar megbüntetni senkit. A dolog lényege, hogy közmegegyezéssel alakítsuk ki a klub viselkedési szabályait a jövőre nézve. A kommentelés etikájátval is lehet és kell is foglalkozni, de ennek feltétele, hogy legyenek kommentek.

 

Balázs mit jelent az, hogy nem a képpel, hanem a modellel? Ha modell van a képen, akkor hol a mezsgye, amikor még a képpel, és amin túl már a modellel foglalkozik az értékelő?

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány
számláló