Fotóvilág fórum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...
Felhasználók / aczelpeter hozzászólásai

Kedvesek vagytok! Az van, hogy ez nekem hobbi - amit persze igyekszem magamhoz képest a legjobban csinálni - és ha a hobbi frusztrációt okoz, akkor azt nem érdemes eröltetni. Nem gondoltam végig, hogy végleg elmegyek-e, de az jött ki, hogy mostanában hihetetlenül sok lett a munkám, és nem éri meg nyakamba venni azt, hogy a hobbi bosszúság forrása, s ezzel teher legyen. Nem fér bele. Ezért gondoltam azt, hogy ezen a lapon hosszabb szünetet tartok (és később vagy visszajövök, vagy nem.) De István megszólalt, és amit mondott, azt tisztelettel veszem, ki is oldódott a frusztráció, úgyhogy maradok (ha kicsit ritkul is megjelenésem kb. februárig, mert addig bizony mélyre merülök, annyi lett a munka). Mégegyszer köszönöm a megértést, és szép fényeket, további szuper fotókat!

 

István, elhiszem, fátylat rá! (vöröset, ha szabad). Csak nekem rendkívül kellemetlen mindig szólni, mert a konkurens fotók is mind nagyon jók, mint most is. Egészen kiváló, és én meg ugye - gyerekes dolog, de - mindent komolyan veszek, a játékot is, sőt, leginkább azt. És ez a pontgyűjtés olyan, mint a benzinkúti pontgyűjtés, ott is felmenne a pumpa, ha lehúznák a kártyámról a pontjaimat :)) No, elnézést, Izabella, csudajó az a portré, teljesen eredeti.

 

Kiváncsi vagyok az aug. 28 - szeptember 3. időszakra. Docnak sikerült ismét lenyomna a legmagasabb pontszámú képet. Lehet, hogy pirosvakság áldozata ő, mert minden képem, melyen piros az uralkodó szín, elkerüli figyelmét. (Igaz, korábban más színvilágú képeimmel is előfordult ez már néhányszor).

 

LINK

A mostani állás a Kiemelt fülre kattintva. A képekre ráklikkelve pedig visszanézhető a feltöltés időpontja.

Avagy ugyanez a Prémium fülön:
LINK

 

Kedves István,
Ezúttal is eljött a a Hét fotója, illetve a Hét tévedése, s persze újra - mint már annyiszor - az én képem rovására. Az én fotóm - (Kékvörös, ma éjfélkor 28 nagyontetszikkel, feltöltve aug. 29-én, kedden) nem lett a Hét képe, ellenben egy, egyébként igazán szép fotó lett az, (Igazi szömök, szemüveggel) amely 25 nagyontetsziket ért el ma éjjel, és ugyanazon a héten, szept. 3-án, vasárnap lett feltöltve, kapta e kitüntető címet. Tényleg, ennyi véletlen hétről hétre?

 

Így igaz, a FV motorja már nem tud egy-két dolgot kiszámolni, az ember pedig nem motor, ezért tévedhet. Mindentől függetlenül Az én Babám vasutas zseniális fotó (szerintem a Classic ahhoz képest csak egy jól sikerült ujjgyakorlat), De persze az ember meg ember, számolja a pontokat, előre örül, azután egyszercsak ajakra huppan :)) No, ez legyen a mi legnagyobb bajunk!

 

Ó, ez egy hasznos táblázat, látom, visszamenőleg is. Köszönöm!

 

Kár volt ennyit beirnom, elég lett volna küldeni egy emailt - és íme, István máris rendezted a helyzetet. Köszönöm! Nem mellesleg tartom persze továbbra is, hogy phygebácsi szellemes képe szuper. Bánom, hogy épp ezzel kapcsolatban adódott a problémám, mert tényleg ritkán lehet ilyen érdekeset látni. Mégegyszer Istvánnak köszönöm, Csabának pedig annyit, hogy ötlete és a kivitelezés is bőven jobb, mint egy szimpla hêt képe.

 

LINK

LINK

Ma éjfélkor.

 

Kedves István - és a jelenlegi Hét képénél mit vettél figyelembe? Gondolom, hogy az augusztus 07-13-ig tartó időszakot. Esetleg ha átnéznéd újra a ma éjféli állapotot: Az én Babám vasutas - 20 nagyontetszik, feltöltve 10-én. csütörtökön; Classic - 22 nagyontetszik, feltöltve 12-én , szombaton. Természetesen a magasabb pontszámú kép NEM lett a hét képe. Köszönöm.
(És persze ez a helyzet változik majd, hisz a Hét képeként kiemelt, a FV-ot megnyitva azonnal szembeötlő képet nyilván - és joggal - újabb pontokkal jutalmaznak a képről eleddig lemaradt kollegák. És ez így van jól. Én a ma éjféli állásról beszélek itt.)
Ugyanakkor ezen bosszantó anomáliától, amely egyébiránt engemet most már rendszeresen sújt, egyszer elnézést kérve korrigáltál, egyszer meg épp akkor változtattál a szabályokon, amikor enyém volt annak a hétnek a legeredményesebbje, hogy helyette egy, előző héten feltöltött, és úgy is kevesebb pontot elért kép fusson be - mindegylevanszarvaezazegész - tehát ettől függetlenül újra gratulálok phygebácsinak, mert az a kép igazán jó! De nem is erről beszélek, phygebácsi elnézést, nagyon jó, remek az a kép hanem ...
Hanem hát vannak István te általad felállított szabályok, és van valaki, aki azokat nem tartja be. Ez is Te volnál. Üdv. AP.
PS: Ez az egész persze csak egy játék. De a játékot is lehet rossz szájízűvé tenni. Ez történt, nem több, nem kevesebb.

 
 

Én a boxot szoktam nézni. Jó látni, hogy nem engem vernek. És ez egy igazságos, lovagias sport. Mert a győztest is nagyon megverik.

 

Tibor, nincs itt semmi gond, mindent koherens logikával szerveztek meg.

1. mászni kell a közönségnek (is) : végtére a nézők egészségét védi, sportoljanak ők is
2. föntről nem jó fotózni: nem is lehet bevinni fényképezőt, mert föntről nem is szeretnél fotózni.
3. konténer büfé és WC: logikus, először fogyasztasz valamit a konténer büfében, azután rohansz a konténer WC-re.
4. ruhatár, esernyő: nocsak, még ruhatár is van! Ki panaszkodik ezután!? Okvetetlenkedő!
5. kong a nézőtér az ürességtől: az okvetetlenkedők otthon maradtak
6. akik pedig otthon maradtak, megnézhetik TV-n a megnyitó show valamelyik ismétlését. Ezután visszatérhetnek az 1. ponthoz, vagy követhetik a versenyeket TV-n.

 

Ez nagyon jó. Nagyon jó. Az üres fecsegés Paganinije. Ismerek néhány ilyen hegedűst.

 

Benne vagyok, Sándor!

 

A fotós séták különösen akkor értékesek, ha egy jó sörözőbe vezetnek. És -
ahogy Sándor mondja - ott az ember olyasmit is meg mer kérdezni a másiktól, amit itt írásban restellne: kérsz egy sört? Akkor kérj nekem is!

 

A képekről alkotott véleményemet senki sem befolyásolhatja.
Saját magam se.

 

10-12 fő ... pozitív világszemlélet, az eddigieket visszaolvasva.
István, a szöveges fórumot szűkebb kör követi, mint a képeket. Nem tennél ki egy tacet paot a képek közé erről a találkozóról?
(Teljesen fúggetlenül ettől, az én megjelenésem sajnos bizonytalanná vált, de igyekszem, hátha...)

 

Mélyen egyetértek. * (ez itt a kalaplengetés helye).
;)

 

Mindig van közös nevező, csak nem mindig keressük meg. :)
Mindenesetre a polémia tárgya, az a bizonyos kép annyit mindenképp elért, hogy gondolatok sorát indukálta. És ez nem semmi, hisz igen sok szép kép semmi gondolatot nem indukál azon kívül, hogy "ez szép".
Érdekes dolog ez...

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány

Tapétázás kisvakuval
video
Szarka Klára: A hírkép és a riport
tárgyfotó
Profi tárgyfotó egyszerű eszközökkel
számláló