Monitorkalibrációs segédábraProfi monitorkalibráció ábrák:
www.lagom.nl


Mit ne tölts fel a Fotóvilágra?
Hírek / NIKON: AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

NIKON: AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

2018-01-10 09:04:00

A kiváló fénykép elkészítéséhez megfelelő távolságból megfelelő gyújtótávolságú objektív szükséges. Ezzel az objektívvel akár 160 mm-rel nagyobb átfogást érhet el abban a pillanatban, amikor az akciódús esemény azt megköveteli.

Mindig éles. Mindig stabil. A 180–400 mm (f/4) gyújtótávolság-tartományt 560 mm-re (f/5,6) növelheti anélkül, hogy változtatnia kellene a fényképezőgép fogásán. A masszív, jól elhelyezett karral a telekonverter egy ujjal aktiválható, ami ideális megoldás, ha közben a keresőt tartja szemmel. A minimális fókusztávolság a gyújtótávolság teljes tartományában 2 m.

A kép teljes területén remek képélességet és a teljes zoomtartományban minimális fényveszteséget biztosít még maximális rekesznyílás mellett is.
Az objektív kiemelkedő felbontása garantálja a folyamatosan kiváló eredményeket. A fluoritelem nagy fényáteresztést tesz lehetővé minimális színeltéréssel. Nyolc ED üvegelem szavatolja a teljes területén élénk színű, tökéletes kontrasztú képeket. A Nikon tükröződésgátló nanokristály bevonata pedig még ellenfényben is minimálisra csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, ezáltal tisztább képek készülhetnek.

A Nikon rázkódáscsökkentő (VR) rendszere négylépcsős előnyt nyújt akkor is, ha a telekonverter be van kapcsolva. A SPORT VR móddal megbízhatóan követheti a gyorsan mozgó témákat.
Fényképezhet a gép rázkódásának hatása nélkül. A VR technológia azonnal aktiválódik, amint félig lenyomja a zárkioldó gombot, és a normálnál akár négy lépésközzel hosszabb záridő használatát is lehetővé teszi.* A SPORT VR mód stabilabban tartja a keresőben látható képet, ami a kivételesen gyors mozgások rögzítésekor és pánozáskor hasznos.

Terepre kész
Ez a teljes mértékben időjárásálló objektív kiválóan teljesít kemény szabadtéri környezeti viszonyok mellett a sípályától a barnamedve kedvenc halászhelyéig.
Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül. A fluorit objektívelemnek köszönhetően kisebb a tömege. Továbbá, mivel terepen sokkal kevesebbszer kell cserélni objektívet, a Nikon D-SLR fényképezőgép képérzékelője is sokkal kevésbé van kitéve a környezeti elemeknek.
 
 
 
Megtekinthető a gyártó honlapján:
 
számláló