Regisztráció Elfelejtette jelszavát?


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Mai albumajánlat

Birkás Sándor
Balaton

Tegnapi albumajánlat

Szabolcsi Mihály
Erdők, tanyák

Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány

Tapétázás kisvakuval
video
Szarka Klára: A hírkép és a riport
tárgyfotó
Profi tárgyfotó egyszerű eszközökkel
Aktuális gyorstippünk:

Ha nincs kioldózsinórMonitorkalibrációs segédábraProfi monitorkalibráció ábrák:
www.lagom.nl


Mit ne tölts fel a Fotóvilágra?
Hírek / Új Sony objektív

Új Sony objektív

2012-07-27 22:59:00

Gyors és csendes telezoom a Sonytól
Bemutatkozik a DT55-300 mm F4.5-5.6 objektív

Az A-bajonettes APS-C szenzorokkal rendelkező kamerákhoz kifejlesztett, stílusos megjelenésű objektív elérhető áron hozza közelebb az eseményeket minden fotóshoz.

A portréktól a természet- és sportfotózásig a Sony új SAL55300-as zoom objektíve minden helyzetre megoldást nyújt. Az 55-300 mm-es gyújtótávolság nagy átfogást kínál, maximális értéknél megfelel a 450 mm-es szuper teleobjektívek gyújtótávolságának (35 mm-es fényképezőgépek esetében). Ez még a természetfotósok számára is elegendő lehet.

A nagyon csendes, Smooth Auto Focus motor (SAM) ideális partner a gyors autofókusz-követéssel rendelkező, féligáteresztő tükrös fényképezőgépek számára. Még abban az esetben is, ha a tárgy mozgásban van, a gyors fókusz segítségével képkockáról képkockára tudják tartani az élességet, még a Full HD videofelvételek készítése közben is.

A SAL55300-as objektív fejlett optikai tulajdonságokkal rendelkezik annak érdekében, hogy a nagy felbontású új generációs szenzorok megfelelő partnere lehessen. Ahogy a Sony prémium G optikái esetében megszokott, egy plusz ED (Extra-Low Dispersion) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt a közepes, illetve nagy gyújtótávolságok esetében. A meggyőző MTF (Modulation Transfer Function) értékek garantálják a legkisebb részletek jó minőségű rögzítését.

Az új objektív várhatóan ősszel kerül a magyar üzletekbe.

Kapcsolódó weboldalak: http://sony.hu

számláló