Regisztráció Elfelejtette jelszavát?


A Fotóvilág működése

Alapszabályzat


Mai albumajánlat

Birkás Sándor
Balaton

Tegnapi albumajánlat

Szabolcsi Mihály
Erdők, tanyák

Videóajánlat
Lépcsőszimfónia
kompozíciós esettanulmány

Tapétázás kisvakuval
video
Szarka Klára: A hírkép és a riport
tárgyfotó
Profi tárgyfotó egyszerű eszközökkel
Aktuális gyorstippünk:

Ha nincs kioldózsinórMonitorkalibrációs segédábraProfi monitorkalibráció ábrák:
www.lagom.nl


Mit ne tölts fel a Fotóvilágra?
Hírek / Új Nikon kompakt: COOLPIX L610

Új Nikon kompakt: COOLPIX L610

2012-08-11 14:45:00

Sajtóközlemény

Egyszerűen tökéletes: a kompakt COOLPIX L610 modell,
14-szeres zoommal

2012. augusztus 9.: A mai napon a Nikon bemutatta az intelligens és könnyedén használható COOLPIX L610 kompakt fényképezőgépet. 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő, teljes HD videofelvétel, objektíveltolásos rázkódáscsökkentés és intelligens AF-szabályozó rendszerrel ellátott Egyszerű automata mód biztosítja, hogy a barátokkal vagy családi körben átélt különleges pillanatok könnyedén és szépen megörökített, csodálatos emlékekké váljanak. A NIKKOR 14-szeres optikai zoomobjektív kreatív lehetőségek tárházát kínálja, amelyek révén a COOLPIX L610 tökéletes társ nyaraláskor vagy különleges események megörökítése során.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX L610 használata meglepően egyszerű. Az ergonomikus kialakítású markolatnak és a rendkívül kompakt váznak köszönhetően a fényképezőgép minden erőfeszítés nélkül stabilan a kézben tartható. Mindezt pedig olyan funkciók egészítik ki, mint az Egyszerű automata mód, az Automatikus programválasztó és az intelligens automatikus élességállítási rendszer, amelyek révén a fényképezőgép gondoskodik a minőségi felvételekről. Így a fotós zavartalanul átélheti a barátokkal vagy családtagokkal töltött pillanatokat.”Legyen képben
A nagy teljesítményű 14-szeres NIKKOR optikai zoomobjektívvel ellátott COOLPIX L610 kiemelkedő pontosságú és éles felbontású fényképeket készít, legyen szó akár csoportképekről vagy nagy látószögű, vakáción készített képekről. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő pedig gyenge fényben (például egy gyertyafényes vacsora során) is természetes színeket biztosít.

Az Egyszerű panoráma mód 360 fokos és 180f okos fényképek készítését teszi lehetővé, így még szélesebb látképet kínál. Miközben függőleges vagy vízszintes irányba pásztázza a tájat, a fényképezőgép CMOS-érzékelője gyors sorozatfelvételt készít, amelynek darabjait csodálatos panorámaképben egyesíti.

Emlékezetes fényképek, könnyedén
A COOLPIX L610 mindenről gondoskodik, így minden alkalommal tökéletes fényképekben gyönyörködhet. 19 motívumprogram közül választhatja ki a helyzethez leginkább megfelelőt, illetve fényképezhet Egyszerű automata módban is. Ekkor az Automatikus programválasztó választja ki az optimális beállításokat. Az intelligens automatikus élességállítási rendszer pedig automatikusan kiválasztja a legjobb fókuszmezőt, így a fényképek mindig élesek lesznek, függetlenül a kép témájától és annak elhelyezkedésétől.

Teljes HD (1080p) videofelvétel sztereó hanggal
Immár teljes HD felbontású videókat is rögzíthet a külön videofelvétel gombbal, amellyel azonnal átválthat fényképezés módból video-módba. A 14-szeres optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, így még közelebbről szemlélheti az eseményeket.

Kreatív vezérlés a fotós kezében
A COOLPIX L610 használatával könnyedén átélheti a kreatív fotózás és videózás élményét. A Gyors retusálás menü révén számítógép nélkül is látványosabbá teheti az elkészült fényképeket. A számos szűrőeffektus között megtalálható például a Kiválasztott szín, amely monokrómmá alakítja a fényképet, majd a kiválasztott területet kiszínezi, illetve a Csillagfény effektus, amely pedig csillogó hatást ad a fényes elemekhez.

A Nikon COOLPIX L610 fekete, vörös és ezüst színben kapható.

számláló