Talán már csak a régebbi tagok emlékeznek rá, hogy egy-egy remek állat vagy növényfotó alá megjegyzésként odaírtam, hogy az, óvodák, vagy tanintézetek falán töltené be valódi szerepét. Azt is felajánlottam, hogy tíz kép gyártási költségeit magamra vállalom. A Fotóvilágon erre gyakorlatilag senki nem reagált, így más fotós körben kerestem támogatókat. Kaptam is több mint kétszáz fotó felajánlást, amiből kiválogattuk a legalkalmasabb negyvenöt képet és bemutattuk válogatásra egy óvodának, akik kiválasztottak tizenegy, hazánkban vadon élő állatot ábrázoló képet, amit legyártottunk és a mai napon felkerültek az óvoda falára. Tartozom az igazságnak azzal, hogy a képek alkotói között két Fotóvilág tag is található. Angster Márti és Dr Tóth Piusz István. Deák Lajos
2021-08-18
Csak egy link: https://www.youtube.com/watch?v=EwhWiWzbnOQ hogy mik vannak? És mit tud hozni a jövő.... milyen közel is van a múlt.... meg ilyesmi. Kovács Mihály
2021-08-11
Nem mintha az elvi jelentőségén túl bármit is számítana, de június 26-án töltöttem föl a Sikátor című képem, ami szintén negyven pontot kapott, de a Heti képértékelések listára valahogy mégsem fért föl. Így jártam. Deák Lajos
2021-08-09
Itt működik jól! Talán ha már kidobott a rendszer és Te még azt látod, hogy bent vagy, akkor lehetséges. Fotóvilág Admin
2021-06-27
Mint épp most :(( Veress Zsolt
2021-06-26
Nekem meg elmennek anélkül hogy menyomnám Veress Zsolt
2021-06-26
...... itt. ( Katasztrofálisan mùködik a forum az Androidon). Ezért nem mondom, állitom, hogy itt semmilyen értékrendszer, komment függő akármi nem működne. Szoktam nézni az agyon kritizált Budai Petúr képértékelését .Ami ott megy, az itt elképzelhetetlen. Így is kevés az aktív tag, ne ajarjuk a felére csökkenteni mert abba végleg bele bukik a Fotovilág. Mindez személyes véleményem, nem kell egyet érteni vele. Veress Zsolt
2021-06-26
Lajos, a 100 ASA, más tál tészta. 2006 óta vagyok itt tag és sok belháborut meg értem Veress Zsolt
2021-06-26
A MAFOSZ sorozatban néhány volt/jelenlegi tagra is rá lehet bukkani: Apiros, Olasz Ágnes, mettor, lakikrisz, bollaci, Aczél Péter, apaCmeN Nádor Pál
2021-06-22
Lajos, sok igazság van abban is amit te írtál. Én továbbra is bízom, hogy egy kis akarattal és jóindulattal lehet megoldást találni a problémák kiküszöbölésére. Bányik Éva
2021-06-21
Kedves Éva ás Lajos! Úgy érzem, hogy egy csónakban evezünk! Nem akarom a helyzetet annyira kiélezni, de bizonyára lenne valami megoldás. Ehhez természetesen az oldal üzemeltetői is kellenek! János Müller
2021-06-21
Meg csak azzal szeretnem kiegesziteni, hogy a pontozok szama nagyon konnyen lekovetheto mondjuk szinte barmelyik \"het kepe\" alapjan - ugyanis max 20-25 fo akik (majdnem mindig ugyanazok) ezt az egeszet tenyleg komolyan veszik - Ha meg maradt bennem optimizmus, azt leginkabb nekik koszonhetem. Ja, es felreertes ne essek: en nem varom el, hogy minden egyes fotomat mindenki pontozza, (errol szo sincs) ; de nem igaz, hogy a mostani 158 fotobol jo par tag (akiknek a fotoit rendszeresen pontoztam eddig) soha egyet se talal pontozasra erdemesnek... Bányik Éva
2021-06-21
Kedves Janos, minden egyes bejegyzeseddel teljesen egyetertek, sot azonosulok... egyet szeretnek kiemelni amelyet 2020-02-29-en rogzitettel; idezem
\"Én a magam részéről tiszteletlennektartom és nem értem azokat, akik ugyan töltögetnek f el képeket (gondolómvalamilyen sikerélmény vezérli őket) de mások képeit nem nézik, ezek őket nemérdekli! Persze lehetne tenni ellene! Egyszerűen bojkottálnikell a nézettségét azoknak, akik csak képtárolónak mihasznák az oldalt,no meg azokat is akiknek nincsen rendes bemutatkozásuk! Vannak fotósok, akiknek a képeit hónapokonkeresztül értékeltem és időnként még írtam véleményeket is hozzájuk, de ők mégegyszer sem értékelték vagy véleményezték az én képeimet! Úgygondolom, ha ezeket az embereket nem érdeklik azén képeim, akkor engem sem azövéké!\" Hat igen... pontosan itt tartok en is 1.5 ev ittlet utan. Nyilvan, ez csak egy problema a sok kozul. Nagyon sok igazan jo fotos (gondolom nem kell feltetlenul megneveznem oket - ugyis tudjatok) egyszeruen csak eltunt (legalabbis mar nem posztolnak semmit egy jo ideje) viszont egyre tobb \"tiszavirag eletu\" se neve se arcanincs fotos tunik fel mostanaban. Szoval a problemak listaja eleg hosszu, nem is folytatom... Es kozben azon gondolkodom tavaly ota, hogy vajon milyen jo dolog fog tortenni az iden, a FV 25 eves evfordulojan... en nagyon szeretnek ilyen optimistanak maradni... (ha ugyan meg lehetseges) Bányik Éva
2021-06-21
Én nem igazán értem, hogy mi a baj? Nagyon kellemetlen és bizonytalan időket élünk annyi igaz, de mi az ahhoz képest, amiket a szülein és nagyszülőiink éltek át! Én máshol látom a problémát, amihez az epidémiának nincsen semmi köze! János Müller
2021-06-21
Az Emberek úgy ahogy túl vannak a betegségeket, a gazdasági bajaikon és a pszicho válságon. Ki tudja hogy, mi jön még? Ezek után csodálkozhatunk ? Szendrei Tibor József
2021-06-18
Szervusz Lajos! Sajnos csak csak ma tudtam elolvasni a leveledet, mert nem voltam olyan helyzetben, hogy reagálni tudtam volna! Amúgy pedig teljesen igazad van a véleményeddel. Ilyen közömbösséget ami most itt van még nem tapasztaltam. Írhatunk mi ide bármit, senkit, vagy nagyon keveseket érdekel! No akkor erről ennyit! Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és reagáltál a beírásomra! Üdv. János János Müller
2021-06-16
Mint :Éva. Veress Zsolt
2021-06-16
Kedves Péter Csatlakozom Évához Köszönjük Szendrei Tibor József
2021-06-16
koszonet erte Peter, elmeny volt veggignezni! igen, ezek kepek... Bányik Éva
2021-06-14
Szia János:Sokadszor értek egyet a felvetéseddel. Az első az volt, amikor szóvá tetted, hogy szinte senki nem reagál arra, ha hozzászólsz valamelyik fotójához. Ahogy tapasztalod, azóta ebben sem történt semmi változás. Ha őszinte akarnék lenni, nem változna semmi azzal sem, ha anonim barátaink névvel, arcképpel jelennének meg, mert ennél nagyobb baj az, hogy ekkora passzivitást, mint ami most van az oldalon, én még nem tapasztaltam. Van néhány új név, arccal, vagy arc nélkül, hozzászólási és értékelési jogosultsággal de értékelés és hozzászólás nincs. Pali képlistáját a régi módon értelmetlen lenne összeállítani, mert ötven pont fölötti kép, jó ha két-három darab születik hetente. Így kerülhet be harminckilenc pontos kép a listára, ami eddig elképzelhetetlen volt. Amikor ment a felbuzdulás, hogy majd, ha elzárjuk a képeket a külső szemlélők elől, majd, ha csak két képet lehet naponta feltölteni, majd, ha az első oldalon csak a legjobb képeket lehet megnézni, akkor majd eljön a Kánaán. Akkor megróttak, mert Churchill szavait idéztem, a kezdet végéről beszélve. Most ismét őt idézem, egy lépéssel tovább haladva, ez ami most van, az már a vég kezdete. Fölösleges képet feltölteni, mert alig érdekel valakit az, hogy beszéljünk a képekről, odapöttyintjük a kötelezőket, akár tetszik az illető képe, akár nem és nem pöttyintjük oda annak a képe alá, aki nem számít. Bojkottálunk mindenkit, akinek a személye nem tetszik, és veregetjük a vállát annak, akiét kötelező. Sikerült elüldözni azokat, akikben még volt igény az őszinteségre, mert ez nemkívánatos cselekvésforma lett. Nem azért mentek el sokan, mert romlott a színvonal, ez fordítva igaz, azért romlott a színvonal, mert sokan elmentek, mégpedig azok, akikben volt egy kis tartás és nem fogadták el a képmutatást. Alig maradt hat- hét olyan tagunk, aki aktív is és őszinte is. Azoknak, akiket tiszteltem, adtam a véleményükre, örömmel fogadtam a bíráló szavaikat is, akik miatt érdemes volt ide képeket feltölteni, híre, hamva alig maradt.
2021-06-13
Elnézést a helyesírási hibák miatt! Amikor a szöveget bemásoltam, ilyen lett!! János Müller
2021-06-13
A Fotóvilág alkotóközösségének teljes jogú tagja lehetmindenki, első kiegészítő fontos alapszabály! 2020.04.15. Az aszemély, aki nem tölt fel a regisztrációnál megadott sajáthelyére profilfotót vagy az helyett, legalább egy teljes mondatnyibemutatkozó szöveggel sem rendelkezik, annak a tagságát aszerkesztők megszüntetik! 1,-- aki hivatásszszerűen vagy hobbikéntfényképezéssel foglalkozik, ill. az iránt érdeklődik, 2,-- akielfogadja és betartja a jelen Működési alapszabályzatot! Miért is töltöttem ezt én ide? Mert elgondolkoztam azon, hogy egyes tagok még a legalapvetőbb, minimális követelményeket sem veszik figyelembe! Amikor egy társasághoz csatlakozunk akkor általában köszönni is és bemutatkozni is szoktunk. Ha vaki ezt nem teszi az olyan, mint amikor nem adjuk meg a tiszteletet másoknak! Nehéz elképzelnem, hogy miért akarnak egyesek inkognitóban szerelni! Talán van miért titkolódzaniuk? Eszembe jutott Gróf Arisztid megjelenése aki sem rendes önarcképet sem pedig bemutatkozást nem írt magáról! Amikor megkérdeztem tőle, hogy ez valóban a te igazi neved, letörölte a képeit és eltűnt. Talán most itt van más néven megint! Ki tudja? Kérdésem az, hogy mennyire akarjuk, hogy hiteles legyen ez az oldal? Mert így most nem annak tűnik! János Müller
2021-06-13
Remek! Bízom benne, hogy megoldódik a probléma. Tesztelni egyébként feltöltés nélkül is tudsz: a böngészőben egy Ctrl-O kombinációt nyomva, megnyitható és megjeleníthető a fotó. Tóth Gyula
2021-04-23
Kedves Gyula Kedves Pál köszönöm a segítséget, a javaslatokat. Kezdem csipegetni a pudingot és beszámolok Szendrei Tibor József
2021-04-22
Szendrei Tibor József\" a \"Tagok\" alatt a nevemre kattintva látod. Nádor Pál
Deák Lajos
Kovács Mihály
Deák Lajos
Fotóvilág Admin
Veress Zsolt
Veress Zsolt
Veress Zsolt
Veress Zsolt
Nádor Pál
Bányik Éva
Nem akarom a helyzetet annyira kiélezni, de bizonyára lenne valami megoldás.
Ehhez természetesen az oldal üzemeltetői is kellenek!
János Müller
Ja, es felreertes ne essek: en nem varom el, hogy minden egyes fotomat mindenki pontozza, (errol szo sincs) ; de nem igaz, hogy a mostani 158 fotobol jo par tag (akiknek a fotoit rendszeresen pontoztam eddig) soha egyet se talal pontozasra erdemesnek...
Bányik Éva
\"Én a magam részéről tiszteletlennektartom és nem értem azokat, akik ugyan töltögetnek f el képeket (gondolómvalamilyen sikerélmény vezérli őket) de mások képeit nem nézik, ezek őket nemérdekli!
Persze lehetne tenni ellene! Egyszerűen bojkottálnikell a nézettségét azoknak, akik csak képtárolónak mihasznák az oldalt,no meg azokat is akiknek nincsen rendes bemutatkozásuk!
Vannak fotósok, akiknek a képeit hónapokonkeresztül értékeltem és időnként még írtam véleményeket is hozzájuk, de ők mégegyszer sem értékelték vagy véleményezték az én képeimet! Úgygondolom, ha ezeket az embereket nem érdeklik azén képeim, akkor engem sem azövéké!\"
Hat igen... pontosan itt tartok en is 1.5 ev ittlet utan. Nyilvan, ez csak egy problema a sok kozul. Nagyon sok igazan jo fotos (gondolom nem kell feltetlenul megneveznem oket - ugyis tudjatok) egyszeruen csak eltunt (legalabbis mar nem posztolnak semmit egy jo ideje) viszont egyre tobb \"tiszavirag eletu\" se neve se arcanincs fotos tunik fel mostanaban. Szoval a problemak listaja eleg hosszu, nem is folytatom... Es kozben azon gondolkodom tavaly ota, hogy vajon milyen jo dolog fog tortenni az iden, a FV 25 eves evfordulojan... en nagyon szeretnek ilyen optimistanak maradni... (ha ugyan meg lehetseges)
Bányik Éva
amiket a szülein és nagyszülőiink éltek át! Én máshol látom a problémát, amihez az epidémiának nincsen semmi köze!
János Müller
Szendrei Tibor József
Sajnos csak csak ma tudtam elolvasni a leveledet, mert nem voltam olyan helyzetben, hogy reagálni tudtam volna!
Amúgy pedig teljesen igazad van a véleményeddel. Ilyen közömbösséget ami most itt van még nem tapasztaltam. Írhatunk mi ide bármit, senkit, vagy nagyon keveseket
érdekel! No akkor erről ennyit! Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és reagáltál a beírásomra! Üdv. János
János Müller
Veress Zsolt
Szendrei Tibor József
Bányik Éva
János Müller
Miért is töltöttem ezt én ide? Mert elgondolkoztam azon, hogy egyes tagok még a legalapvetőbb, minimális követelményeket sem veszik figyelembe! Amikor egy társasághoz csatlakozunk akkor általában köszönni is és bemutatkozni is szoktunk. Ha vaki ezt nem teszi az olyan, mint amikor nem adjuk meg a tiszteletet másoknak! Nehéz elképzelnem, hogy miért akarnak egyesek inkognitóban szerelni! Talán van miért titkolódzaniuk? Eszembe jutott Gróf Arisztid megjelenése aki sem rendes önarcképet sem pedig bemutatkozást nem írt magáról! Amikor megkérdeztem tőle, hogy ez valóban a te igazi neved, letörölte a képeit és eltűnt. Talán most itt van más néven megint! Ki tudja?
Kérdésem az, hogy mennyire akarjuk, hogy hiteles legyen ez az oldal? Mert így most nem annak tűnik!
János Müller
Tóth Gyula
Szendrei Tibor József
Nádor Pál