Zsolt, engedd meg, hogy kivételesen ne ertsek egyet veled (pedig szinte mindig egyet szoktam erteni). Szerintem ez a mostani frissítés bizony nagyon jó lesz, meglátod! Aki kívülről betéved, jó képeket fog látni, ergo lesz ertelme ide bekukkantani. Aki pedig tag, az nem szenvedi el azt, hogy valaki már megint feltöltött egyszerre egy tucat pixelhalmazt, letolva a többi fotót a lapról. Bízz bennem, jobb lesz! Aczél Péter
2020-12-12
Kedves admin, akármit is csináltok, itt sohasem lesz egyetértés mindenki mást akar és \" mindenki máskent csinálja \", jobban mondva csinálná. Úgy 2015-ig, először mindig a fórumot nyitottam meg, azután a képeket ugyanis igazán magas szintű beszólások voltak. En nagyon sokat tanultam a fórumból. Aztán szép lassan minden változott és Doc azt mondta elég. Most pedig ugyanott vagyunk. Szerintem hagyjuk a dolgokat a saját medrükben és ne mindig akadékoskodjunk, mert ez nem vezet semmi jóra. Minden változtatás pénzbe kerül és úgysem hozza el a várt eredményt. A programozás körülményes és drága. Amúgy annak ellenére hogy ezen a téren hatalmas változások történtek, szerintem nem találunk még egy olyan zsenit aki az eredeti Fotóvilágot 2006 ban meg alkotta. Véleményem szerint vagy elfgogadja mindenki a jelenlegi állapotot, vagy össze dől az egész kártyavár. Ami engem illet továbbra is szabadságon maradok . Veress Zsolt
2020-12-12
Lajos, hozzászólásodat ha jól bogózom ki, egyrészt téged a frissítés nem érint minimálisan se, másrészt a lap részben nem változott, màsrészt rosszabb lett, megnehezített, és ellehetetlenített ezmegaz. Óriási szerencse a bajban, hogy ez téged minimálisan se érint. Aczél Péter
2020-12-12
Géza, az általad felvetett probléma (keveset mutatunk magunkból) meg lesz oldva, ugyanis a Népszerű oldal tivábblapozható lesz. Fotovilág Admint idézem: “Annyi változtatás lesz, hogy lapozni lehet majd a népszerű és az ajánlott fotók között visszamenőleg is.” Aczél Péter
2020-12-12
Kedves Lajos ! Csak a pontosítás kedvéért: Csak a Népszerű oldalt írtam, mint példát ahova nem kerülsz fel, mivel képeid nem pontozhatóak. Csak erre gondoltam amikor amikor a hozzáállásodról írtam. Egyébként gondolkodom, hogy csatlakozom Hozzád. Nem biztos hogy részt akarok venni tovább is a pontozásos rendszerben. Kovács Mihály
2020-12-12
A valahova belépni szándékozó érdeklődők valószínűleg először belépés nélkül szeretnének szétnézni a piacon. Most, miután a Fotók oldalt nem láthatják, úgy érzem egy kicsit keveset mutatunk magunkból. Meggondolandó, hogy ne bővítsük-e ki legalább a teljesen nyilvános Főoldalt egy-két további oldallal. Józsa Géza
2020-12-12
Köszönöm János a kérdésed, most már védett vagyok egy két hónapig! L Tamás Varga
2020-12-12
Biztatok minden ajánlással rendelkező pro tagot, hogy lapozzon a régebbi fotók között és a fotók ajánlásaival az oldal szerkesztőjévé váljon! Fotóvilág Admin
2020-12-12
Az értesítések a programváltozás miatt sérültek. Javítani fogjuk. A pro. tagoknak van most lehetősége arra, hogy a régebbi fotókat az ajánlással előre lehet ugrasztani! Fotóvilág Admin
2020-12-12
Mindenkinek adott a lehetőség a pro. szintet elérni! Fotóvilág Admin
2020-12-12
Pontosítok! A 200 db fotó limit a pro. tagokra, valamint a támogatókra nem vonatkozik! Fotóvilág Admin
2020-12-12
Üdv! Örülök a frissítésnek, javára válik az oldalnak, köszönjük. Kérdésem, hogy a 200 db limit hogy fog működni? 200 db fölötti feltöltésnél automatice nem kerül fel több kép, vagy kezdjünk el visszamenőleg (is) szelektálni? Ahogy Éva javasolta, értesítéseknél nagyon jó lenne, ha a link továbbra is közvetlenül a képet mutatná. Iloczky Judit
2020-12-12
Szervusz Tamás! Mindenképpen köszönet a frissítésekért! Remélhetőleg jól vagy (vagytok)? Üdvözlettel, János János Müller
2020-12-12
Abban teljesen igazadvan, hogy a gyakorlati felhasználás dönti el majd, hogy így megfelelő lesz e! L Tamás Varga
2020-12-12
János! Ezt a pontszámok és az ajánlások befolyásolják! Valamint a tagok galériája elérhető bejelentkezés nélkül is. L Tamás Varga
2020-12-12
Én is üdvözlöm a változásokat, remélem be fognak válni és javítani fogja az oldal színvonalát! Azt viszont, hogy6 mennyire lesz népszerű, majd elválik! Az a bizonyos titkosítás azonban elgondolkodtat. Remélhetőleg nem az lesz az eredmény, hogy a kezdő oldalon állandóan ugyanazon 5-6 fotós társunk képei fognak látszani! Majd elválik! János Müller
2020-12-12
A Mihaly altal felvetett problemara is lenne megoldas, es nem is olyan bonyolult... Ha mondjuk minden egyes tag (legalabbis aki ide kepet feltolt) nem azt varna el hogy csak a sajatjat pontozzak, hanem ugyanugy pontozna a tobbieket is (persze amit rossznak tart nyilvan nem). De ha jol megnezzuk itt mar szinte kialakult egy nem hivatalos \"pontozo-bizottsag\" amely kb 25 tagbol all. Gyakorlatilag mindig ugyanazok a tagok pontoznak. Sajnos. Vannak olyan tagok akik rendszeresen toltogetnek de szinte soha egyetlen pontot sem adnak barkinek. Igy nyilvan nehez eldonteni a szavazatok alapjan, hogy mi a jo... En reszemrol megprobaltam elso pectol kezdve a leheto legobjektivabb lenni. Es igen, ahanyszor belepek minden egyes uj kepet megnezek es azt a legjobb tudasom szerint probalom elemezni. Van hogy \"like\", mert megtetszik de attol meg nem biztos, hogy profi munkanak tartom es van, hogy nem igazan tetszik (mert pl. nem a stilusom) de elismerem, hogy profi munka es bizony nem faj a kezem megnyomni a csillag gombot... Ha pedig mindketto egyutt van, legtobbnyire ajanlom is. Es csak azutan, hogy pontoztam nezem meg ki az alkotoja. - Mindenesetre a sajat kepeim megitelese alapjan en azt tapasztaltam, hogy az eddigi pontozok tobbsege ugyanilyen objektiv szempontok alapjan szokott szavazni (volt mar \"Het kepe\" fotom es volt olyan is amit surgosen leszedtem mert szinte 1 pontot sem kapott!) Osszegezve, ha mindenki kicsit odatenne magat, biztos, hogy sokkal jobban tudna egyuttmukodni ez a kozosseg. Bányik Éva
2020-12-11
Most nem tom\\\' mit írjak. Értem, képeim a silány képek kategóriája. Bár ez a mostani pillanat nem a legjobb példa erre, de eddigi itteni ténykedésem alatt képeim töredéke került fel a népszerű oldalra. De Kicsigabóka sem volt túl gyakori szereplő ott, ahogy a mostani hozzáállásával Deák Lajos sem igen fog oda felkerülni. De Ti tudjátok, részemről befejeztem a nyavalygást. Kovács Mihály
2020-12-11
Na, akkor folytatom :))) az ertesitest mail-ben \"hozzaszolas erkezett...\") szerintem nem kene megvaltoztatni, mert igy hogy nincs kozvetlen link (mint volt elozoleg) nem lehet tudni, hogy melyik fotorol van eppen szo... en most pont keresem (miutan ertesitest kaptam), hogy melyik az ahol van egy ujabb hozzaszolas - lehet, hogy van akit ez nem erdekel, de szamomra fontos, legalabbis a visszacsatolas erdekeben ... Bányik Éva
2020-12-11
Vettem Fotóvilág Admin
2020-12-11
Mint elozo posztomban azt mar megjegyeztem, teljes mertekben tamogatom a valtozasokat, egyetlen apro megjegyzesem lenne (tesztelest kovetoen). Nem biztos, hogy tul szerencses a Forum tovabbi nyilvanossaga, hiszen (legalabbis a \"Gondolatok\" -ban) a mi kis \"belso\" kisebb-nagyobb eszmecsereink, vitaink folynak, ami nem minden esetben szerencses ha azt minden egyes \"bekukkanto\" (a tagokon kivul) lathatja. De ez csak az en velemenyem... Bányik Éva
2020-12-11
Péter válaszólt helyettem. A cél az hogy a tagság dönti el a szavazataival, hogy egy látogató mit láthat. Annyi változtatás lesz, hogy lapozni lehet majd a népszerű és az ajánlott fotók között visszamenőleg is. Fotóvilág Admin
2020-12-11
A legújabb képek titkosításának okát nem értem. Mi a koncepció? Kovács Mihály
2020-12-11
Tisztelt tagság! A mai naptól a következő frissítések történtek:
- A napi 2 darabos feltöltési limit - 200 darabos feltöltési limit / fő
- A kategóriák a képinformációk mellett - A főoldalon bejelentkezés nélkül nem látszanak a legújabbképek üdvözlettel
Fotóvilág Admin
2020-12-11
Udvozlom az oldalon tortent valtozasokat! Ez egy kellemes meglepetes igy Unnepek elott :) Koszonet erte! Bányik Éva
Aczél Péter
Veress Zsolt
Aczél Péter
Aczél Péter
Egyébként gondolkodom, hogy csatlakozom Hozzád. Nem biztos hogy részt akarok venni tovább is a pontozásos rendszerben.
Kovács Mihály
Józsa Géza
L Tamás Varga
Fotóvilág Admin
A pro. tagoknak van most lehetősége arra, hogy a régebbi fotókat az ajánlással előre lehet ugrasztani!
Fotóvilág Admin
Fotóvilág Admin
Fotóvilág Admin
Kérdésem, hogy a 200 db limit hogy fog működni? 200 db fölötti feltöltésnél automatice nem kerül fel több kép, vagy kezdjünk el visszamenőleg (is) szelektálni?
Ahogy Éva javasolta, értesítéseknél nagyon jó lenne, ha a link továbbra is közvetlenül a képet mutatná.
Iloczky Judit
Remélhetőleg jól vagy (vagytok)? Üdvözlettel, János
János Müller
L Tamás Varga
L Tamás Varga
Azt viszont, hogy6 mennyire lesz népszerű, majd elválik!
Az a bizonyos titkosítás azonban elgondolkodtat. Remélhetőleg nem az lesz az eredmény, hogy a kezdő oldalon állandóan ugyanazon 5-6 fotós társunk képei fognak látszani! Majd elválik!
János Müller
Bányik Éva
Kovács Mihály
Bányik Éva
Fotóvilág Admin
Bányik Éva
Annyi változtatás lesz, hogy lapozni lehet majd a népszerű és az ajánlott fotók között visszamenőleg is.
Fotóvilág Admin
Kovács Mihály
- A napi 2 darabos feltöltési limit
- 200 darabos feltöltési limit / fő
- A kategóriák a képinformációk mellett
- A főoldalon bejelentkezés nélkül nem látszanak a legújabbképek
üdvözlettel
Fotóvilág Admin
Bányik Éva