Lajos, nem arról van szó, hogy egy fotós feltöltött képe csak kiemelkedően jó lehet. Az is megítélés kérdése, hogy kinek és mit jelent az, hogy kiemelkedő, mi az, ami a befogadó számára mégis nyújtja azt az élményt, ami neki értékes lehet. (Erre utalál is). Ha nyitott, akkor elfogadja a jószándékú kritikát, segítséget, talán akkor legközelebb már meggondolja, hogy mit érdemes feltöltöltenie. Ha besértődik és dafke kínálja érdektelen portékáját, arra mindenképpen jó a limit. Bár kicsit érzékeny a hasonlat, de a beteg gyermeket sem viszi az anyja mindennap játszóházba, marad még lehetőség a homokozóra. Iloczky Judit
2020-11-10
Judittal teljes mértékben egyetértek. Én is pontosan így látom. És a napi 1 képet továbbra is jó ötletnek tartom (amikor idekerültem is ez volt a javaslat) - és a régebbi fotósok java része ezt be is tartja Bányik Éva
2020-11-10
Támogatom a feltöltési limitet. A felhasználói \"szintet\" értem, de nem tudom érdemes-e a megkülönböztetés. Aki már magasabb fokon fotózik, az tud önmérsékletet gyakorolni és nem fogja egyidőben elárasztani az oldalt. De ahogy gondoljátok... Jelentem, gyomláltam. :) Iloczky Judit
2020-11-10
A napokban egyeztetek a frissítésekről, amiben a felhasználói szintektől függően napi feltöltési limit is szerepel. Fotóvilág Admin
2020-11-10
Zsolttal egyetertek, Zsoka neked tenyleg kar lenne selejtezni... Janos gondolataival is egyetertek es tamogatom a javaslatat. Viszont van meg egy dolog : egyaltalan nem mindegy mennyit nyomnak a kepek (de ezt szerintem mindenki tudja) - miert ne lehetne a 8 Mo-t csokkenteni? Egy korrekt kepernyo megjeleniteshez boven eleg 1-2 max. 3 Mo (1920 x1080 as meretnel- persze ha 4K-ban nezegetjuk akkor a duplaja, de minek?) Ha esetleg ez hulyeseg lenne, akkor bocs... Zsolt, Janos es a tobbiek... szerintem mindenki nyugodjon kicsit le, nem kell rogton elrohanni innen, szepen meg lehet beszelni mindent, mindig van mindenre megoldas. Nem tudom, hany ilyen mas magyar portal van a FV-on kivul, de itt ennek van \"lelke\". Jovore lesz 25 eves ez a Forum, talan sokkal jobb lenne arrol otletelni hogyan unnepeljuk meg egyutt mint most egymast bantani, miert is? mert kulonbozo velemenyunk van egyik-masik fotorol... Bányik Éva
2020-11-09
Zsolti! Jó mondod! Lehet, hogy én is előbb - utóbb erre a megoldásra fogok kilyukadni! Hiszen vannak más utak is! János Müller
2020-11-09
Szomorúan olvastam az új kép értékeléseket és a fórum beírásait! Ennyire nem értenénk meg mások másságát. A világ legtermészetesebb dolgának kell lennie, hogy nem vagyunk egyformák! Különböző dolgokat kedvelünk, más a véleményünk és ízlésünk bizonyos dolgokról, más a vallásunk és politikai felfogásunk, más okból és másképpen fotózunk. Nem kell a másikkal egyetérteni de meg kell adni a másik embernek a jogot a másságra, főleg akkor ha én magam is jogot tartok erre! Más! Ha jól értelmeztem akkor minden tagnak lehetősége van 400 képet feltölteni, ez a felső határ! Kár lenne ha a legjobb fotósaink kezdenék kitörölni a képeiket, hogy helyet szabadítsanak fel a tárolási lehetőséghez! Szerintem meg lehetne oldani a dolgot úgy hogy szabályozni a képek feltöltési lehetőségét, mondjuk 1 képre naponta. Ezt az újítást kellene az oldalon végrehajtani! No de ki is vagyok én, hogy tanácsokat osztogatok! János Müller
2020-11-09
Ami engem illet En is feleztem a képtáram , de lehet, hogy a másik fele is repül velem együtt. Veress Zsolt
2020-11-09
Zsóka, azért Te ne igen selejtezz, van itt a fórumon aki inkábbmegteheti. Veress Zsolt
2020-11-09
Igyekszem minél előbb hozzálátni a selejtezéshez !
2020-11-09
Megpróbáltam nem eltéríttetni a problémát más irányba. Aczél Péter
2020-11-09
Selejtezes megtortent - ez mar egyebkent is napirenden volt nalam :) Bányik Éva
2020-11-08
Feladat teljesítve, képeim nagyobb részét, főleg a régebbieket töröltem. Túlterheléses támadás....? :) Kovács Mihály
2020-11-08
Kedves Mindenki, sajnos szerintem ez egy alapvető probléma, ami most a tárhely kapacitásában csúcsosodott ki. Másrészt néha, amikor látom hogy a főoldal egy alkotó képeivel van tele, elmegy a kedvem a feltöltéstől. Pálfi László
2020-11-08
A jelen pillanatban megtelt a tárhelyünk. Holnap módosítom egy nagyobbra. Több a fotó mert nagyobb a tagság létszáma is és nem akarom a felbontást roncsolni, hogy megfelelő minőségben tudjuk feltölteni. Szép fényeket! Fotóvilág Admin
2020-11-08
Köszönjük Szendrei Tibor József
2020-11-08
Baj van a feltöltési protokollal! Jelzem a programozónak! Fotóvilág Admin
2020-11-07
Töröltem a korábbi képanyagból Sikerült az újat feltölteni Lehet,hogy sok tárolt kép nem engedi újak feltöltését? Szendrei Tibor József
2020-11-07
Tényleg nem lehet feltölteni. Veress Zsolt
2020-11-07
Nem megfelelő formátumra hivatkozva nem enged feltölteni A kép méretben és formátumban is megfelelő. Ilyen panaszom még nem volt. Vírus nincs a gépen Egyéb funkciók hibátlanok T. Adminisztrátor Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm Szendrei Tibor József
2020-11-07
Nálam is a Nem megfelelő formátum jelenik meg. Józsa Géza
2020-11-07
Lajos, már az első posztodnál reagáltam rá, de még az üzenetem se jelent meg a falon Bányik Éva
2020-11-07
Stimmel, nálam is a Nem megfelelő fájlformátum a hibaüzenet. Kovács Mihály
2020-11-07
Mar probaltam en is jelezni, nem tudom, hogy ez a poszt egyaltalan megjelenik-e... nalam kulonbozo, megpedig ugy, hogy nincs hibauzenet se, de egyszeruen nem jelenit meg semmit Bányik Éva
2020-11-07
Nálam is az a helyzet! \" Nem megfelelő fájlformátum\" Kesjárné Sluch Marcsi
Ha nyitott, akkor elfogadja a jószándékú kritikát, segítséget, talán akkor legközelebb már meggondolja, hogy mit érdemes feltöltöltenie. Ha besértődik és dafke kínálja érdektelen portékáját, arra mindenképpen jó a limit.
Bár kicsit érzékeny a hasonlat, de a beteg gyermeket sem viszi az anyja mindennap játszóházba, marad még lehetőség a homokozóra.
Iloczky Judit
Bányik Éva
Jelentem, gyomláltam. :)
Iloczky Judit
Fotóvilág Admin
Bányik Éva
János Müller
Ennyire nem értenénk meg mások másságát. A világ legtermészetesebb dolgának kell lennie, hogy nem vagyunk egyformák!
Különböző dolgokat kedvelünk, más a véleményünk és ízlésünk bizonyos dolgokról, más a vallásunk és politikai felfogásunk, más okból és másképpen fotózunk. Nem kell a másikkal egyetérteni de meg kell adni a másik embernek a jogot a másságra, főleg akkor ha én magam is jogot tartok erre!
Más! Ha jól értelmeztem akkor minden tagnak lehetősége van 400 képet feltölteni, ez a felső határ! Kár lenne ha a legjobb fotósaink kezdenék kitörölni a képeiket, hogy helyet szabadítsanak fel a tárolási lehetőséghez! Szerintem meg lehetne oldani a dolgot úgy hogy szabályozni a képek feltöltési lehetőségét, mondjuk 1 képre naponta. Ezt az újítást kellene az oldalon végrehajtani!
No de ki is vagyok én, hogy tanácsokat osztogatok!
János Müller
Veress Zsolt
Veress Zsolt
Aczél Péter
Bányik Éva
Túlterheléses támadás....? :)
Kovács Mihály
Pálfi László
Fotóvilág Admin
Szendrei Tibor József
Fotóvilág Admin
Szendrei Tibor József