Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Észre kellett vennem, hogy ezen az oldalon milyen sok, szupertehetséges fotós van!
Igazából irigylem őket, hogy napról napra tudnak pár remek
 képet  feltölteni. Vagy mégsem annyira remekek és csak én látom annak? Én 50 éve fotózom aktívan de még nem jutottam el oda, hogy naponta rakjak fel 2 jó képet az oldalra! Örülök  annak ha havonta néhány jó képet tudok produkálni! Talán túl  szigorú vagyok magamhoz de sebaj. Tudom - tudom, mindenki máshogy csinálja!

János Müller
2022-11-24
Kedves Tibor!  Mindenki nevében köszönet ! A támogatási számlaszámot ki fogjuk ide rakni! (sajnos a régi bankot elvitte a háború.) üdvözlettel a mentorok.
Fotóvilág Admin
2022-11-20
Kedves Tamás! Közeledik az év vége és a köszönet ideje a Fotóvilág finanszírozóinak és munkatársainak. Volt lehetőség anyagi hozzájárulásra. Ismeretem szerint a korábbi bank megszűnt Bank nevet és számlaszámot kaphatunk? Kellemes napot üdv
 Hozzászólás törlése
Szendrei Tibor József

Szendrei Tibor József
2022-11-20
A képek ajánlása funkció csak akkor működik, ha a mentor engedélyezi!
L Tamás Varga
2022-10-25
L Varga Tamás, Köszönöm!
Székely István
2022-10-20
Szia! a fotó kijelöl, ott megjelenik a ceruza, rákattint, s már szerkesztheted is! üdv
L Tamás Varga
2022-10-19
Sziasztok! Hülye kérdést fogok feltenni. Hogyan tudok a profilomról fotót törölni? Előre is köszönöm a segítséget!
Székely István
2022-10-19
Akkor jo lattam Petya, hogy Te vagy, es nagyon orulok. Varjuk a sok-sok kepedet. (En is nyugdijas vagyok....)
Végh Izabella
2022-10-16
Üdv Petya!
L Tamás Varga
2022-10-15
Szervusz Petya!
Ezek szerint akkor már  mindketten a Nyugger hajóban evezünk.
Jól elszaladt felettünk az idő! Azt nem mondanám, hogy ez az a kedves közösség
mint régen, de részben még az! Én örülök ha megint látni fogom a képeidet!
Üdvözlettel, János

János Müller
2022-10-14
Kedves Tibor és Lajos!
Amiről én írtam az a fotóvilág szabályzatának megsértése (nem tudomásul vétele)!
Mennyire értékeljük magunkat ha becsukjuk a szemünket az ilyen dolgok elől!
Vajon mit keresnek itt olyanok akik az alapszabályokat sem veszik figyelembe!
Persze igaz, az üzemeltetőnek van éppen elég baja velünk!
A munkát meglehetne osztani másokkal is, valamikor volt szó erről!
Először kellene egy felhívást intézni azokhoz akik a regisztráló szabályokat megsértik, és ammennyiben ezt nem veszik figyelembe
akkor törölni a regisztrációt.
Akikről én  írtam a legtöbbjük még képeket sem rakott5  fel az oldalra, tehát feleslegesek! 

János Müller
2022-10-06
Teljesen egyetértünk. de kérhetünk e a Gazdától nagyobb szigorúságot?  Nem tudom, csak gondja és költsége van velünk és az oldallal köszönet és tisztelet érte     Tanítják a focistáknak, hogy használjanak zsebkendőt?
Szendrei Tibor József
2022-10-05
Gondolatok!
Amikor belépünk egy közösségbe, akkor  elkötelezzük magunkat a közösség szabályainak betartására!
Amennyiben csak a közösség által kapott hasznot akarjuk kihasználni, de a szabályok nem érdekelnek, empátiának nyoma sincsen, álltalában a közösségből való kiszárást érhetjük el. De így van-e itt nálunk a Fotóvilágon?
Csak a tagok regisztrációjának első oldalt néztem át és 18 olyan személy találtam, akinek sem arcuk sem pedig bemutatkozásuk nincsen
Az oldal szabályai szerint ők nem lehetnének itt! Úgy érzem magamat, mintha kilennék szolgáltatva idegeneknek, mivel nekem a bemutatkozásom és arcom is létezik! Úgy gondolom alapvető (morális és becsületbeli) dolognak kellene lennie ezeknek a dolgoknak!
Nem hiszem, hogy az oldal színvonalát növeli az, hogy egyesek még a kötelező bemutatkozást sem teszik meg. Persze lehet, hogy csak én vagyok így ezekkel a dolgokkal! 

János Müller
2022-10-05
Na erre nem is gondoltam. De köszönöm az érdeklődésedet képeim iránt.
Kovács Mihály
2022-09-19
Kedves Mihály! Nem értettél félre szerintem semmit, nem is reagáltál rosszul, csak az ajánlásaimat hoztad szóba, meg azt, hogy régebbi képeket, amik lefutották a maguk versenyét, én meg megijedtem, hogy ezzel valamit elrontottam, vagy nem tudom. Vedd úgy, hogy nem szóltam semmit, majd belejövök itt a dolgokba, ha látom, hogy hogy működik itt a rendszer. Az Instagram és Facebook világához vagyok szokva, az meg teljesen más. És akkor is kedvelem a munkáidat és kész, na!Székely István

Székely István
2022-09-18
Kedves István ! 
  Nem igazán tudom hova tenni a bejegyzésedet.  Valamit félreértettem? Valamire rosszul reagáltam?

Kovács Mihály
2022-09-16
Kedves Kovács Mihály!Új vagyok itt, nem igazán tudom, hogy hogy működik itt a rendszer, azt sem tudom, mi alapján lesz egy kép hét képe.Részemről szívből jövő tetszésnyilvánítás volt, kedvelem a képeidet.
Székely István
2022-09-16
Kedves Izabella !
  Köszönöm a választ!

Kovács Mihály
2022-09-15
Kedves Mihàly a \"Azért nézd meg a tagok listáját is...\" bejegyzèsedre màr vàlaszoltam, de nem jelent meg. Kb ezt irtam akkor is. Most, hogy mondod megnèztem, ès valòban hiànyzik, nagyon kàr. 
Végh Izabella
2022-09-15
“Mire a falevelek lehullanak, győztes katonáim itthon lesznek”

Szendrei Tibor József
2022-09-14
Azért nézd meg a tagok listáját is mielőtt megnyugszol. Az elejéről mintha hiányozna egy név.
Kovács Mihály
2022-09-14
Hàla Istennek, nem is szerettem volna tovàbbi vitàt kavarni vele.
Végh Izabella
2022-09-13
Erre gondoltam én is ma délután.
Veress Zsolt
2022-09-13
Kedves Izabella !
  Elárvult a hozzászólásod....

Kovács Mihály
2022-09-13
GYEREKEK!!!!! GYEREKEK!!!!! Eszembe jutott egy jo olasz kozmondàs. \"Kèt veszekedo kozott a harmadik èlvezi a szituàciot.\" En nem elvezem, SOT, ELSZOMORIT. Mint ahogyan Dèkàn Istvànt, ès a mostani fenntartòkat is, minden bizonnyal. Ezt a napot vegyuk ugy, mint a COVID-19 egyik legsotetebb napjat. Ma olvastam a statisztikat, Olaszorszàgban van a Covidnak a legtobb halàlos àldozata, 1 milio lakosra nèzve, màr akiket ossze tudtak szàmolni. Nem folytatom tovàbb. Elnèzèst kèrek ezèrt is, hogy kozbekotyogtam. 
Végh Izabella
2022-09-12