Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Lajos, nem arról van szó, hogy egy fotós feltöltött képe csak kiemelkedően jó lehet. Az is megítélés kérdése, hogy kinek és mit jelent az, hogy kiemelkedő, mi az, ami a befogadó számára mégis nyújtja azt az élményt, ami neki értékes lehet. (Erre utalál is).
Ha nyitott, akkor elfogadja a jószándékú kritikát, segítséget, talán akkor legközelebb már meggondolja, hogy mit érdemes feltöltöltenie. Ha besértődik és dafke kínálja érdektelen portékáját, arra mindenképpen jó a limit.  
Bár kicsit érzékeny a hasonlat, de a beteg gyermeket sem viszi az anyja mindennap játszóházba, marad még lehetőség a homokozóra.  

Iloczky Judit
2020-11-10
Judittal teljes mértékben egyetértek. Én is pontosan így látom. És a napi 1 képet továbbra is jó ötletnek tartom (amikor idekerültem is ez volt a javaslat) - és a régebbi fotósok java része ezt be is tartja
Bányik Éva
2020-11-10
Támogatom a feltöltési limitet.  A felhasználói \"szintet\" értem, de nem tudom érdemes-e a megkülönböztetés. Aki már magasabb fokon fotózik, az  tud önmérsékletet gyakorolni és nem fogja egyidőben elárasztani az oldalt. De ahogy gondoljátok...
Jelentem, gyomláltam. :)

Iloczky Judit
2020-11-10
A napokban egyeztetek a frissítésekről, amiben a felhasználói szintektől függően napi feltöltési limit is szerepel. 
Fotóvilág Admin
2020-11-10
Zsolttal egyetertek, Zsoka neked tenyleg kar lenne selejtezni... Janos gondolataival is egyetertek es tamogatom a javaslatat. Viszont van meg egy dolog : egyaltalan nem mindegy mennyit nyomnak a kepek (de ezt szerintem mindenki tudja) - miert ne lehetne a 8 Mo-t csokkenteni? Egy korrekt kepernyo megjeleniteshez boven eleg 1-2 max. 3 Mo (1920 x1080 as meretnel- persze ha 4K-ban nezegetjuk akkor a duplaja, de minek?) Ha esetleg ez hulyeseg lenne, akkor bocs... Zsolt, Janos es a tobbiek... szerintem mindenki nyugodjon kicsit le, nem kell rogton elrohanni innen, szepen meg lehet beszelni mindent, mindig van mindenre megoldas. Nem tudom, hany ilyen mas magyar portal van a FV-on kivul, de itt ennek van \"lelke\". Jovore lesz 25 eves ez a Forum, talan sokkal jobb lenne arrol otletelni hogyan unnepeljuk meg egyutt mint most egymast bantani, miert is? mert kulonbozo velemenyunk van egyik-masik fotorol... 
Bányik Éva
2020-11-09
Zsolti! Jó mondod! Lehet, hogy én is előbb - utóbb erre a megoldásra fogok kilyukadni! Hiszen vannak más utak is!
János Müller
2020-11-09
Szomorúan olvastam az új kép értékeléseket és a fórum beírásait!
Ennyire nem értenénk meg mások másságát. A világ legtermészetesebb dolgának kell lennie, hogy nem vagyunk egyformák!
Különböző dolgokat kedvelünk, más a véleményünk és ízlésünk bizonyos dolgokról, más a vallásunk és politikai felfogásunk, más okból és másképpen fotózunk. Nem kell a másikkal egyetérteni de meg kell adni a másik embernek a jogot a másságra, főleg akkor ha én magam is jogot tartok erre!  
Más! Ha jól értelmeztem akkor minden tagnak lehetősége van 400 képet feltölteni, ez a felső határ! Kár lenne ha a legjobb fotósaink kezdenék kitörölni a képeiket, hogy helyet szabadítsanak fel  a tárolási lehetőséghez! Szerintem meg lehetne oldani a dolgot úgy hogy szabályozni a képek feltöltési lehetőségét, mondjuk 1 képre naponta. Ezt az újítást kellene az oldalon végrehajtani! 
No de ki is vagyok én, hogy tanácsokat osztogatok! 

János Müller
2020-11-09
Ami engem illet En is feleztem a képtáram , de lehet, hogy a másik fele is repül velem együtt.
Veress Zsolt
2020-11-09
Zsóka, azért Te ne igen selejtezz, van itt a fórumon aki inkábbmegteheti.
Veress Zsolt
2020-11-09
Igyekszem minél előbb hozzálátni a selejtezéshez !
2020-11-09
Megpróbáltam nem eltéríttetni a problémát más irányba.
Aczél Péter
2020-11-09
Selejtezes megtortent - ez mar egyebkent is napirenden volt nalam :)
Bányik Éva
2020-11-08
Feladat teljesítve, képeim nagyobb részét, főleg a régebbieket töröltem.
 Túlterheléses támadás....?  :)

Kovács Mihály
2020-11-08
Kedves Mindenki, sajnos szerintem ez egy alapvető probléma, ami most a tárhely kapacitásában csúcsosodott ki. Másrészt néha, amikor látom hogy a főoldal egy alkotó képeivel van tele, elmegy a kedvem a feltöltéstől.
Pálfi László
2020-11-08
A jelen pillanatban megtelt a tárhelyünk. Holnap módosítom egy nagyobbra. Több a fotó mert nagyobb a tagság létszáma is és nem akarom a felbontást roncsolni, hogy megfelelő minőségben tudjuk feltölteni. Szép fényeket! 
Fotóvilág Admin
2020-11-08
Köszönjük
Szendrei Tibor József
2020-11-08
Baj van a  feltöltési protokollal! Jelzem a programozónak!
Fotóvilág Admin
2020-11-07
Töröltem a korábbi képanyagból Sikerült az újat feltölteni Lehet,hogy sok tárolt kép nem engedi újak feltöltését?
Szendrei Tibor József
2020-11-07
Tényleg nem lehet feltölteni.
Veress Zsolt
2020-11-07
Nem megfelelő formátumra hivatkozva nem enged feltölteni A kép méretben és formátumban is megfelelő. Ilyen panaszom még nem volt. Vírus nincs a gépen Egyéb funkciók hibátlanok T. Adminisztrátor Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm
Szendrei Tibor József
2020-11-07
Nálam is a Nem megfelelő formátum jelenik meg. 
Józsa Géza
2020-11-07
Lajos, már az első posztodnál reagáltam rá, de még az üzenetem se jelent meg a falon
Bányik Éva
2020-11-07
Stimmel, nálam is a Nem megfelelő fájlformátum a hibaüzenet.
Kovács Mihály
2020-11-07
Mar probaltam en is jelezni, nem tudom, hogy ez a poszt egyaltalan megjelenik-e... nalam kulonbozo, megpedig ugy, hogy nincs hibauzenet se, de egyszeruen nem jelenit meg semmit
Bányik Éva
2020-11-07
Nálam is az a helyzet! \" Nem megfelelő fájlformátum\" 
Kesjárné Sluch Marcsi
2020-11-07