Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Igaz, hogy en aranylag meg \"uj\' vagyok, (hisz alig par hete regisztraltam) de teljesen egyet tudok erteni Zsokaval :) En nem haragszom meg egyaltalan ha batran kritizaljatok a kepeimet, (bizony abbol lehet a legjobban tanulni) nem is tartom magam \"nagy\" fotosnak, de ugyanakkor tudom, hogy vannak jo kepeim is amelyek meg tudnak sokakat \"erinteni\". Ez nekem eleg. De teljesen igaz, hogy egy ilyen forumon ha a szinvonalat szeretnetek tartani nem artana az \"elozsurizes\". Es bocs az ekezetek miatt, de hamar akartam megosztani a gondolataimat:) Szep estet kivanok nektek 
Bányik Éva
2020-04-28
Veinel Gyulával messzemenőkig egyetértek az oldal szinvonalát illetően. Kritikát megfogalmazni, még finoman sem tanácsos, a kissé agressziv reakciók miatt. Jó lenne, ha az induláskor felmerült - és talán beigért - ötlet, mi szerint előzsűrizés után lesznek feltölthetők a fotók, végre megvalósulás szakaszába lépne. Szó volt arról is, hogy a zsűrizett fotók jelennének meg a nyitóoldalon a többi csak a személyes galériában. Most a nyitóoldalon azok a fotók láthatóak, amelyek a legtöbb \"lájkot\" kapták, mindegy, hogy miért. Tudom, hogy ez után a bejegyzés után nagyon sok \"világmegváltó\" gondolat, és parttalan vita alakul ki, de nem kívánok belefolyni. Csupán leírtam, ami már régóta nyomja a lelkemet. Az oldal szinvonalának javítása elhatározás kérdése (szerintem). 
2020-04-28
Az oldalon tett változásokat a regisztrációval kapcsolatban, a magam részéről üdvözlöm! 
Úgy gondolom, hogy amikor valaki eldönti, hogy csatlakozik egy közösséghez és ezt komolyan gondolja, akkor az igazi nevén, saját arcképével regisztrál és megtud írni néhány sort a bemutatkozásánál! Ezek nélkül a bemutatkozás inkább titkolódzást jelent! Amikor pedig a szabályzat is előírja és a regisztráló ezt jóváhagyja, nem szabad, hogy a dolog problémát jelentsen! 

János Müller
2020-04-20
Kedves Lajos, koszonom a valaszod. Ezekben a napokban mar nagyon sok az otvenes evek remek olasz filmjeit neztem meg. Egyik jobb, mint a masik. A Kincsem eppen azert tetszett, mert nem a mai filmek sablonara keszult. Ill. keves mai magyar filmet ismerek. 
Végh Izabella
2020-04-20
Lajos és Gyula megjegyzéseihez szeretnék hozzászólni. Az építő jellegű kritika egy nagyon hasznos dolog. Nyílván amikor egyik másik képünk kevesebb pontot kap mi magunk is láthatjuk, hogy azzal valami gond van. 
Viszont csak úgy tudjuk azt korrigálni ha mindenki elmondja a véleményét. No persze, nem sértő vagy bántó módon de tényleg segítő szándékkal. Én ezt így látom jónak. És köszönöm ha véleményeznetek ezt a megjegyzést is. Mégha nem mindenki is ért vele egyet...

Bányik Éva
2020-04-20
Kedves Lajos, megneztem a Kincsem cimu filmet, amirol az alabbiakban irtal. Nagyon tetszett. Szepen kivitelezett, jo filmnek tartom. Koszonom, hogy irtal rola. Udv. Izabella
Végh Izabella
2020-04-20
Nagy örömmel vettem tudomásul szintrelépésemet a PRO státuszba. Szeretném megköszönni mindannyiatoknak a bizalmat, a kedves szavakat, a pontokat... Remélem, hogy méltó tagjává tudok válni ennek a  közösségnek. Csodaszép napot kívánok mindenkinek. Az enyémet sikerült azzá tennetek. Baráti üdvözlettel. Éva 
Bányik Éva
2020-04-20
Igazad van Lajos egy kicsit túloztam a számokkal. Helyesbítek, a főoldalon több volt az olyan fotó ami nem válik előnyére az Fotóvilágnak. 
Vainel Gyula
2020-04-20
Ha most ránézek a Fotóvilág fő oldalára /2020.04.19. - 20:42/ a sok pixelhalmaz között nagy nehezen találom meg az értéket. A főoldalon lévő 30 képből jó indulattal talán ha 3-4-et tudnék kiemelni. Hol van az igért változás?! 
A Fotóvilágra tévedő nézelődő szerintem pár másodpercen belül továb lép mert csak pixelhalmazokat lát. Nincs színvonal! :( :( 

Vainel Gyula
2020-04-19
https://index.hu/kultur/2020/04/16/magyar_fotos_nyerte_a_world_press_photo_2020_dijat_kornyzet_kategoriaban/
gondolom a képet mar láttátok a főoldalon, ez itt a link ami erről szól -  Itt ilyenkor mindig nagyon büszke tudok lenni :)

Bányik Éva
2020-04-17
Én a Free Virtual Keyboard-ot használom most erre, a képekhez megfelel, viszont hosszabb szöveghez elég macerás - mint például most - egyenként kell kattintgatni minden betűre az egérrel... Androidos készüléken van ékezet ugyan, de az néha önállósul és kissé furcsa üzeneteket továbbít. Szóval igen, nincs még tökéletes megoldás... Békés, szép napot kívánok mindannyiatoknak
Bányik Éva
2020-04-17
Kedves Janos, amikor nem sietve irok, en is ezt hasznalom evek ota. Csak sajnos en annak idejen a Telexel (van-e meg valaki aki e szot ismeri?) megszoktam az ekezetnelkuli irast, es nagyon nehezen tudok leszokni rola, es kozben vakon irok. Koszonom, udv. a lezart Velencebol Izabella.
Végh Izabella
2020-04-17
Simán belehet állítani a Magyar billentyűzetet, én már évek óta használom!
1. Kinyitni a beállításokat.
2. Az idő és nyelvnél beállítani pluszként a Magyart.
3. Az alsó munkaeszközök sorban, megjelennek a beállított nyelvek.
4. Kiválaszthatod azt amelyiket használni akarod!
Azt viszont meg kell tanulni, hogy az igennyelvű billentyűzeten hol lesznek a Magyar nyelv hosszú magánhangzói!

János Müller
2020-04-17
En kernek Pal egy ilyen programot, elore is koszonom.
Végh Izabella
2020-04-16
Aki szeretne ékezetes betűket írni de nem tud, az jelezze itt. Küldök egy fájlt amiből ki lehet másolni az ékezetes betűket.
Nádor Pál
2020-04-16
Koszonom Tamas, hogy foglalkoztal vele. Utana megprobaltam egy ugyanazt a kepet (de javitva feltenni, az rendben sikerult.) 
Végh Izabella
2020-04-14
Szia, Izabella!  Próbáltam, de nálam engedi!
L Tamás Varga
2020-04-14
Szeretnem megjegyezni, hogy haromszor probalkoztam egy allo kep feltoltesevel, de az aljat levagja a rendszer es jobboldalra beaplikal egy szeles fekete csikot. 1280 pixel a magassag, nem gondolnam,  hogy tul nagy lenne. Udv. Izabella
Végh Izabella
2020-04-13
Zsolt ez egy nagyon aktualis es aranyos versike.
Végh Izabella
2020-04-13
 kedves lányok :Védőmaszkot hord a nyuszi, locsolásért nem jár puszi - 
Veress Zsolt
2020-04-13
Izabella Koszonom, részemrol kivanok én is mindenkinek egy békés, szeretetteljes Unnepet
Bányik Éva
2020-04-12
Kedves Izabella! 
  Köszönöm a jókívánságot. Egy tojásfestős kép az már biztos lesz. Most az együttlét ideje van. A kép megcsinálása majd az ünnep után lesz.

Kovács Mihály
2020-04-12
Minden fotovilagos baratnak a legjobbakat kivanom a husveti unnepekkel kapcsolatban. Jo fenykepezest kivanok otthonotokban.
Végh Izabella
2020-04-12
..mi a manó...
¨a Mai Manó Ház határozatlan ideig zárva tart˝
...szvsz mindenki készít családi képeket, részint a saját családjáról, részint némi whiskyrevalóért.Ha a képeken szerepelőknek tetszik, akkor semmi gond; de magára valamit is adó fotós azokat nem mutogatja.
A régi FotóVilágon volt is egy modul, hogy ˝mit ne tölts fel˝... 

Szabolcsi Mihály
2020-04-11
Jo ejt neked is Izabella, ez tokeletes is lenne, es ahogy mondtam, a logisztikat majd megbeszeljuk :) Elore is koszonom :)
Bányik Éva
2020-04-09