Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Kedves János: Maximálisan egyetértek az észrevételeddel, amivel az oldal szabályzata is olyannyira egyetért, hogy azokat, akik nem névvel, vagy bemutatkozással, vagy ahogy te írtad önarcképpel regisztrál, azt kizárják. A szabály tehát rendben van, a kérdés csak az, hogy a végrehajtás kinek a feladata?
Deák Lajos
2021-09-02
Nekem is lenne néhány megjegyzésem! Előre közlöm, hogy nem akarok megbántani senkit, csak tisztázni bizonyos dolgokat!
Az oldal szabályzata szépen hangzik, de jobban kellene betartatni a regisztrálókkal!
Ugyan- is vannak olyanok akik nem olvassák el, vagy esetleg nem veszik a szabályzatot figyelembe a regisztrálásnál! Többen is vannak akik nem raknak fel sem önarcképet és nem írnak bemutatkozást! Ezek az emberek névtelenek és arctalanok!
Ilyen például egy új regisztráló (természetfotós néven). Amennyiben azt akarjuk, hogy az emberek vegyék komolyan ezt az oldalt, akkor minimum lenne a szabályzat betartatása! Úgy látszik egyesek viccet csinálnak az oldalból és az ott lévő fotósokból ezt pedig hagyni nem helyes! Lehet, hogy csak egyedül vagyok a véleményemmel?

János Müller
2021-09-02
Kedves Admin.
Alapszabály értelmezési segítséget szeretnék kérni.
1. Az alapszabály 5. pontja alapján , lehetséges-e, hogy, ha valaki megkér, hogy szeretné a FV-on bemutatni egy képét, de regisztrálni nem szándékozik, megtehetem-e hogy feltöltöm és megjelölöm a szerző nevét. Számomra ez jön át az 5. pontból.2. Megengedhető-e az LMBTQ propaganda az oldalon?

Deák Lajos
2021-09-02
Szervusz Péter! Gratulálok a kiállításhoz, amire szívesen elmennék de számomra ez most lehetetlen! Talán egyszer még erre is lesz lehetőségem.
János Müller
2021-08-28
Beszéltem a programozóval. Biztonsági okokból a program nem enged semmi féle jelet vagy törést a sorok között, mert minden beírást lefuttat /a tisztaság miatt/ s átrendezi közben a sorokat.
L Tamás Varga
2021-08-25
Jó ötlet és kedves szellemes
Szendrei Tibor József
2021-08-23
Remek Mindezt kottával?
Szendrei Tibor József
2021-08-21
Szerettem volna az legutolsó fotómhoz hozzáírni egy 3 soros vesszakaszt!
Az íráskor még jól mutatott de amikor elmentettem egyetlenül és csúnyán szétdobta,
ráadásul tele helyesírási hibákkal! Mi lehet az oka? 

János Müller
2021-08-19
Lajos, szerintem meger egy probat ;)
Bányik Éva
2021-08-18
Azzal egyetértek, hogy helye van, a Fotóvilágon, abban is biztos vagyok, hogy te támogatnád, sajnos a \"fontos kollégákkal\" kapcsolatban, nem csak ebben a témában, szerzett tapasztalatom mást mutat.
Deák Lajos
2021-08-18
Kedves Lajos, az ilyen kezdemenyezesnek helye van itt a forumon is (szerintem), biztos vagyok benne, hogy tobb fotos kollegank (jomagamat is beleertve)  tamogatna ilyen jellegu projekteket :)
Bányik Éva
2021-08-18
Kedves Éva: Köszönöm a kedves és biztató szavakat, a legfontosabb hozzájárulás az, ha valaki felajánlja a témához kapcsolódó fotóját, főleg természet és makró fotósok. Ennek az első bemutatkozásnak a költségeit egyenlőre én vállaltam, de, mivel a fotókörünk égisze alatt történt, ezt alkalmasint el számolják, illetve ígéretet kaptam újabb óvodák ellátásának finanszírozására is. Reményeim szerint, nem lévén kozmikus költség, előbb-utóbb az illetékes önkormányzatok is látnak benne fantáziát és beszállnak az őket is érintő projektbe.
Deák Lajos
2021-08-18
Gratulalok Lajos ehhez a szep kezdemenyezeshez! Istvannak es Martinak is a hozzajarulasukert. Hasonlo otleteket tiszta szivbol tamogatnek amennyiben tudomast szerzek rola es persze meg nagyobb orommel toltene el ha hozza is tudok valamilyenkeppen jarulni!
Bányik Éva
2021-08-18
Kedves János:  Köszönöm szépen. Tudod, mostanában sokat beszélünk az óvodáskorú gyermekek érzékenyítéséről, szerintem a természet szeretete is lehet érzékenyítés témája. Úgy tervezzük, hogy több más óvodát  esetleg iskolákat is megkeresünk. Ebben az óvodában megállapodtunk, hogy jövőre növényekkel bővítjük a bemutatót.
Deák Lajos
2021-08-18
Kedves Lajos! Tiszta szívből gratulálok a munkátokhoz! 
Ez egy nagyon remek ötlet volt és kiváló példa arra, miként lehet a fotózást még értékesebbé tenni! 

János Müller
2021-08-18
Talán már csak a régebbi tagok emlékeznek rá, hogy egy-egy remek állat vagy növényfotó alá megjegyzésként odaírtam, hogy az, óvodák, vagy tanintézetek falán töltené be  valódi szerepét. Azt is felajánlottam, hogy tíz kép gyártási költségeit magamra vállalom. A Fotóvilágon erre gyakorlatilag senki nem reagált, így más fotós körben kerestem támogatókat. Kaptam is több mint kétszáz fotó felajánlást, amiből kiválogattuk a legalkalmasabb negyvenöt képet és bemutattuk válogatásra egy óvodának, akik kiválasztottak tizenegy, hazánkban vadon élő állatot ábrázoló képet, amit legyártottunk és a mai napon felkerültek az óvoda falára. Tartozom az igazságnak azzal, hogy a képek alkotói között két Fotóvilág tag is található. Angster Márti és Dr Tóth Piusz István.
Deák Lajos
2021-08-18
Csak egy link:    https://www.youtube.com/watch?v=EwhWiWzbnOQ    hogy mik vannak? És mit tud hozni a jövő.... milyen közel is van a múlt.... meg ilyesmi.
Kovács Mihály
2021-08-11
Nem mintha az elvi jelentőségén túl bármit is számítana, de június 26-án töltöttem föl a Sikátor című képem, ami szintén negyven pontot kapott, de a Heti képértékelések listára valahogy mégsem fért föl. Így jártam.
Deák Lajos
2021-08-09
Itt működik jól!  Talán ha már kidobott a rendszer és Te még azt látod, hogy bent vagy, akkor lehetséges.
Fotóvilág Admin
2021-06-27
Mint épp most :((
Veress Zsolt
2021-06-26
Nekem meg elmennek anélkül hogy menyomnám 
Veress Zsolt
2021-06-26
...... itt. ( Katasztrofálisan mùködik a forum az Androidon). Ezért nem mondom, állitom, hogy itt semmilyen értékrendszer, komment függő akármi nem működne. Szoktam  nézni az agyon kritizált Budai Petúr képértékelését .Ami ott megy, az itt elképzelhetetlen. Így is kevés az aktív tag, ne ajarjuk a felére csökkenteni mert abba végleg bele bukik a Fotovilág. Mindez személyes véleményem, nem kell egyet érteni vele.
Veress Zsolt
2021-06-26
Lajos, a 100 ASA, más tál tészta. 2006 óta vagyok itt tag és sok belháborut meg értem
Veress Zsolt
2021-06-26
A MAFOSZ sorozatban néhány volt/jelenlegi tagra is rá lehet bukkani: Apiros, Olasz Ágnes, mettor, lakikrisz, bollaci, Aczél Péter, apaCmeN
Nádor Pál
2021-06-22
Lajos, sok igazság van abban is amit te írtál. Én továbbra is bízom, hogy egy kis akarattal és jóindulattal lehet megoldást találni a problémák kiküszöbölésére. 
Bányik Éva
2021-06-21