Remek! Bízom benne, hogy megoldódik a probléma. Tesztelni egyébként feltöltés nélkül is tudsz: a böngészőben egy Ctrl-O kombinációt nyomva, megnyitható és megjeleníthető a fotó. Tóth Gyula
2021-04-23
Kedves Gyula Kedves Pál köszönöm a segítséget, a javaslatokat. Kezdem csipegetni a pudingot és beszámolok Szendrei Tibor József
2021-04-22
Szendrei Tibor József\" a \"Tagok\" alatt a nevemre kattintva látod. Nádor Pál
2021-04-20
Kedves Gyula! Köszönöm kipróbálom,váltok színprofilt Kellemes napot. Szendrei Tibor József
2021-04-19
Kedves József! Vélhetőleg a feltöltött képeid, amelyeknék a probléma jelentkezik ProphotoRGB vagy AdobeRGB színprofillal vannak mentve. Viszont a webböngészők szinte kivétel nélkül csak az sRGB-t kezelik. Ez a legvalószínűbb ok. Tóth Gyula
2021-04-19
Kedves Pál Köszönöm Az Ősrobbanás c. fotó aminél most tapasztalom Átküldeném sajnos nincs meg az elérhetőséged Szendrei Tibor József
2021-04-18
Szendrei Tibor József: Küldjél el nekem egy eredeti fotót ami szerinted változott feltöltés után. Nádor Pál
2021-04-18
A feltöltött fotóm veszített a telítettségéből Az eredeti vidámabb, színesebb Többször előfordult Mi lehet az ok? Szendrei Tibor József
2021-04-17
Köszi mindhármatoknak! Pali már visszajelzett és javasolta, hogy ne a Safari böngészővel próbáljak belépni! Letöltöttem a Firefoxot és minden simán megy azóta! :) Dr. Lázár Sándor
2021-04-08
Sándor: Jeleztem a Palinak! L Tamás Varga
2021-04-07
Izabellára én is gondoltam a napokban, remélem jelentkezik! Kelemen Éva
2021-04-07
Gratulálok Péter! Kelemen Éva
2021-04-07
Végh Izabelláról tavaly november óta semmit nem tudok! Akkor email-ben jelezte, hogy nem tud belépni az oldalra! A levelekre sem válaszol! Kérlek Izabella, ha olvasod a fórumot adj életjelt magadról, mert aggódunk érted és nagyon hiányzol! Kesjárné Sluch Marcsi
2021-04-07
Vettem egy iPad-et, hogy szabadabb legyek majd a nyáron. Hiába írom be pontosan a Fotóvilág belépő adatait, nem enged belépni! Mi lehet az oka! (Nem vagyok nagy cyber szakértő, de azon már túl vagyok rég, hogy különben ilyen feladatot ne tudnék megcsinálni - magyarul, nem bennem van a hiba!) Dr. Lázár Sándor
2021-04-07
Grat! Kovács Mihály
2021-04-06
Péter, én meg a kiegyezéstől az első világháborúig tartó időszakot tartom számomra élhetőnek!... Dr. Lázár Sándor
2021-03-27
Mesterkurzus: https://www.youtube.com/watch?v=iplc4DIAxAQ Nádor Pál
2021-03-20
A Blog-ban olvasható! A LAND ROVER ÉS A KIRÁLYI FÖLDRAJZI TÁRSASÁG ELINDÍTOTTA A 2021-ES ’EARTH PHOTO’ PÁLYÁZATOT L Tamás Varga
2021-03-18
https://www.theverge.com/2021/3/9/22321576/fpv-drone-footage-short-film-bowling-alley-bryant-lake-bowl nem semmi Nádor Pál
2021-03-11
Nem is olyan régen felvetettem itt egy témát a mesterséges intelligenciáról, nem volt túl nagy érdeklődés iránta. Ez még csak a kezdet, mert egyre inkább tökélésedig! Hamarosan már nem fogjuk tudni, hogy mi az igazi és mi a hamis! Lassan már az egész világon hazugságokkal fogják táplálni az embereket! Nem véletlen amit Putyin úr mondott, \" aki a mesterséges intelligenciát fogja uralni, az uralja majd az egész világot\"! János Müller
2021-03-11
A képeknél nekem sem volt rossz eredményem , de a videóknál annál rosszabb. Ez hamar ment Gábor :) Veress Zsolt
2021-03-10
Hatvan százalékot írnak a cikkben. Puskás Gábor
2021-03-10
A videóknál én (is) kicsit \"elvéreztem\". A fotóknál pedig ebben a méretben azért nehéz megítélni, de összességében az átlagot így is hoztam. Puskás Gábor
2021-03-10
Egy érdekes cikk a fotó és videó manipulációról: https://telex.hu/tudomany/2021/03/10/manipulalt-kepek-deepfake-tesz-corvinus-kutatok . Van egy link egy ezzel kapcsolatos teszttel is a cikkben, mindenki kipróbálhatja magát. Puskás Gábor
2021-03-10
A ,,fórum,, már csak a tagok részére használható és olvasható nem nyilvános! Fotóvilág Admin
Tóth Gyula
Szendrei Tibor József
Nádor Pál
Szendrei Tibor József
Tóth Gyula
Szendrei Tibor József
Nádor Pál
Szendrei Tibor József
Dr. Lázár Sándor
L Tamás Varga
Kelemen Éva
Kelemen Éva
Kesjárné Sluch Marcsi
Dr. Lázár Sándor
Kovács Mihály
Dr. Lázár Sándor
Nádor Pál
A LAND ROVER ÉS A KIRÁLYI FÖLDRAJZI TÁRSASÁG ELINDÍTOTTA A
2021-ES ’EARTH PHOTO’ PÁLYÁZATOT
L Tamás Varga
nem semmi
Nádor Pál
Ez még csak a kezdet, mert egyre inkább tökélésedig! Hamarosan már nem fogjuk tudni, hogy mi az igazi és mi a hamis!
Lassan már az egész világon hazugságokkal fogják táplálni az embereket!
Nem véletlen amit Putyin úr mondott, \" aki a mesterséges intelligenciát fogja uralni, az uralja majd az egész világot\"!
János Müller
Ez hamar ment Gábor :)
Veress Zsolt
Puskás Gábor
Puskás Gábor
Puskás Gábor
Fotóvilág Admin