Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Remek! Bízom benne, hogy megoldódik a probléma. Tesztelni egyébként feltöltés nélkül is tudsz: a böngészőben egy Ctrl-O kombinációt nyomva, megnyitható és megjeleníthető a fotó.
Tóth Gyula
2021-04-23
Kedves Gyula Kedves Pál köszönöm a segítséget, a javaslatokat. Kezdem csipegetni a pudingot és beszámolok
Szendrei Tibor József
2021-04-22
Szendrei Tibor József\" a \"Tagok\" alatt a nevemre kattintva látod.
Nádor Pál
2021-04-20
Kedves Gyula! Köszönöm kipróbálom,váltok színprofilt  Kellemes napot.
Szendrei Tibor József
2021-04-19
Kedves József! Vélhetőleg a feltöltött képeid, amelyeknék a probléma jelentkezik ProphotoRGB vagy AdobeRGB színprofillal vannak mentve. Viszont a webböngészők szinte kivétel nélkül csak az sRGB-t kezelik. Ez a legvalószínűbb ok.
Tóth Gyula
2021-04-19
Kedves Pál Köszönöm Az Ősrobbanás c. fotó aminél most tapasztalom Átküldeném sajnos nincs meg az elérhetőséged
Szendrei Tibor József
2021-04-18
Szendrei Tibor József: Küldjél el nekem egy eredeti fotót ami szerinted változott feltöltés után.
Nádor Pál
2021-04-18
A feltöltött fotóm  veszített a telítettségéből Az eredeti vidámabb, színesebb  Többször előfordult Mi lehet az ok?
Szendrei Tibor József
2021-04-17
Köszi mindhármatoknak! Pali már visszajelzett és javasolta, hogy ne a Safari böngészővel próbáljak belépni! Letöltöttem a Firefoxot és minden simán megy azóta! :)
Dr. Lázár Sándor
2021-04-08
Sándor: Jeleztem a Palinak!
L Tamás Varga
2021-04-07
Izabellára én is gondoltam a napokban, remélem jelentkezik!
Kelemen Éva
2021-04-07
Gratulálok Péter!
Kelemen Éva
2021-04-07
Végh Izabelláról tavaly november óta semmit nem tudok! Akkor email-ben jelezte, hogy nem tud belépni az oldalra! A levelekre sem válaszol! Kérlek Izabella, ha olvasod a fórumot adj életjelt magadról, mert aggódunk érted és nagyon hiányzol! 
Kesjárné Sluch Marcsi
2021-04-07
Vettem egy iPad-et, hogy szabadabb legyek majd a nyáron. Hiába írom be pontosan a Fotóvilág belépő adatait, nem enged belépni! Mi lehet az oka! (Nem vagyok nagy cyber szakértő, de azon már túl vagyok rég, hogy különben ilyen feladatot ne tudnék megcsinálni - magyarul, nem bennem van a hiba!)
Dr. Lázár Sándor
2021-04-07
Grat!
Kovács Mihály
2021-04-06
Péter, én meg a kiegyezéstől az első világháborúig tartó időszakot tartom számomra élhetőnek!...
Dr. Lázár Sándor
2021-03-27
Mesterkurzus: https://www.youtube.com/watch?v=iplc4DIAxAQ
Nádor Pál
2021-03-20
  A Blog-ban olvasható! 
A LAND ROVER ÉS A KIRÁLYI FÖLDRAJZI TÁRSASÁG ELINDÍTOTTA A
2021-ES ’EARTH PHOTO’ PÁLYÁZATOT

L Tamás Varga
2021-03-18
https://www.theverge.com/2021/3/9/22321576/fpv-drone-footage-short-film-bowling-alley-bryant-lake-bowl
nem semmi

Nádor Pál
2021-03-11
Nem is olyan régen felvetettem itt egy témát a mesterséges intelligenciáról, nem volt túl nagy érdeklődés iránta.
Ez még csak a kezdet, mert egyre inkább tökélésedig! Hamarosan már nem fogjuk tudni, hogy mi az igazi és mi a hamis!
Lassan már az egész világon hazugságokkal fogják táplálni az embereket!
Nem véletlen amit  Putyin úr mondott,  \" aki a mesterséges intelligenciát fogja uralni, az uralja majd az egész világot\"!

János Müller
2021-03-11
A képeknél  nekem sem volt rossz eredményem , de a videóknál annál rosszabb. 
Ez hamar ment Gábor :)

Veress Zsolt
2021-03-10
Hatvan százalékot írnak a cikkben.
Puskás Gábor
2021-03-10
A videóknál én (is) kicsit \"elvéreztem\". A fotóknál pedig ebben a méretben azért nehéz megítélni, de összességében az átlagot így is hoztam.
Puskás Gábor
2021-03-10
Egy érdekes cikk a fotó és videó manipulációról: https://telex.hu/tudomany/2021/03/10/manipulalt-kepek-deepfake-tesz-corvinus-kutatok . Van egy link egy ezzel kapcsolatos teszttel is a cikkben, mindenki kipróbálhatja magát.
Puskás Gábor
2021-03-10
A ,,fórum,, már csak a tagok részére használható és olvasható nem nyilvános!
Fotóvilág Admin
2021-03-03