Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Sok vita folyt a képek elemzéséről, kurátorkodásról, a képek alatti hozzá szólásokról . Kukkantsatok be egy mindezeket magába foglaló fotós honlapra. Nekem nem hiszem , hogy sikerül a fő oldalra juttatni egy képet. Hátha valamelyikőtöknek  sikerül  https://100asa.co.uk/gallery
Veress Zsolt
2020-02-20
Az adminsztrátor kigyomlálta egyik tagtársunk enyhe rosszindulatról és túltengő (legalábbis az itt mutatott teljesítményével semmiképp nem arányos) öntudatról tanúskodó kommentjeit. Ezt csak helyeselni lehet. Az illető erre ismét kimoderálta az összes képét az oldalról (ami szintén nem nagy veszteség), és most a bemutatkozó szövegében pöfög. 0 fotó és tömény sértettség. Szomorú, de sajnos jellemző eset. 
2020-02-18
Kedves Gabó!
A moderálás kérésedre megtörtént!
A programozó megkapta az emailedet, most egy fontos munkán dolgozik, de amint lesz ideje rá írni fog Neked!
üdv !

Fotóvilág Admin
2020-02-16
Bar még a hibaüzenetemre sem reagált senki. Mit is várok....de a képeim alatti rágalmazás sorozatot kérem a megfelelő mód intezkedjen aki illetékes. Pl. Rongits ( vagy mi a neve ) József oldalról történő eltávolításaval. Vagy en magam megyek el. Kész óvoda. Köszönöm!
Kurucz-Komlós Gabriella
2020-02-16
\" @Komlós Gabriella Kedves József! Ha azt hiszed meghat a fotóim alatti rágalmazás sorozatod, ( nem tudom mivel erdemeltem ki ) akkor sok sikert hozzá és vidáman ezzel eltöltött vasárnapot kívánok. Ezek szerint nincs jobb dolgod ebben a szép időben. Idiotak mindig lesznek. Mindenesetre a fórumon majd jelzem ha már egyszer állítólag van moderacio. \" 
Kurucz-Komlós Gabriella
2020-02-16
Deák Lajosnak volt itt leírt, sajnos sikertelen javaslata
Szendrei Tibor József
2020-02-16
Bizony nem ártana időnként egy szervezett fotókirándulás vagy találkozó!
Nem is értem, hogy a sok fotósunk közül (Budapesten) miért nem jut senkinek az eszébe ilyet szervezni! 
A dunaföldvári hagyományos fotóvilágos találkozó, nagyon hasznos volt és kellemes!
Talán még egyszer meglehetne egy ilyet is szervezni, úgynevezett nosztalgia találkozóként! Erre majd még visszatérek!
Sándor, Mihály és Zsolti! Örömet okozott, hogy gondoltatok rám is! Hamarosan küldök nektek Emailt!

János Müller
2020-02-16
Örülök Sándor a gondolataidnak, így vélekedem én is! 
Kelemen Éva
2020-02-16
Mihály, igen de Alexmed és Jànos is köllene oda :)
Veress Zsolt
2020-02-15
Igen, Én is osztom Alexmed gondolatait.
Mihály,  nem bánnám ha a negyedik  lennék, de nincs szalmakalapom:  ja és nem is vagyok olyan fotogén.

Veress Zsolt
2020-02-15
 Sándor három írásában három igazság. 
Szendrei Tibor József
2020-02-15
 hagyatkozunk!....(Nem tudom mit rontok el, hogy mindig új lapot kell nyitnom???) Szóval több empátiát és barátságot kérek !!! Szerintem örüljünk, hogy van hol megjelenjünk, egymás között vagyunk, inkább a személyes találkozáson agyaljunk (Trombitás, közös fotózás, stb.), mint adminisztratív hülyeségeken vitázzunk!....
Dr. Lázár Sándor
2020-02-15
Folytatom: A helyett, hogy örülnénk, hogy van egy saját helyünk, ahol egymás között vagyunk, akik jól vagy rosszul fotózunk (amatőrök vagyunk) és megértjük egymást (?) ilyen felesleges dolgokkal borzoljuk az admin-ok idegeit! Öregszünk egy páran (hol van Josa???), lehet, hogy butulunk, de inkább a székhez vagyunk kötve és a régi fotónkra
Dr. Lázár Sándor
2020-02-15
Gyerekeim! Régi tagok! A régi helyünkön rendszeres intervallumokkal a pontozáson vitatkoztunk - minden eredmény nélkül - ami nem meglepő! Most a \"Pro\" minősítésen megy a vita! Jelentem, bárkinek átadom, az én \"Pro\" minősítesemet! Mennyivel lesz jobb a site színvonala!??
Dr. Lázár Sándor
2020-02-15
....a többség azonban mindengyikre válaszol. Egyes feltöltők száznál is többre!!!!! , és sokszor nem csak egy egyszerű köszönömmel. Keserű száj ízzel konstatálom, hogy a magyar feltöltők többsége a nem válaszolók közé tartozik. Ú
gy hogy nem csodálkozom azon ami itt a Fotóvilágon történik.

Veress Zsolt
2020-02-14
A másik oldalon is feltűnt nekem , hogy vannak akik nem válaszolnak a képeik alá irtakra
Veress Zsolt
2020-02-14
Egy kicsit szeretnék elégedetlenkedni és előre hangsúlyozom, hogy akinek nem inge ne vegye magára! 
Az utóbbi idők nem voltak a (egészségileg) legkellemesebbek  számomra és még ez folytatódni fog!
Ettől függetlenül úgy gondoltam, megpróbálok hasznos tagja lenni az oldalnak, töltögetek fel képeket, írok időnként a képekhez véleményeket!
Miután a véleményeimet megírtam a képek alá,néha még teszek fel a fotósnak néhány kérdést is, érdeklődve várom a reagálást (választ).
Vannak kivételek de a legtöbbem nem reagálnak semmire és sehova! Nyugodtan ítéljetek el, hogy régimódi vagyok, de inkább az legyek,mint egy olyan, aki a másik fotós (ember) iránti tiszteletnek még a legkisebb jelét sem teszi!
Lassan elmegy a kedvem az egésztől, pedig ha valaki lojális volt az oldalhoz, én magamat annak vehetném! 
Ráadásul a feltöltött képek színvonala (vannak kivételek), megint egy (nem mondom ki, mert csúnyára gondolok)!
Radikális változásra lenne itt szükség! 
No de szerintem ezt a beírást is csak néhányan a szokott aktív tagok fogják elolvasni. Volt valami értelme? Talán gondolatokat fog ébreszteni, akkor már megérte a fáradságomat!

János Müller
2020-02-14
Kedves Tamás, köszönöm a gyors választ. Valamiért abban a hitben voltam, hogy kötelező a polgári név, de tudomásul vettem, hogy csak preferált.  
2020-02-13
Kedves Ferenc!  nem tiltott a nick név,  csak az itt lévő oldalon szeretnénk ha mindenki a saját nevét használná!  
A probléma az volt, hogy van egy ismeretlen személy aki naponta négy vagy ötféle névvel mutatom ( dghsjhagdjg) regisztrál s mindig más emailcímmel.
Ha johnwayne  egy másik aki csak írt a fórumba, akkor Sorry, de mivel nem töltött még fel semmilyen fotót, ezért nem lehetett behatárolni.  Valamint fontos megjegyeznem, hogy általánosságban írtam a mentális betegségről és nem neveztem meg senkit!!

Fotóvilág Admin
2020-02-13
 Apróság, de megjegyzem, hogy számomra a működési szabályzatból és az adatvédelmi tájékoztatóból nem derül ki feketén-fehéren, hogy csak polgári néven lehet regisztrálni. Igaz, a regisztrációs adatlapon az a rubrika szerepel, hogy teljes név, de az adatvédelmi tájékoztató a ˝felhasználónév˝ megadását kéri, vagyis az adatlap értelmezhető úgy is, hogy a teljes név lehet felhasználónév, azaz nick is. Igaz, hogy a tagok 99% -a ezt nem így értelmezte (talán mert nem olvasta el a szabályzatot,  hanem ment a józan esze után), és a polgári nevével regisztrált, de van a listában 2-3 tag, aki nem így járt el. Lehet, hogy johnwayne mentálisan beteg, de az is lehet, hogy csak félreértette a szabályozást. Ha félreérthető, tegyük egyértelművé, és alkalmazzuk egyformán mindenkire.
2020-02-13
Mentálisan beteg emberek itt is előfordulnak, kezeljük a problémát! Ha nem is azonnal, de idővel delet.
Fotóvilág Admin
2020-02-12
Ez most valami vicc! Nem tudom ki az a johnwayne  de ajánlom mindenképpen elolvasnia a szabályokat mielőtt vaki ide regisztrál! 
Úgy néz ki, hogy egyesek megint viccet akarnak csinálni az oldalból! 
Admin! Legyél szíves nézzed át a regisztrálókat és akik nem a szabályoknak megfelelően tették azokat törölt ki!

János Müller
2020-02-12
Tisztelt Gyula, a program törli a nem értékelt fotókat, de ez esetben hiba történt mert 24 óra a várakozási idő.
Fotóvilág Admin
2020-02-11
Tisztelt Admin, szeretném megkérdezni, hogy a ma reggel feltöltött és délre eltűnt \"Régi bánya\" c. tájképemnek mi lett a sorsa? Technikai probléma, vagy szelektálás eredményezte az eltűnését. Köszönöm szépen!
Cséfalvay Gyula
2020-02-11
Mindkettőtök írásában van igazság! Azért ne adjuk olyan könnyen fel, hamarosan ezek a képek eltűnnek! 
János Müller
2020-02-10