András: a konkrét képek alatt le kell írni. Én már több ízben megtettem, eredménytelenül. Szabolcsi Mihály
2020-02-10
Az első oldalon 10 olyan kép van , ami finoman szólva értékelhetetlen.....komolyan ennyire nem látnak a fotóstársaink. Nem ártana már elővenni a szakirodalmat is és csak utána feltölteni. Schafer Andras
2020-02-10
Szervusz Pali! Köszönjük, hogy megírtad nekünk, milyen értékek alapján választasz Pro -státuszt! Minden jogod megvan rá, hogy a saját értékeid szerint csináljad. Mi csak köszönetet mondhatunk Neked, a sok munkáért és időért amit az oldal működéséhez áldozol. Egyébként mindég lesznek elégedetlenek és olyanok akik csak a saját igényeik szerint tudnak valamit elfogadni! Természetesen a reális és hasznos ötletekre tovább is szükségünk lesz! Megkérnélek, hogy amennyiben megbízhatónak találsz, küld el nekem az Email címedet! Ide: janosmuller.mller0@gmail.com János Müller
2020-02-10
Én a magam részéről nem az 1000 pont alapján adományozok PRO státuszt, hanem három kritérium alapján: 1. Akik a régi oldalon már bizonyítottak 2. Legalább 1 fotójuk a Hét Képe volt 3. Legalább 2 fotójuk szerepelt a hét legjobb képei között Nádor Pál
2020-02-10
Én is ebben bízom :) Vainel Gyula
2020-02-09
Amikor aktuális lesz a frissítés, előtte egyeztetünk és csakis előre fogunk haladni! Fotóvilág Admin
2020-02-09
Köszönjük Gyula! Zsoltnak is köszönet! Alakul a frissítés s ott már a prof. ok dontik majd el, hogy melyik fotó lesz látható a külvilág számára is. Fotóvilág Admin
2020-02-08
Mihály az alatt lévő hozászólás az az nem az Aurél hanem az enyém, Vainel Gyula. Nem tudom mi lehet az oka ennek a malőrnek és a hozzászólás alatt a nevem sem írta ki a rendszer :( Vainel Gyula
2020-02-08
Köszönöm a felvilágosítást. Köszönöm Nádor Pál és Varga L. Tamás önzetlen segítségét és munkáját. Köszönet a Frank és Varga Kft szponzori hozzáállását. Alkalmasint be-be kukantok a fórumba és töbször lenne mit mondanom de nem vagyok a szavak embere. Engem is zavar ahogy Péter írta \"képnek látszó pixelhalmaz\" :) /nagyon találó elnevezés/. Ezen tudna változtatni az oldal adminja és rendszergazdája. Pl. egy hét alatt egy fotó nem éri el monjuk a 15 pontot /ezt csak a hasamra ütöttem / akkor az autómatikusan törlődik. Voltak, vannak fotós oldalak ahol az adminok engedik fel a fotókat és ami nem felelmeg egy elvárt színvonalnak /az új Fotóvilágon most sok van/ azt törlik és közlik a képfeltöltővel, hogy \"nem felel meg az oldal elvárásának\". Ha egy kép törlődik a vele szerzett pont is törlődjön. Szerintem a Fotóvilág nem engedhetné meg magának a pixelhalmazokat. :)
2020-02-08
Köszönjük nektek !!! Veress Zsolt
2020-02-08
Nádor Pál nélkül nincs ma Fotóvilag! S ott van a Flickr! Két Admin van Ő az egyik. Vagyis tulaj is egyben. Meghatározó esemény volt az is, hogy a tagság egy része adományokat jutatott el a programozónak, s így jöhetett létre az új program. Jelenleg a Frank és Varga Kft az anyagi szponzora az oldalnak! Fotóvilág Admin
2020-02-08
Tisztelt Fotóvilág! Az oldallal kapcsolatban lennének kérdéseim. - ki vagy kik az oldal kitalálói? /Alapította: Dékán István tudom/ - ki az oldal tulajdonosa? - ki kezeli a webet? /rendszergazda/ - ki/kik az adminok és milyen jogai vannak? Egyenlőre ennyi. Köszönöm. Vainel Gyula
2020-02-07
Valahogy semmi sem megy itt:( Veress Zsolt
2020-02-04
Valaki kopogtassa meg a vállát Simon Ferencnek is!
2020-02-04
Kedves Fotóvilágos Társak! Visszatértem ide, és nagy örömömben elkezdtem feltölteni. Nem tudtam a napi limitről. Elnézést kérek, már letöröltem a képeket, köszönöm Aczél Péternek a szíves eligazítást. Cséfalvay Gyula Cséfalvay Gyula
2020-02-04
Azért csak lett egy kis mozgás a fórumban! Igaz csak azok írogattak most is (néhányan) akik régebben is aktívabbak voltak! Köszönöm nekik! A nagy többség továbbra is közönyös! Egyszer valaki ide beírta, hogy olyanok vagyunk mint a nyugdíjasok klubja, néhány öreg nem győzi egymást dicsérgetni! Ha ez igaz is, nem az idősebb korosztály az oka, hanem a fiatalabbaknak a közömbössége! És persze minek a regisztráláshoz néhány sort írni magunkról, minek reagálni ha valaki veszi a fáradságot, hogy ír a képünkhöz véleményt? Minek egyáltalán foglalkozni mások képeivel? Akinek nem inge az ne vegye magára! A fentieket nem rosszindulatból írtam, hanem csak a realitásokat jeleztem és ébresztőnek szántam! János Müller
2020-02-04
\"Ha majd a bőség kosarából Mindenki egyaránt vehet, Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán!\" Deák Lajos
2020-02-04
Vagy egy neki nem tetsző kép alá ír néhány értelmes sort, teszem hozzá a teljesség kedvéért. Mert még én sem adtam föl a reményt, hogy az FV tagsága képes elviselni a negatív kritikát is.
2020-02-04
Csak irkálok: Ferenc összekapta magát és írt egy pár sort a képem alá, a képemről. Szendrei T. J. is. Nem egy égedelem nagy elemzéseket írtak, de amit az szerintem jó. Ha is nem túl gyakran, mondjuk egy két hetente mindenki megtenné azt, hogy egy neki tetsző kép alá egy bravo-nál kicsit többet ír.......ha ezt az egy-két heti véleményt felszorozzuk a tagsággal egész szép adag olvasnivaló jönne ki..... ......Tudjátok: elöl megy a csuka, utána a bohóchal, remény hal meg utoljára... :) Kovács Mihály
2020-02-03
Ferenc: ezexerint hallgattál a Költőre - ˝a hetedik te magad légy!˝ Szabolcsi Mihály
2020-02-03
Nekem is feltűnt a hallgatás, már meg is akartam jegyezni, hogy sikerült kibekkelnünk a januárt gondolatok nélkül. Úgy néz ki, a februárt már nem fogjuk, mert János felmordulása nyomán én vagyok a hetedik, aki elgondolkodik rajta, miért nincsenek gondolatok a Gondolatok rovatban. Az igaz, hogy semmilyen épkézláb ötlet nem jutott eszembe, de legalább szolidáris voltam a megszólalókkal. Rajta, hallgatag többség, ne legyen senki szemérmes! A fotózással és az oldallal kapcsolatos minden eszme közérdeklődésre tart számot.
2020-02-03
Le is lett írva miért nincs itt beszélgetés: Másutt jobb, aki itt megszólal az talán csak kiröhögteti magát, és sok a személyeskedés. Részemről két témában is próbáltam kezdeményezni mostanában, összesen egy hozzászólás jött..... A képek alá leírom a véleményemet pár szóban. Bár Péter elemzéséhez tán\' sosem növök fel, de ehhez tartom magamat, még akkor is, ha hülyének tartanak páran, teljesen jogosan. Mert szerintem kell a szó is, nem csak a szív és csillag. Kovács Mihály
2020-02-03
Ami engem illet ritkán írok a kepek alà, meg ide is, mert az az érzésem , hogy röhogtetem magam Veress Zsolt
2020-02-02
Időnként benézegetek a fórumba, majd csalódottan kell megállapítanom, hogy már nincsenek beszélgetések! Egy kedves fotós társam írta nekem, hogy szerinte az oldal olyan lelketlen! Úgy érzem igaza van! Lassan már csak robotok módjára töltögetjük a képeket és nyomogatjuk a szívecskéket. Valami tehát hiányzik innét, legalább is én úgy érzem! Az egész avval indul, hogy a regisztrálók nagy része még be sem mutatkozik pár sorral, ugyan minek! A képek alatt is gyatra a vélemények írása és sorolhatnám! Azt, hogy az oldal lelketlen, mi tettük ilyenné! Akarattal lehetne ezen változtatni! A kérdésem tehát az, hogy van-e ilyen akarat? János Müller
Szabolcsi Mihály
Schafer Andras
Köszönjük, hogy megírtad nekünk, milyen értékek alapján választasz Pro -státuszt!
Minden jogod megvan rá, hogy a saját értékeid szerint csináljad.
Mi csak köszönetet mondhatunk Neked, a sok munkáért és időért amit az oldal működéséhez áldozol. Egyébként mindég lesznek elégedetlenek és olyanok akik csak a saját igényeik szerint tudnak valamit elfogadni! Természetesen a reális és hasznos ötletekre tovább is szükségünk lesz!
Megkérnélek, hogy amennyiben megbízhatónak találsz, küld el nekem az Email címedet!
Ide: janosmuller.mller0@gmail.com
János Müller
1. Akik a régi oldalon már bizonyítottak
2. Legalább 1 fotójuk a Hét Képe volt
3. Legalább 2 fotójuk szerepelt a hét legjobb képei között
Nádor Pál
Vainel Gyula
Fotóvilág Admin
Fotóvilág Admin
Nem tudom mi lehet az oka ennek a malőrnek és a hozzászólás alatt a nevem sem írta ki a rendszer :(
Vainel Gyula
Köszönöm Nádor Pál és Varga L. Tamás önzetlen segítségét és munkáját. Köszönet a Frank és Varga Kft szponzori hozzáállását.
Alkalmasint be-be kukantok a fórumba és töbször lenne mit mondanom de nem vagyok a szavak embere.
Engem is zavar ahogy Péter írta \"képnek látszó pixelhalmaz\" :) /nagyon találó elnevezés/. Ezen tudna változtatni az oldal adminja és rendszergazdája.
Pl. egy hét alatt egy fotó nem éri el monjuk a 15 pontot /ezt csak a hasamra ütöttem / akkor az autómatikusan törlődik.
Voltak, vannak fotós oldalak ahol az adminok engedik fel a fotókat és ami nem felelmeg egy elvárt színvonalnak /az új Fotóvilágon most sok van/ azt törlik és közlik a képfeltöltővel, hogy \"nem felel meg az oldal elvárásának\". Ha egy kép törlődik a vele szerzett pont is törlődjön.
Szerintem a Fotóvilág nem engedhetné meg magának a pixelhalmazokat. :)
Veress Zsolt
Két Admin van Ő az egyik.
Vagyis tulaj is egyben.
Meghatározó esemény volt az is, hogy a tagság egy része adományokat jutatott el a programozónak, s így jöhetett létre az új program.
Jelenleg a Frank és Varga Kft az anyagi szponzora az oldalnak!
Fotóvilág Admin
Az oldallal kapcsolatban lennének kérdéseim.
- ki vagy kik az oldal kitalálói? /Alapította: Dékán István tudom/
- ki az oldal tulajdonosa?
- ki kezeli a webet? /rendszergazda/
- ki/kik az adminok és milyen jogai vannak?
Egyenlőre ennyi. Köszönöm.
Vainel Gyula
Veress Zsolt
Visszatértem ide, és nagy örömömben elkezdtem feltölteni. Nem tudtam a napi limitről. Elnézést kérek, már letöröltem a képeket, köszönöm Aczél Péternek a szíves eligazítást.
Cséfalvay Gyula
Cséfalvay Gyula
Ha ez igaz is, nem az idősebb korosztály az oka, hanem a fiatalabbaknak a közömbössége!
És persze minek a regisztráláshoz néhány sort írni magunkról, minek reagálni ha valaki veszi a fáradságot, hogy ír a képünkhöz véleményt? Minek egyáltalán foglalkozni mások képeivel?
Akinek nem inge az ne vegye magára! A fentieket nem rosszindulatból írtam, hanem csak a realitásokat jeleztem és ébresztőnek szántam!
János Müller
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!\"
Deák Lajos
Ha is nem túl gyakran, mondjuk egy két hetente mindenki megtenné azt, hogy egy neki tetsző kép alá egy bravo-nál kicsit többet ír.......ha ezt az egy-két heti véleményt felszorozzuk a tagsággal egész szép adag olvasnivaló jönne ki.....
......Tudjátok: elöl megy a csuka, utána a bohóchal, remény hal meg utoljára... :)
Kovács Mihály
Szabolcsi Mihály
Rajta, hallgatag többség, ne legyen senki szemérmes! A fotózással és az oldallal kapcsolatos minden eszme közérdeklődésre tart számot.
Részemről két témában is próbáltam kezdeményezni mostanában, összesen egy hozzászólás jött.....
A képek alá leírom a véleményemet pár szóban. Bár Péter elemzéséhez tán\' sosem növök fel, de ehhez tartom magamat, még akkor is, ha hülyének tartanak páran, teljesen jogosan. Mert szerintem kell a szó is, nem csak a szív és csillag.
Kovács Mihály
Veress Zsolt
Egy kedves fotós társam írta nekem, hogy szerinte az oldal olyan lelketlen! Úgy érzem igaza van! Lassan már csak robotok módjára töltögetjük a képeket és nyomogatjuk a szívecskéket. Valami tehát hiányzik innét, legalább is én úgy érzem!
Az egész avval indul, hogy a regisztrálók nagy része még be sem mutatkozik pár sorral, ugyan minek! A képek alatt is gyatra a vélemények írása és sorolhatnám!
Azt, hogy az oldal lelketlen, mi tettük ilyenné! Akarattal lehetne ezen változtatni!
A kérdésem tehát az, hogy van-e ilyen akarat?
János Müller
Dr. Lázár Sándor