Gratulálok Beliczay Róbertnek, aki a Paris street photography awards pályázaton arany és egy ezüst érmet is szerzett. Hokker Edit
2019-12-26
A legjobbakat kívánom minden fotóvilágos társamnak, nem csak Karácsonyra, de a következő esztendőre is ! ... Igyekszem jövőre jobb fotókkal emelni az oldal színvonalát ! Lőrincz Zsóka
2019-12-25
Kellemes karácsonyi ünnepeket és BUÉK minden kedves fotóstársnak, és mindazoknak akik majd eztán lesznek Szendrei Tibor József
2019-12-25
Nagyon boldog karacsonyi unnepeket, es sikerekben gazdag ujevet kivanok minden Foto Vilag tagnak. Szep fenyeket! Végh Izabella
2019-12-24
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! L Tamás Varga
2019-12-24
Szép, de csak emlékeimben őrzött képem idén nekem kettő is van. Az egyik a nyáron történt, amikor a szabadkai városházából kilépő friss házasulókra aprópénzt (papír tíz dinárosokat) szórtak pont az orrom előtt. Fehér ruhás menyasszonyra pilinckázó bankók, amiket szegény emberek kapkodnak a földről. Felemelő és szomorú jelenet, de csak néhány másodpercig tartott, és én rosszul helyezkedtem.
A másik lehetőség a kispesti művelődési házban adódott néhány hete. Egy csoport bájos, kamaszkorú primadonna tollászkodott a tükör előtt, és ahogy rájuk fogtam a kamerát, szemérmesen szétrebbentek. Én még nagyobb zavarba jöttem, és csak kétszer exponáltam. Az elsőnél a kompozíciót szúrtam el, a másiknál az élességet. Átkozott félénkség és amatőr rutintalanság. Péter persze nem arra célzott, hogy az elpuskázott képek jobbak, mint a sikerültek, hanem arra, hogy a legszebbek azok, amelyeket meg is élünk. És ezzel messzemenően egyetértek.
Áldott karácsonyt és BÚÉK!
2019-12-23
Meghitt, csendes Karácsonyt kívánok minden kollégának, sok szép képet. A legszebb képeink azok, melyeket a fejünkben, emlékeinkben őrzünk meg, nem pedig a hdd bitjei között. Ilyen képből kívánok mindenkinek sokat, szépeket! Aczél Péter
2019-12-23
Derűs Karácsonyt, boldog Új Esztendőt, és szép fényeket kívánok Mindenkinek! Szabolcsi Mihály
2019-12-23
Péter: á, nem köll sajnálni, az is egyre unalmasabb... az 500px még tartja magát, de a rengeteg önreklám miatt ott is érdemesebb az ˝Upcoming¨ opcióval kezdeni a nézegetést :) Szabolcsi Mihály
2019-12-23
Csak egy link: https://hvg.hu/tudomany/20191223_flickr_megszunhet_elofizeteses_kepmegoszto_fototarolo_szolgaltatas Kovács Mihály
2019-12-23
Péter: Ismerős a probléma, ez egy apró programozási hiba következménye. A hosszú szöveg kiszorítja az oldalról az utána következő tételeket, ez pár perces munkával kiküszöbölhető, csak mondani kell (admin!) a programozónak, és orvosolni fogja. (A kezdetekkor én is belefutottam a problémába, emiatt nem tudtam feltölteni fotókat, de aztán gyorsan javította a programozó.) Szabó Tibor
2019-12-21
Kedves Péter !Teljesen igazad van. Részemről próbáltam egy kicsit provokatív lenni, de mindjárt elsőre egy szerintem igen értelmes válasz jött Tőled. Mindezekkel együtt igen elgondolkoztató, hogy lehet-e, illetve milyen szempontok alapján lesz egy műalkotásnak valamilyen értéke. És ez az értékadás furcsasága nem csak az elit galériákra vonatkozik, hanem bármilyen más galériára is. Találkoztam már nem egy galériával, ahol ordenáré giccses dolgokat árult a tulajdonos/galerista. Tudta, tudja hogy amit csinál és árul az nem igazán művészet, de ha az eladható, akkor miért ne? Illetve az érték-dilemma vonatkozhat bármire, az általad említett telefonokra, vallásokra, eszmékre..... és a sör vagy bor dilemmát még nem is említettem! :) Kovács Mihály
2019-12-20
Aczél Péter: Melyik böngésző van telepítve az iPad-on? Nádor Pál
2019-12-20
Csak egy cikk: https://hvg.hu/kultura/20191219_Ez_nem_egy_banan Tóm\\\' hogy többek szerint az csak egy kortárs szélhámosság, de mondja meg nekem valaki, hogy miért ér többet egy kis szén, vagy grafit egy papírlapon, mint egy banán a falon? Kovács Mihály
2019-12-19
...egyébként pont azé\' nem töltök ide képet mostanában, mert képeimet a nagy többség nem méretes monitoron, hanem telefonon nézi... Szabolcsi Mihály
2019-12-19
Tény az, hogy az androidos telefonomon is rá kell böknöm kétszer- háromszor a lasszócskára ahoz, hogy megjelenjenek a kép alá irtak. Nekem van türelmem :) Veress Zsolt
2019-12-19
Konkrétan csak két legutolsó fotóm alatt alakult ki az a helyzet, hogy iPadon nézve jobbról balra haladva megvan a bekarikázott i betű (információ), hiányzik a lasszó jele (hozzászólások), az f betű (megosztás), megvan a szem piktogramja (megtekintések száma). Tehát két mező hiányzik lenn. És csak a két utolsó képem alatt (de lehet, higy ettől fogva majd a többi alatt is ez lesz a helyzet). Korábbi képeim alól nem hiányoznak ezek a jelek, lehetőségek. Furcsa anomália. (Milyen kellemes női név lehetne: Anomália). Aczél Péter
2019-12-19
Iphone pro 11 ről néztük, ott minden rendben van, lehetséges, hogy Nálad a készülékben lesz valami beállítási gond. Jelzem a programozónak hátha ki tud találni valamit! Fotóvilág Admin
2019-12-19
Nálam működik, próbálj Ctrl F5 el frissíteni! L Tamás Varga
2019-12-16
Péter: más képeknél is előfordul az utóbbi időben - kétszer - háromszor újra kell próbálkozni, gyors egymásutánban. Szabolcsi Mihály
2019-12-16
Meghallgattam Remek Köszönet. Mindkettő a kedvencem Szendrei Tibor József
2019-12-15
Hát igen , vannak rossz szagú, sőt büdös alkotások minden \" művészi \" ágazatban. Nem ide tarozik és nem is fotó, de ez a mai kedvencem É https://24.hu/kultura/2019/12/15/klip-koncz-zsuzsa-kulka-janos/ Veress Zsolt
2019-12-15
Megnéztem a linket. Sajnos a helyszínen nem tudom,mert sem frakkom sem szmokingom Szendrei Tibor József
2019-12-15
Kortárs művészet: https://24.hu/kultura/2019/12/12/norvegia-botrany-muveszet-kozpenz/ avagy hogyan lehet a sz@rból pénzt csinálni... ...a link itt nem kattint6ó, be köll másolni a címsorba. Szabolcsi Mihály
Hokker Edit
Hokker Edit
Lőrincz Zsóka
Szendrei Tibor József
Végh Izabella
L Tamás Varga
A másik lehetőség a kispesti művelődési házban adódott néhány hete. Egy csoport bájos, kamaszkorú primadonna tollászkodott a tükör előtt, és ahogy rájuk fogtam a kamerát, szemérmesen szétrebbentek. Én még nagyobb zavarba jöttem, és csak kétszer exponáltam. Az elsőnél a kompozíciót szúrtam el, a másiknál az élességet. Átkozott félénkség és amatőr rutintalanság.
Péter persze nem arra célzott, hogy az elpuskázott képek jobbak, mint a sikerültek, hanem arra, hogy a legszebbek azok, amelyeket meg is élünk. És ezzel messzemenően egyetértek.
Áldott karácsonyt és BÚÉK!
Aczél Péter
Szabolcsi Mihály
Szabolcsi Mihály
https://hvg.hu/tudomany/20191223_flickr_megszunhet_elofizeteses_kepmegoszto_fototarolo_szolgaltatas
Kovács Mihály
Szabó Tibor
Kovács Mihály
Nádor Pál
Kovács Mihály
Szabolcsi Mihály
Veress Zsolt
Aczél Péter
Fotóvilág Admin
L Tamás Varga
Szabolcsi Mihály
Szendrei Tibor József
Veress Zsolt
Szendrei Tibor József
avagy hogyan lehet a sz@rból pénzt csinálni...
...a link itt nem kattint6ó, be köll másolni a címsorba.
Szabolcsi Mihály