Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Igazad van Mihály, nem voltam elég figyelmes. Köszönöm az észrevételt.Törölném  a kommentet de telefonon nem lehet
Veress Zsolt
2019-12-02
Zsolt: nem Ferenc utalt, Ő csak idézve lett - egészen más téma kapcsán.
Szabolcsi Mihály
2019-12-02
Izabella: ˝...azert jo lenne a FV regi hangulatat valamifelekeppen visszaszerezni˝ - igen, de ahhoz egy karizmatikus Dékán István kellene...
Szabolcsi Mihály
2019-12-02
Mindenben egyetértek Izabellával. 2 . A témával kapcsolatban még egy Zsolt sem szólt be, tehát kire utalsz, Ferenc:?
Veress Zsolt
2019-12-02
Elnézést, félreértettem a hozzászólásokat. Akkor senki nem keresi itt a közösséget.
Kovács Mihály
2019-12-01
Kedves mindhárman:
Addig, amíg két, kifejezetten szakmai felvetésemre az alábbi válasz volt az egyetlen érdemi reakció, addig meggondolandó az idézet utolsó mondata, annyi megjegyzéssel, hogy az ember vagy a saját gondolatait idézi, vagy másokét, sok más lehetősége nincs. Íme az idézet
Nem személyes kérdésekről van itten szó, Zsolt, értsed meg. Azt szerettem volna a Lajos, és az egész tisztelt tagság tudomására hozni a magam egyszerű módján, hogy ha valaki mindenképpen önidézetekben akar zengedezni önművészetéről, azt megteheti a saját képe alatt is, nem kell okvetlenül bohóckodnia a Fórumban. Akkor már hallgassunk inkább.

Dr. Németh Ferenc

Deák Lajos
2019-12-01
Kedves Mihaly! En sem itt keresem a kozosseget, mert nekem is van fotoklubom, ahova jarok, ahol elbeszelgetunk, ahol nehanyunk tarsadalmi munkaban a regi fotoinkat rendezzuk, katlogizaljuk. De azert jo lenne a FV regi hangulatat valamifelekeppen visszaszerezni. 
Végh Izabella
2019-12-01
Kedves Mihály! Félreértetted az írásomat! Nem közösségi érzést keresek, ha bemegyek a fotóklubunkba ott többen vagyunk mint itt a képfeltöltők összesen!
Ráadásul ott van a Finn -Magyar  Baráti társaságunk, amit ebben a városban én alapítottam és a többi közösségemet már lesem írom, minek! 
Én ennek az oldalnak a fotóközösségi működésére gondoltam! Vagy ezek szerint valóban elég az ha csak a képeket töltögetjük, mint a robotok?

János Müller
2019-12-01
Közösségi érzést kereső(k), beszélgetni vágyó(k) : 2 db. Itt minden rossz, máshol minden jobb:  1 db. Ez is valami.
Kovács Mihály
2019-12-01
Kedves Janos! Nem vagy egyedul. Naponta azzal kezdem a napot, hogy benezek a FV Forumba, hatha megtorte mar valaki ezt a csendet. Ma irtal. Egyetertek Veled teljes mertekben. En tobb oknal fogva nem nagyon toltok fel kepeket. Elsosorban, nem akarom axz oldalt terhelni az erdektelen kepeimmel. Minden alkalommal vegignezem az uj kepeket, es legtobbszor en is csak egy szivecsket pontozok be, de van, amikor  hozza is szolok. Azokra nem kapvan valaszt, tenyleg elmegy a kedve az embernek az irogatasoktol.
Pedig az oldal ket tulajdonosa mindent megtesz az erdekunkben, hogy egy jol mukodo, erdekes, fotokozosseg johessen ujbol ossze. 
Remeljuk most a kozelgo unnepek mindenkinek tobb erot, es akaratot adnak.
Tudom, hogy vannak jo fotosok kozottunk, de talan nem kellene elvenni a kedvuket az ujak, kezdo fotosoknak sem. En most ennyit akartam hozzaszolni, ezt is probaltam senki megsertese nelkul tenni, halkan.
A legjobbakat minden fotostarsamnak.

Végh Izabella
2019-12-01
János: azt hiszem - leglábbis nálam - az a gond, hogy a barátságosabb és emberibb hangulatot más oldalon inkább megtalálom, és ott - 10telet a kivételnek - nem unalmas pixelhalmazok között vannak a fotóim...
Szabolcsi Mihály
2019-12-01
Kedves Fotóstáraim!
Mi ez a nagy csend? Lassan olyanok vagyunk mint a robotok! Töltögetjük fel a képeket (már akik töltögetik), véleményt hozzá nem írunk, automatikusan nyomogatjuk a szívecskéket és egyebeket, társalogni egymással már elszoktunk! 
Az oldal lassan már valóban csak egy képtároló lesz, ha így folytatjuk! Hol van már a közösségi érzés és hangulat? Mert ugye itt egy fotóközösségnek kellene lennie. 
Ráadásul sok remek fotóstársunk hiányzik, vagy elmaradt, amin már csodálkozni sem lehet a fentiek miatt. 
Mindezek a problémák nem az oldal működésén, hanem a tagok hozzáállásán múlnak, ezen ha akarnánk lehetne javítani!
De valójában akarunk-e? Közeledik a karácsony,  amit a szeretet és megértés ünnepének és szoktak nevezni. Egy kis akarattal és jóindulattal meg kellene próbálni kissé barátságosabbá és  emberivé tenni az oldal hangulatát! Remélhetőleg a véleményemmel nem vagyok egyedül? 

János Müller
2019-12-01
Tudjátok,hogy mi volt a betegsége? Kedveltük,rokonszenves, barátságos volt és remek fotós. Hiányzik
Szendrei Tibor József
2019-11-16
Szeptemberben még rakott fel képeket! Az emberi sors kiszámíthatatlan! 
Én jó szívvel gondolok rá! A galériáját hagyjuk meg magunknak emlékbe! 

János Müller
2019-11-16
Nyugodjál békében Bartal Balázs !
Bélafalvi István
2019-11-15
Ha jól látom , a mafosz honlapon Bartal  Balázstól búcsúznak. Csendesedjünk el és emlékezzünk.
Svihrán Éva
2019-11-15
János: dr. Turvy szerint egyetlen gyóccer van, ami a következő kettő: Whisky, or Gin... 
...Beryl Markham szerint ˝Dr. Turvy vényírási szokása arról árulkodott, hogy a borlapban jobban bízott, mint a gyógyszerkönyvekben˝

Szabolcsi Mihály
2019-11-15
Furcsa társalgások ezek, nem ide valóak! Azért el kell ismerni, hogy eddig még aránylag civilizált stílusban zajlottak! Gondoljunk arra, hogy nem vagyunk egyformák és váltsunk át másra! Én éppen most váltok át egy erősebb fájdalomcsillapítóra!
János Müller
2019-11-15
...ezexerint csak magadra ismertél :)
Szabolcsi Mihály
2019-11-15
Kedves Lalyos: szerintem te a bizonyos szint alatt vagy... mélyen :)
Szabolcsi Mihály
2019-11-15
Nem személyes kérdésekről van itten szó, Zsolt, értsed meg. Azt szerettem volna a Lajos, és az egész tisztelt tagság tudomására hozni a magam egyszerű módján, hogy ha valaki mindenképpen önidézetekben akar zengedezni önművészetéről, azt megteheti a saját képe alatt is, nem kell okvetlenül bohóckodnia a Fórumban. Akkor már hallgassunk inkább.
2019-11-15
Semminárium :)
Szabolcsi Mihály
2019-11-14
Lélegzetvisszafojtva várom a vitát a semmiről. Óra indul..Aztán majd közösen kiértékeljük a tanulságokat.
2019-11-14
Nem lenne jobb ha ketten összeűltök és egy pohár jó borocska mellett meg vitatnátok a dolgokat ? :)
Veress Zsolt
2019-11-14
Én legszívesebben Aczél Pétert idézném, aki nemrég e fórumban írta le, kik azok, akik önmagukat idézik. Sajnos a távozásával a fórumbeli hozzászólásai is köddé váltak, így csak reménykedni tudok, hogy emlékszel rá. Ez volt a kötekedés része a dolognak.
Ami a dolog érdemét illeti, a gondolat-gombócodat nem találom elég étvágygerjesztőnek, ezért ha nem haragszol, a tálban hagyom. Lehet, hogy lesznek olyanok, akik ráharapnak, nekik jó étvágyat kívánok hozzá.

2019-11-14