Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Kedves Izabella! 
  Köszönöm a jókívánságot. Egy tojásfestős kép az már biztos lesz. Most az együttlét ideje van. A kép megcsinálása majd az ünnep után lesz.

Kovács Mihály
2020-04-12
Minden fotovilagos baratnak a legjobbakat kivanom a husveti unnepekkel kapcsolatban. Jo fenykepezest kivanok otthonotokban.
Végh Izabella
2020-04-12
..mi a manó...
¨a Mai Manó Ház határozatlan ideig zárva tart˝
...szvsz mindenki készít családi képeket, részint a saját családjáról, részint némi whiskyrevalóért.Ha a képeken szerepelőknek tetszik, akkor semmi gond; de magára valamit is adó fotós azokat nem mutogatja.
A régi FotóVilágon volt is egy modul, hogy ˝mit ne tölts fel˝... 

Szabolcsi Mihály
2020-04-11
Jo ejt neked is Izabella, ez tokeletes is lenne, es ahogy mondtam, a logisztikat majd megbeszeljuk :) Elore is koszonom :)
Bányik Éva
2020-04-09
Bocsanat Eva, most jottem rà, hogy nekem a 2015-os evkonyvem van + peldanyom Budapesten. Jo ejt. 
Végh Izabella
2020-04-09
Akkor ha jol ertem ez a 3 kiadvany letezik eddig. Utananeztem a neten, de sajnos mar nem kaphato sem a 2009-es sem a 2015-os. Jelen pillanatban nem tudom (igaz, senki mas sem) mikor tudok ujra latogatoba menni (kisebbik lanyom Pesten, nagyobbik Sopronban)... de orulok neki, ha lesz ra lehetoseg ezekhez meg hozzajutni. Mindenesetre koszonom a segitokeszsegeteket, nagyon jok vagytok :)
Bányik Éva
2020-04-09
Pontosítsunk! Az utolsó kiadvány 2015. -n készült és a Trombitásban 2015. április. 15. -n megünnepeltük! Akkor még Doc. is ott volt velünk! Bizonyára vannak akiknek maradt néhány + példány belőle!
János Müller
2020-04-09
Izabella, nagyon koszonom, orulnek neki, Budapesten lakik a kisebbik lanyom, szerintem a logisztikat biztos meg tudjuk oldani..., nyilvan ha eddig vartam, ezentul is belefer meg egy kis ido :)
Bányik Éva
2020-04-09
Ha jol emlekszem, akkor 2009-ben keszult az utolso kiadvany. Nekem van meg belole egy darab, amit esetleg at is tudnek adni ajandekba Neked, csak az a gond, hogy Budapesten van, ahova ritkan szoktam menni, plane most.... 
Végh Izabella
2020-04-09
Ha jol emlekszem, akkor 2009-ben keszult az utolso kiadvany. Nekem van meg belole egy darab, amit esetleg at is tudnek adni ajandekba Neked, csak az a gond, hogy Budapesten van, ahova ritkan szoktam menni, plane most.... 
Végh Izabella
2020-04-09
Mi a velemenyetek arrol, hogy amikor egy uj tag regisztral a visszaigazolassal egyidejuleg (vagy rogton utana) kapna egy rovid \"hasznalati utmutatot\"? ez szerintem nagyon megkonnyitene az oldal mukodeset. Arrol nem is beszelek hogy sokan vannk akik ilyenkor meg egy Mukodesi szabalyzatot sem szoktak elolvasni (tisztelet a kivetelnek). En ugy gondolom, hogy sokkal jobb ha mindenki kimondja batran a gondolatait. Nekem ugy tunik, hogy ebben a kozossegben is ez a szemlelet uralkodik. Koszonom nektek a kedves szavakat; sajnalom, hogy kicsit felforgattam a dolgokat, de talan nem is annyira nagy baj, hisz igy el lehet gondolkodni, hogy tenylegesen erdemes-e valamilyen \"belso szabalyt\" letrehozni. Es ha mar ittvagyok megkerdeznem, hogy a 2007-es-en kivul keszult-e mas kiadvanyotok? Nagyon szep napfenyes napot kivanok mindannyiatoknak :)
Bányik Éva
2020-04-09
...commentjéből) , egy azóta törölt képed alatt, szükségesnek tartom , hogy ide is írjak. Már azért is mert nekem is tetszenek a fotóid. Sztem a napi egy fotó lenne a legjobb megoldás s akkor jól meg gondolhatja az ember fia melyik is legyen az. Ami a klaviatúrát illeti , androidos telefonon könnyebb írni. Az angol klaviatúrámra ráírtam a magyar ékezetes betűket , de úgy is nehezen megy a dolog pláne  z és az y esetén ; na meg nem kapom a hosszú i betűt :) Mindenesetre ide a fórumra is írhatnál mert itt azonban hiányoznak a vélemények. Üdv Zsolt.
Veress Zsolt
2020-04-09
Mivel hogy Én inditottam el ezt a lavinát ( idézvén  a János lenrebb olvashato 
Veress Zsolt
2020-04-09
Kedves Eva, Isten hozott a Fotovilagon. Jok a kepeid, szeretem oket. Dehogy is nem toltsel a jovoben is fel kepeket, gondolom sok van meg a tarsolyodban. Esetleg naponta csak kettot, harmat. En olasz klaviaturat hasznalok, es bizony nekem is remesen bonyodalmas kirakosgatni az ekezeteket. Hoztam mar otthonrol magyar billentyuzetet, de nem kompatibilis a gepemmel:(( 
Ennyit errol. Jo, hogy jottel, legy aktiv tagja a fotovilagnak. Valoban a 2007-es konyv nagyon szep volt.

Végh Izabella
2020-04-08
Koszonom a kedves szavaitokat es a biztatast :) Ne haragudjatok ha ekezetek nelkul irok (francia billentyuzetem van) csupan a kepekhez hasznalok \"virtualis billentyuzetet\" ami kisse maceras...  Amugy teljesen meg tudnam erteni ha konkret szabalyt vezetnetek be a kepek mennyisegenek/gyakorisaganak/modjanak... stb feltolteserol. Nem, egyaltalan nem okoskodni szeretnek, de azt hiszem, hogy ez nem lenne egy rossz dolog, igy el lehetne kerulni a jovoben az ilyen kellemetlen helyzeteket. Nos persze ha csupan en logtam ki a sorbol akkor mindez targytalan es elnezeseteket kerem. De azert csak megkerdeznem halkan, hogy akkor megis mennyi az annyi? mert ugy tunik, hogy legalabb valamilyen \'konszenzus\" van errol.  Elore is koszonom a valaszotokat. Szep holdfenyes estet nektek (ma jol lehet teliholdat fotozni)  
Bányik Éva
2020-04-08
Évike! Nem kell a képeidből törölni, ezek maradnak a saját galériád büszkeségei!
Örülünk (illetve a magam részéről örülök), hogy itt vagy!
Töltsél továbbra is képeket szorgalmasan, csak kissé jobban osszad be a napi mennyiséget! Sajnos olyan kevés fér fel a fő oldalra, hogyha valaki nagyon sok képet tölt fel egyszerre, akkor percek alatt letörli onnét mások képeit!
Nem szegtél meg szabályzatot és nem tudhattad azt, amiben itt  a tagok megegyeztek! 
Minden jó kívánva a többiek nevében is, János

János Müller
2020-04-08
sziasztok, udvozlok mindenkit, most olvasom a forumot es persze elszegyeltem magam... teljesen jogos, bocsanat, nem tudtam, en csak az alapszabalyzatot olvastam es abban nincs a napi kepfeltoltesszamrol emlites. Nem toltok fel ezentul kepeket, marad ennyi. Remelem nem kavartam be nagyon. 2007-es kiadvanyotok kerult ujra a kezembe, en akkoriban meg nem fotoztam... most nagyon belelkesultem, hogy ennek a \"csapatnak\" resze lehetek, igy a messze tavolbol. Barati udvozlettel, Eva U.I. ha gondoljatok akar torolhetek le a képekbol, csak tudjam mennyit hagyhatok fenn... 
Bányik Éva
2020-04-08
...ezek legalább nem rossz képek :)
Szabolcsi Mihály
2020-04-08
Szerintem ez most is,  ha nem is probléma de nem a helyes viselkedési mód, annak ellenére, hogy igazán remek fotókat rakott fel! Az illető  nemrégen regisztrált és kezdett képeket feltölteni az oldalra,. Mivel a szabályzatban nincsen meghatározva a napi feltöltések mennyisége (nincsen tiltás), bizonyára nem tudhatja azt amiben a fórumban átlapoltunk meg!
Megoldás! Szerintem valamelyik képénél barátságosan meg kellene mondani neki, a feltöltések napi számának használatát! Azért ott, mert gondolom Ő ezt a fórumot nem olvassa! Én nem akarok az lenni aki állandóan másokat kioktat, most legyen valaki más az! 

János Müller
2020-04-08
https://nlc.hu/szabadido/20200408/miroslav-tichy-kukkolas-lesifoto/
˝If you want to be famous, you must do something more badly than anybody in the entire world.\" (M. T.)

Szabolcsi Mihály
2020-04-08
Sziasztok! Ki tudja, miért van az, hogy egyre több képnél nem láthatóak az exif adatok!?  Nekem nagyon hiányoznak!
Dr. Lázár Sándor
2020-04-05
Kedves Zsolt Köszönjük Remek  \"egy gólya hétköznapja\"
Szendrei Tibor József
2020-04-05
lehet , hogy nem ide tartozik , de hátha valakit érdekel. Jelenleg kószál valahol de látni , hogy Zetelakán azért nem állt meg az élet. https://www.youtube.com/watch?v=qvkJdQ-_Ego&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1vBL6xbcMhnqNzPqJ5LElLYUw3RmpQzf9FH4X5TGNEp3qzKqwqXzSH7-w
Veress Zsolt
2020-04-03
megint elment. Akartam mondani, hogy még mindig jobb négy fal között mint négy deszka közt.
Veress Zsolt
2020-03-30
Azért ki kellene használni, hogy ide mindig lehet jōnni, mert nincs karantén, ami amúgy nem kellemes de... Gondlo
Veress Zsolt
2020-03-30