Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Kedves Ferenc!  nem tiltott a nick név,  csak az itt lévő oldalon szeretnénk ha mindenki a saját nevét használná!  
A probléma az volt, hogy van egy ismeretlen személy aki naponta négy vagy ötféle névvel mutatom ( dghsjhagdjg) regisztrál s mindig más emailcímmel.
Ha johnwayne  egy másik aki csak írt a fórumba, akkor Sorry, de mivel nem töltött még fel semmilyen fotót, ezért nem lehetett behatárolni.  Valamint fontos megjegyeznem, hogy általánosságban írtam a mentális betegségről és nem neveztem meg senkit!!

Fotóvilág Admin
2020-02-13
 Apróság, de megjegyzem, hogy számomra a működési szabályzatból és az adatvédelmi tájékoztatóból nem derül ki feketén-fehéren, hogy csak polgári néven lehet regisztrálni. Igaz, a regisztrációs adatlapon az a rubrika szerepel, hogy teljes név, de az adatvédelmi tájékoztató a ˝felhasználónév˝ megadását kéri, vagyis az adatlap értelmezhető úgy is, hogy a teljes név lehet felhasználónév, azaz nick is. Igaz, hogy a tagok 99% -a ezt nem így értelmezte (talán mert nem olvasta el a szabályzatot,  hanem ment a józan esze után), és a polgári nevével regisztrált, de van a listában 2-3 tag, aki nem így járt el. Lehet, hogy johnwayne mentálisan beteg, de az is lehet, hogy csak félreértette a szabályozást. Ha félreérthető, tegyük egyértelművé, és alkalmazzuk egyformán mindenkire.
2020-02-13
Mentálisan beteg emberek itt is előfordulnak, kezeljük a problémát! Ha nem is azonnal, de idővel delet.
Fotóvilág Admin
2020-02-12
Ez most valami vicc! Nem tudom ki az a johnwayne  de ajánlom mindenképpen elolvasnia a szabályokat mielőtt vaki ide regisztrál! 
Úgy néz ki, hogy egyesek megint viccet akarnak csinálni az oldalból! 
Admin! Legyél szíves nézzed át a regisztrálókat és akik nem a szabályoknak megfelelően tették azokat törölt ki!

János Müller
2020-02-12
Tisztelt Gyula, a program törli a nem értékelt fotókat, de ez esetben hiba történt mert 24 óra a várakozási idő.
Fotóvilág Admin
2020-02-11
Tisztelt Admin, szeretném megkérdezni, hogy a ma reggel feltöltött és délre eltűnt \"Régi bánya\" c. tájképemnek mi lett a sorsa? Technikai probléma, vagy szelektálás eredményezte az eltűnését. Köszönöm szépen!
Cséfalvay Gyula
2020-02-11
Mindkettőtök írásában van igazság! Azért ne adjuk olyan könnyen fel, hamarosan ezek a képek eltűnnek! 
János Müller
2020-02-10
András: a konkrét képek alatt le kell írni. Én már több ízben megtettem, eredménytelenül.
Szabolcsi Mihály
2020-02-10
Az első oldalon 10 olyan kép van , ami finoman szólva értékelhetetlen.....komolyan ennyire nem látnak a fotóstársaink. Nem ártana már elővenni a szakirodalmat is és csak utána feltölteni.
Schafer Andras
2020-02-10
Szervusz Pali!
Köszönjük, hogy megírtad nekünk, milyen értékek alapján választasz Pro -státuszt!
Minden jogod megvan rá, hogy a saját értékeid szerint csináljad. 
Mi csak köszönetet mondhatunk Neked, a sok munkáért és időért amit az oldal működéséhez áldozol. Egyébként mindég lesznek elégedetlenek és olyanok akik csak a saját igényeik szerint tudnak valamit elfogadni! Természetesen a reális és hasznos ötletekre tovább is szükségünk lesz!
Megkérnélek, hogy amennyiben megbízhatónak találsz, küld el nekem az Email címedet!
Ide: janosmuller.mller0@gmail.com  

János Müller
2020-02-10
Én a magam részéről nem az 1000 pont alapján adományozok PRO státuszt, hanem három kritérium alapján:
1. Akik a régi oldalon már bizonyítottak
2. Legalább 1 fotójuk a Hét Képe volt
3. Legalább 2 fotójuk szerepelt a hét legjobb képei között

Nádor Pál
2020-02-10
Én is ebben bízom :)
Vainel Gyula
2020-02-09
Amikor aktuális lesz a frissítés, előtte egyeztetünk és csakis előre fogunk haladni!
Fotóvilág Admin
2020-02-09
Köszönjük Gyula! Zsoltnak is köszönet! Alakul a frissítés s ott már a prof. ok dontik majd el, hogy melyik fotó lesz látható a külvilág számára is.
Fotóvilág Admin
2020-02-08
Mihály az alatt lévő hozászólás az az nem az Aurél hanem az enyém, Vainel Gyula.
Nem tudom mi lehet az oka ennek a malőrnek és a hozzászólás alatt a nevem sem írta ki a rendszer :(

Vainel Gyula
2020-02-08
Köszönöm a felvilágosítást.
Köszönöm Nádor Pál és Varga L. Tamás önzetlen segítségét és munkáját. Köszönet a Frank és Varga Kft szponzori hozzáállását. 
Alkalmasint be-be kukantok a fórumba és töbször lenne mit mondanom de nem vagyok a szavak embere. 
Engem is zavar ahogy Péter írta \"képnek látszó pixelhalmaz\"  :) /nagyon találó elnevezés/. Ezen tudna változtatni az oldal adminja és rendszergazdája. 
Pl. egy hét alatt egy fotó nem éri el monjuk a 15 pontot /ezt csak a hasamra ütöttem / akkor az autómatikusan törlődik.
Voltak, vannak fotós oldalak ahol az adminok engedik fel a fotókat és ami nem felelmeg egy elvárt színvonalnak /az új Fotóvilágon most sok van/ azt törlik és közlik a képfeltöltővel, hogy \"nem felel meg az oldal elvárásának\". Ha egy kép törlődik a vele szerzett pont is törlődjön. 
Szerintem a Fotóvilág nem engedhetné meg magának a pixelhalmazokat. :) 

2020-02-08
Köszönjük nektek !!!
Veress Zsolt
2020-02-08
Nádor Pál nélkül nincs ma Fotóvilag!  S ott van a Flickr!
 Két  Admin van Ő az egyik.
Vagyis tulaj is egyben.
Meghatározó esemény volt az is, hogy a tagság egy része adományokat jutatott el a programozónak, s így jöhetett létre az új program. 
Jelenleg a Frank és Varga Kft az anyagi szponzora az oldalnak!

Fotóvilág Admin
2020-02-08
Tisztelt Fotóvilág!
Az oldallal kapcsolatban lennének kérdéseim.
- ki vagy kik az oldal kitalálói? /Alapította: Dékán István tudom/
- ki az oldal tulajdonosa?
- ki kezeli a webet? /rendszergazda/
- ki/kik az adminok és milyen jogai vannak?
Egyenlőre ennyi. Köszönöm.

Vainel Gyula
2020-02-07
Valahogy semmi sem megy itt:(
Veress Zsolt
2020-02-04
Valaki kopogtassa meg a vállát Simon Ferencnek is!
2020-02-04
Kedves Fotóvilágos Társak!
Visszatértem ide, és nagy örömömben elkezdtem feltölteni. Nem tudtam a napi limitről. Elnézést kérek, már letöröltem a képeket, köszönöm Aczél Péternek a szíves eligazítást. 
Cséfalvay Gyula 

Cséfalvay Gyula
2020-02-04
Azért csak lett egy kis mozgás a fórumban! Igaz csak azok írogattak most is (néhányan) akik régebben is aktívabbak voltak! Köszönöm nekik! A nagy többség továbbra is közönyös! Egyszer valaki ide beírta, hogy olyanok vagyunk mint a nyugdíjasok klubja, néhány öreg nem győzi egymást dicsérgetni!
Ha ez igaz is, nem az idősebb korosztály az oka, hanem a fiatalabbaknak a közömbössége! 
És persze minek a regisztráláshoz néhány sort írni magunkról, minek reagálni ha valaki veszi a fáradságot, hogy ír a képünkhöz véleményt? Minek egyáltalán foglalkozni mások képeivel? 
Akinek nem inge az ne vegye magára! A fentieket nem rosszindulatból írtam, hanem csak a realitásokat jeleztem és ébresztőnek szántam!

János Müller
2020-02-04
\"Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!\"

Deák Lajos
2020-02-04
Vagy egy neki nem tetsző kép alá ír néhány értelmes sort, teszem hozzá a teljesség kedvéért. Mert még én sem adtam föl a reményt, hogy az FV tagsága képes elviselni a negatív kritikát is.
2020-02-04