Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Kedves lajos.
amit írtál helyénvaló.  A baj az hogy ebben az esetben nagyon rövid idő alatt megcsappanna a tagok száma.Erre rengeteg példa van a Fotóvilàg történetében. Mert......a tagok nagyrésze nem tűr kritikát. Ami az étékekéseket illeti a tagság röbbsége nem tud 

Veress Zsolt
2022-08-20
Azért nem írtam ide egy ideje mert a téves szöveget nem lehet javítani vagy törölni. Igy jártam  Én az imént. Megjegyzem az androidos  telefonon az épp írott szöveg pont a rögzités fűl fölött van.Ez sok téves küldést okoz.
Veress Zsolt
2022-08-20
Sok jó gondolat van az utóbbi hozzászólásokbanm
Veress Zsolt
2022-08-20
Volt itt valamikor nagyon jó és összetartó fotóközösség! Amikor az oldal megszűnéséről volt szó, éppen az a közösség fogott össze az oldal érdekében.
Voltak találkozók és kialakultak személyes kapcsolatok.
A mai helyzetre az is jó példa, hogy 1 kezemen megtudom számolni, kik látogatják,
vesznek részt a fórum beszélgetésein. Na de úgy gondolom lépjünk tovább!
Szép fényeket és remek hétvégét kívánok mindenkinek! 

János Müller
2022-08-19
Egyetertek en is Lajos, Mihaly es Janos eszreveteleivel. En pl. a legujabbaknal szoktam kezdeni a belepeskor. Szorgoskodok, szorgoskodok, de minden nap elmondom onmagamnak, minek is? A tobbi gondolatot leirtak mar harman elottem.
Végh Izabella
2022-08-18
Olyan ez a legújabb képek szigorítása, mint amikor meglátunk egy kirakatot amiben nagyon tetszetős és szép dolgok vannak! Úgy gondoljuk ide érdemes bemenni vásárolni. Miután bementünk csalódottan látjuk, hogy ami jó és szép az mind a kirakatban van, a boltban bent pedig közel sincsennek az áruk olyan szinten!

A képek értékelésével kapcsolatban, már régen is írtam többször, hogy lassan már csak egy képfeltöltő (tároló) oldal leszünk! Több fotós társunknak is hosszú időn keresztül pontoztam és értékeltem a képeit, legtöbbjük még azt sem vették észre, hogy én is létezem! Érdemes lenne ezen elgondolkodni!

János Müller
2022-08-18
Kedves Lajos.... és mások is!Szerintem nem pontos a \"közöny\" megfogalmazás a pontozás elhanyagolása miatt.
Véleményem szerint stratégia hiba volt a \"LEGÚJABB\" képek megtekintését belépéshez kötni. Ennek meglehetősen elitista, belsőkörös hangulata van. Az új belépők szemszögéből különösen, ami elbátortalanító lehet, visszatarthat az értékeléstől, kommenttől.
.....és lehet mindenféle ideológiát gyártani a minőség emeléséről, de ez a látogatói kőr aki itt van, nem fog tudni semmiféle szervezeti stimulus hatására sem jobb képeket feltölteni. Továbbá az is látszik a szavazatok számánál, időbeli szaporodásánál, hogy sokan nem nézik meg a \"LEGÚJABB\" képeket, hanem csak a \"NÉPSZERŰ\"-eket. 
Szerintem itt a \"fürdővízzel a gyereket is\" esete forog fent. Több nem igazán népszerűséghajhász, kevésbé a népszerűségre hajtó fotós is valahogy elkopott innen az új rendszerben: kicsigabóka,  Lex-ék....Ez a pontozási-rendszer egyenlőségjelet tett népszerűség és a minőség közé. Pedig a kettő nagyon nem egyenlő dolog.

Kovács Mihály
2022-08-16
Kedves kertesre vágyók !

Több évtizedig kaszálás, fűnyírás, kapálás, fa és szőlő metszés, permetezés, ültetés ,kerítés és lambéria, festés, mázolás,öreg fák kivágása törött cserepek cseréje, a tetőn az eresz tisztítása  Ezer egy dolog javítása, ha kellene nincs szakember, ha van inkább ne lenne. Köszönöm befejezve.Jó egészséget, hűsebb meleget és szép fotókat Juditka tisztelettel üdvözölve

Szendrei Tibor József
2022-07-03
Én is örülök a jelentkezésnek! Igazán jó hallani felőled Judit! Kívánok neked nagyon jó egészséget, kellemes nyarat és szép fényeket!
János Müller
2022-06-28
Szia Kedves Judit, orulok, hogy jelentkeztel. Foleg annak, hogy vegul is az eletedben minden ugy sikerult, ahogyan szeretted volna. Varjuk a szep kepeidet is, a paradicsomrol es a viragokrol is. Udv. Izabella
Végh Izabella
2022-06-27
Szevasztok!
Köszönöm az érdeklődést és a törődést, kedves tőletek, hogytöbben is gondoltatok rám.
Nincs (már) aggódásra okot adó körülmény, illetve nincs közea közösséghez, hogy nem jelentkeztem, csak az élet sodrása szólt közbe,melyekre jobban kellett koncentrálnom. Idős családtagjaimról gondoskodni kellett, aztán beütött acovid (sehonnan - sehová - semmikor), munkahely feladása, ingatlanok eladása,azután új városba (Tatabányáról Üllőre) költözés házvásárlással, mindezek felemésztettékfölös energiámat. Újra kellett szerveznem az életem, mindent átgondolni, hogyjól tudjak dönteni és ezeket aztán organizálni, hogy úgy valósuljon meg, ahogy aztszeretném. Szerencsésen minden jól összejött, az is, hogy másikhobbimra a kertészkedésre is legyen időm, így háttérbe szorult a fotózás.
Városi lány létemre két dolgot nem tudtam elképzelni: hogyegyedül egy nagy házban, meg  falunlakjak! Mert városnak titulálva Üllő nagyon falu. A kakas kukorékol, a libagágog, kutyák kánonban ugatnak és a reptér közelemben (minden repülő logojátismerem) de már megszoktam. :)))  Fiam a közelemben lakik, érik a sajátparadicsom, virágok virulnak - ez mindent kompenzál.
Itt és Fb-on hellyel-közzel figyelemmel kísértem a felkerülőfotókat, sajnálatomra van akit már nem találok.
Bocsánat, ha érdektelen dolgokat is említettem és hosszabbvoltam a kelleténél, de ennyivel tartozom azoknak, akik még számon tartanak, ezigazán jólesik és köszönöm. Mindenkit üdvözlök, majd összerakom magam és talán képekkelis jelentkezni fogok.

Iloczky Judit
2022-06-27
Sziasztok! Juditnak mar szoltam valamikor, hogy hianyoljuk, meg lehet nyugodni, teljesen jol van de nagyon elfoglalt. Megigerte, hogy be fog nezni a FV-ra, gondolom o majd jobban beszamol :)
Bányik Éva
2022-06-21
Izabella! Mint minden a fotóvilág is változik és nem biztos, hogy jobb irányban.
Vannak  a régiek közül, akik abbahagyták, vagy kiöregedtek, elmentek egy (talán) jobb világba, esetleg
másik oldalt választottak maguknak. Vannak akik csak megöregedtek és már fáradtak az ilyesmihez!
Régen az oldal (úgymond) emberibb volt! Úgy néz ki, hogy a teknologia fejlődése, egyenesen arányos 
az emberi elbutulással. Lehet, hogy kissé keményen fogalmaztam, de így talán hatásosabb!

János Müller
2022-06-13
Janos, en is szerettem volna mar megkerdezni sok mas mindenkivel egyutt. Sokan hianyoznak. Milyen jo, hogy beneztem a Forumba. 
Végh Izabella
2022-06-12
Már régóta gondolkozom, hogy megkérdezem! 
Tudja-e valaki közületek, hogy mi lehet Iloczky Judittal?
Ő régi és értékes tagunk a fotóvilágon, akit személyesen is ismerek.
Fotósként és emberként nagyra értékelem, nekem nagyon hiányzik!

János Müller
2022-06-12
Péter, ez robert beliczay aki nemrégen kilépett. Ilyenkor a fotói és az információk törlődnek, de a program nem törli a hozzászólásait vagy az értékeléseit csak már nem lehet tudni ki volt az.
Nádor Pál
2022-04-25
Kedves Péter: ilyen eset szerintem akkor fordul elő, ha valaki belépett az oldalra, így tevékenységet tud folytatni, de, ha egy bizonyos idő eltelt, akkor az oldal kilépteti, ugyanakkor a tevékenységet még be tudja fejezni, de anonim marad. Ilyen már veled is, velem is, és sokan másokkal is előfordult, elsősorban hozzászólás esetén, de vélhetően ez érvényes a pontozásra is. Én, ha észreveszem és ezt nálad is tapasztaltam, újra belépek és jelzem, hogy az anonim hozzászóló én vagyok. Pontozásnál nem biztos, hogy észreveszi az érintett. SZERINTEM.
Deák Lajos
2022-04-24
Bizony eléggé sokan vannak, akik arc és név nélkül regisztráltak, csak megkell nézni a tagok névsorát!
Én az ilyeneknek nem adnék lehetőséget a véleményezéshez, amíg rendesen nem mutatkoznak be!

János Müller
2022-04-24
nagytakaritas megtortent :)
Bányik Éva
2022-04-19
....én is.
Kovács Mihály
2022-04-18
Jócskán töröltem a galériámból !
Lőrincz Zsóka
2022-04-17
Minden fotos tarsunknak nagyon boldog husveti unnepeket kivanok. Izabella
Végh Izabella
2022-04-16
Jogos Köszönjük a tanácsot, köszönjük a segítséget. Kellemes ünnepeket
Szendrei Tibor József
2022-04-16
Köszönjük Pali ! Igazad van, törölni kell! Nem szükséges minden felrakott fotónkat itt tárolni, elegendő csak néhányat megtartani. Így is tudja mindenki, hogy az adott fotós mennyire jó fotós! Ugye? ... Én is hamarosan nekiállok !
Lőrincz Zsóka
2022-04-16
Ügy látszik hogy megtelt a tárhely, azért nem lehetett feltölteni. Néhány fotót töröltem, most már lehet feltölteni megint. Javaslom hogy a kevésbé sikeres fotóitokat töröljétek, ellenkező esetben a fotók időrendi sorrendben lesznek törölve ha megint megtelik a tárhely.
Nádor Pál
2022-04-16