Antikvárium igényeltetik, ha a szerver kapacitás rábólint Mindenki feltehetne x képet a legjobbakból ami a fotóvilágban anno szerepelt Összehasonlítás lehetősége a mai és a régi közt, mit és mi módon változtunk, fejlődtünk ,vagy csupán nosztalgia. Az új honlapon viszont csak az új friss alkotások szerepeljenek. Menjünk, mozogjunk Lehetne Ismét együtt is? Szendrei Tibor József
2019-06-07
Köszönjük! Kiss Péter
2019-06-07
Lassulás javítva! L Tamás Varga
2019-06-07
Örömmel visszanézzük a régi sikeres művész képeket de az új honlap új képeket kér Szendrei Tibor József
2019-06-06
Hopp, azt nem is láttam. Sajnálom... Iloczky Judit
2019-06-06
Judit: Francisco-nak semmi sértőt nem írtunk. Remélem visszajön. Péter szerintem Tálos Péterre gondol. Bízom benne, hogy ő is visszatér. Kiss Péter
2019-06-06
Péter, ha Francisco Apicolone-ra gondolsz, akkor van egy sejtésem. Tegnap egyik képe alá írtam, hogy ha neki nem gond és nem esik nehézségébe, akkor magyarul fogok írni. Amellett gratuláltam a fotóhoz. Utánam másik fotóstársunk is hasonkókat írt, mindezt jó szándékkal. Ezek szerint mégis lehetett valami gondja, mert válasz nélkül törölt mindent. Én csak abban bízom, hogy talán újra regisztrál és nem másvalami van a háttérben. Iloczky Judit
2019-06-06
Hiba javítva. L Tamás Varga
2019-06-05
Igen, főleg a főoldal betöltése lassú. Kiss Péter
2019-06-05
Sziasztok! Nagyon lassan töltődnek be az oldalak és a fotók. Kb. 8-10 mp alatt. Más nem tapasztal ilyen problémát? A hétvégén még semmi gond nem volt. Kesjárné Sluch Marcsi
2019-06-05
Kipróbáltam, amit Tibor ír, valóban hiba, nálam is ez a helyzet. Iloczky Judit
2019-06-05
Hibajelzés: Birkás Sándor képeit szerettem volna megnézni. A tagok menüpontból el is jutottam az adatlapjához, alatt 4x4 fotóval. A lap bal alján megjelenik egy legördülő menü, amin alapból 16 fotó van beállítva. Átállítottam 24-re (vagy bármire), amire elugrott a saját oldalamra a bemutatkozószöveggel, alatta a fotóimmal. Ha nem ezt tettem, hanem a jobb oldalon alul látható oldalra ugrómenüt használtam (pl. az 1. oldal helyett a 2. oldalt kértem), akkor is a bemutatkozó oldalamra ugrott de a fotók nélkül és és kiírta: Még nem töltött fel egyetlen fotót sem sajnos.De a kívánt fotókhoz nem tudtam eljutni (pedig 28 fotója van feltöltve). Szabó Tibor
2019-06-05
Kedves Zsóka, nem tudok hozzá szólni. De a fotói nagyon beszédesek! L Tamás Varga
2019-06-05
Zsókának igaza van! Ha az illető fotósnak van Magyar neve is, akkor illő lenne ezen az oldalon Magyarul bemutatkozni!De az is lehet, hogy tévedünk és nem tud Magyarul. Az sem ártana, hogy megtisztelné a tagságot egy rendes bemutatkozó képpel! János Müller
2019-06-05
Tamás, a bemutatkozása nekem nem mondott semmi, viszont a google keresőben megtaláltam Francisco Apicolone-t magyar névvel is. Ez vajon hogy lehet?
2019-06-05
Kedves Mihály! a FOTÓK mappa alatt lehet keresgélni a kategóriákban. A program már adott, csak a garanciális javításokra van lehetőség.Szabó Tibornak írom: az Aurél kéri, hogy neki írjál, mert szeretné pontosan tudni mi lehet a probléma.Ha nem tudod az email címet akkor írj nekem és elküldöm. üdv Fotóvilág Admin
2019-06-04
A honlap javítása érdekében: Az \"információ a képről\" felnyíló ablakban nem lehetne megjeníteni, hogy milyen kategóriába is tartozik, minek szánta az alkotó? (Esetleg valahol látható, amit nem vettem észre?) Kovács Mihály
2019-06-04
Francisco Apicolone azonos Boloni Ferenccel, több nívós oldalon is jelen van (500px, 1x.com, gurushots). Van ahol mindkét neve szerepel. Iloczky Judit
2019-06-04
A bemutatkozásában angolul leírta a gondolatait, aki jó angolos az fordítsa le s ide belehet írni!Lesz még Olaszországból is tag ha Izabella tud hozni a velencei fotókörből tagokat. L Tamás Varga
2019-06-04
Van egy feltöltő, aki egy rakás képet töltött fel egyszerre, de semmi reakciót nem enged egyetlen fotója sem. A neve (legalább is ezt tüntette fel): Francisco Apicolone. Mit tudhatunk még róla? ... Megtaláltam ! ...
2019-06-04
Sajnos a fotovilag.irq.hu címen is ugyanaz a probléma. Nem tudok feltölteni. Megjegyzem, hogy internetszolgáltatót is cseréltünk a gépen (mobilinternetre a jelenlegi digi-szolgáltatóról), és úgy sem működött. Ha az én gépemen van valami blokk, akkor viszont nincs ötletem már, hogy mi lehet az. Szabó Tibor
2019-06-02
Patik István: Tisztelettel és hálásan köszönöm szépen az új felhasználói szintet, nagyon kedvesek vagytok! Fotóvilág Admin
2019-06-02
Patik András: Tisztelettel és hálásan köszönöm szépen az új felhasználói szintet, nagyon kedvesek vagytok! Fotóvilág Admin
2019-06-02
Sajnos a fotovilag.irq.hu címnél is ugyanez az eredmény. Szabó Tibor
2019-06-02
Tibor! Nekem ugyan ez volt a problémám! A keresőből töröljed ki a fotovilag.hu -t és írjad be a fotovilag.irq.hu! Nekem így sikerült megoldani a problémát! János Müller
Összehasonlítás lehetősége a mai és a régi közt, mit és mi módon változtunk, fejlődtünk ,vagy csupán nosztalgia.
Az új honlapon viszont csak az új friss alkotások szerepeljenek. Menjünk, mozogjunk Lehetne Ismét együtt is?
Szendrei Tibor József
Kiss Péter
L Tamás Varga
Szendrei Tibor József
Iloczky Judit
Kiss Péter
Iloczky Judit
L Tamás Varga
Kiss Péter
Kesjárné Sluch Marcsi
Iloczky Judit
Birkás Sándor képeit szerettem volna megnézni. A tagok menüpontból el is jutottam az adatlapjához, alatt 4x4 fotóval. A lap bal alján megjelenik egy legördülő menü, amin alapból 16 fotó van beállítva. Átállítottam 24-re (vagy bármire), amire elugrott a saját oldalamra a bemutatkozószöveggel, alatta a fotóimmal. Ha nem ezt tettem, hanem a jobb oldalon alul látható oldalra ugrómenüt használtam (pl. az 1. oldal helyett a 2. oldalt kértem), akkor is a bemutatkozó oldalamra ugrott de a fotók nélkül és és kiírta: Még nem töltött fel egyetlen fotót sem sajnos.De a kívánt fotókhoz nem tudtam eljutni (pedig 28 fotója van feltöltve).
Szabó Tibor
L Tamás Varga
János Müller
Fotóvilág Admin
Kovács Mihály
Iloczky Judit
L Tamás Varga
Szabó Tibor
Fotóvilág Admin
Fotóvilág Admin
Szabó Tibor
János Müller