A fotók fülön nem csak a 30 legújabb kép látható, hanem az összes, és még kategóriákra is lehet szűrni. Akár így is el lehet menteni a webcímet. Kiss Péter
2019-05-28
A fotók fülön nem csak a 30 legújabb kép látható, hanem az összes, és még kategóriákra is lehet szűrni. Akár így is el lehet menteni a webcímet. Ha telefonon nézem az képeket, nem tudok belenagyítani. Kiss Péter
2019-05-28
Egy kis oldal-javítási gondolat: Ha a \"Profil\"-ba megy az érdeklődő, hogy egy alkotó képeit megnézze, akkor az alkotó képei alatt nem a képcímeket látja, hanem az alkotó nevét. Ez szerintem felesleges, hiszen az alkotó neve ott van felül szép nagyban, pirossal, a bemutatkozással együtt. Szerintem a képek alatt praktikusabb lenne a képcím. Kovács Mihály
2019-05-28
Kedves Tibor !Egyetértek, én is az újdonságokra vagyok kíváncsi. Részemről orvosoltam is gondot: Rámentem az Legújabbakra, és azt a webcímet mentettem el a könyvjelzőkhöz. Így a könyvjelzőre kattintva egyből az Legújabbak jönnek be. Kovács Mihály
2019-05-28
Kedves Tibor !Egyetértek, én is az újdonságokra vagyok kíváncsi. Részemről orvosoltam is gondot: Rámentem az Újdonságokra, és azt a webcímet mentettem el a könyvjelzőkhöz. Így a könyvjelzőre kattintva egyből az Újdonságok jönnek be. Kovács Mihály
2019-05-28
Judit! jelzem. üdv Fotóvilág Admin
2019-05-28
Kedves Tibor!Csak egy kattintás jobbra!üdv Fotóvilág Admin
2019-05-28
Szia András, a szabályzatban az útmutató! üdv Fotóvilág Admin
2019-05-28
Kérdésem, hogy ajánlatot ki, és hogyan tehet? Most igazodom a honlaphoz! Tejsi András
2019-05-28
Csak egy apróság: bár értem az elvet, hogy a honlap a Népszerű kategóriával nyit, de szerintem az Újdonságok lenne a logikusabb. A magam részéről az újdonságok érdekelnek, és majd eldönteném, hogy mennyire érdekel, hogy mások ezek közül mit preferálnak. Szabó Tibor
2019-05-28
A Fórum/Általános-ba írtam, de minden összecsúszott és többszöri próbálkozásra sem tudom törölni, ill javítani. Jut eszembe, jó lenne, ha a javítás lehetősége adott lenne. Iloczky Judit
2019-05-28
Tamásnak, van ötlete valakinek? L Tamás Varga
2019-05-27
Tamás, köszönöm a segítséget, műxik a fórumra írás is az IPad-en. Péternek is köszönöm az ötletet, már látom a szöveges mezőt. Azt nem tudom, hogy a te ötleted segített vagy Tamásék siettek a segítségemre. Kelemen Éva
2019-05-27
Upgrade: Telefonról aktívak a mezők, a legördülő kategórialista és a gomb, de katt után sikertelen a mentés.Asztali PC böngésző? GChrome Németh Tamás
2019-05-27
upgrade: Telefonról lehetséges a feltöltés. Asztali PC böngésző GChrome. Németh Tamás
2019-05-27
Öröm nézni a fotókat, nem csak a program újult meg! Gratulálok az itt publikálóknak! L Tamás Varga
2019-05-27
Lajos, az egér görgetővel nálam működik! L Tamás Varga
2019-05-27
Bocs, kilépéskor megtaláltam. A saját bélyegképemre kattintva előjön a tagok-opció. Szabó Tibor
2019-05-27
A feltöltési problémáról: nem igazán tudom mire vélni, hogy az otthoni gépemről nem tudok feltölteni, a munkahelyiről igen. Mindkettőn ugyanaz a böngésző, ugyanaz a vírusirtó, ugyanaz az oprendszer, ugyanolyan beállításokkal. Más a szolgáltató (digi ill. invitel)...Más: nincs lehetőség rákeresni valamelyik tagra. Vagy csak én nem látok ilyen opciót? (Ha megtalálom egy képét, akkor rá tudok kattintani, de más módot nem látok.) Szabó Tibor
2019-05-27
Böngésző oldalon minden rendben van. A méretet sem haladtam meg. Én jogosultsági dologra következtetnék. Németh Tamás
2019-05-27
2560 px. ig. L Tamás Varga
2019-05-27
Frissítsél CTRL+ F5, s a méret is bezavarhat, 6 -8 MB. L Tamás Varga
2019-05-27
Szia Tamás, én az előbb töltöttem fel egy mobilos fotót, rendesen vitte. Inkább beállítási gond lesz. L Tamás Varga
2019-05-27
Látom másnál is probléma: jelenleg én sem tudok feltölteni. A feltöltés 100%, de a szövegmezők és a \"Kép mentése a megadott adatokkal\" gomb inaktívak. Németh Tamás
2019-05-27
Sziasztok,Jó lett az új oldal, immár modern formában. Ha jól észleltem, akkor a korábbi adatbázis nem lett áthozva és új regisztrációval, tiszta lappal lehet indulni? Németh Tamás
Kiss Péter
Kiss Péter
Kovács Mihály
Kovács Mihály
Kovács Mihály
Fotóvilág Admin
Fotóvilág Admin
Fotóvilág Admin
Tejsi András
Szabó Tibor
Iloczky Judit
L Tamás Varga