Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
A fotók fülön nem csak a 30 legújabb kép látható, hanem az összes, és még kategóriákra is lehet szűrni. Akár így is el lehet menteni a webcímet.
Kiss Péter
2019-05-28
A fotók fülön nem csak a 30 legújabb kép látható, hanem az összes, és még kategóriákra is lehet szűrni. Akár így is el lehet menteni a webcímet. Ha telefonon nézem az képeket, nem tudok belenagyítani.
Kiss Péter
2019-05-28
Egy kis oldal-javítási gondolat: Ha a \"Profil\"-ba megy az érdeklődő, hogy egy alkotó képeit megnézze, akkor az alkotó képei alatt nem a képcímeket látja, hanem az alkotó nevét. Ez szerintem felesleges, hiszen az alkotó neve ott van felül szép nagyban, pirossal, a bemutatkozással együtt. Szerintem a képek alatt praktikusabb lenne a képcím.
Kovács Mihály
2019-05-28
Kedves Tibor !Egyetértek, én is az újdonságokra vagyok kíváncsi. Részemről orvosoltam is gondot: Rámentem az Legújabbakra, és azt a webcímet mentettem el a könyvjelzőkhöz. Így a könyvjelzőre kattintva egyből az Legújabbak jönnek be.
Kovács Mihály
2019-05-28
Kedves Tibor !Egyetértek, én is az újdonságokra vagyok kíváncsi. Részemről orvosoltam is gondot: Rámentem az Újdonságokra, és azt a webcímet mentettem el a könyvjelzőkhöz. Így a könyvjelzőre kattintva egyből az Újdonságok jönnek be.
Kovács Mihály
2019-05-28
Judit!  jelzem. üdv
Fotóvilág Admin
2019-05-28
Kedves Tibor!Csak egy kattintás jobbra!üdv
Fotóvilág Admin
2019-05-28
 Szia András, a szabályzatban az útmutató! üdv
Fotóvilág Admin
2019-05-28
Kérdésem, hogy ajánlatot ki, és hogyan tehet? Most igazodom a honlaphoz!
Tejsi András
2019-05-28
Csak egy apróság: bár értem az elvet, hogy a honlap a Népszerű kategóriával nyit, de szerintem az Újdonságok lenne a logikusabb. A magam részéről az újdonságok érdekelnek, és majd eldönteném, hogy mennyire érdekel, hogy mások ezek közül mit preferálnak.
Szabó Tibor
2019-05-28
A Fórum/Általános-ba írtam, de minden összecsúszott és többszöri próbálkozásra sem tudom törölni, ill javítani. Jut eszembe, jó lenne, ha a javítás lehetősége adott lenne.
Iloczky Judit
2019-05-28
Tamásnak, van ötlete valakinek?
L Tamás Varga
2019-05-27
Tamás, köszönöm a segítséget, műxik a fórumra írás is az IPad-en. Péternek is köszönöm az ötletet, már látom a szöveges mezőt. Azt nem tudom, hogy a te ötleted segített vagy Tamásék siettek a segítségemre. 
Kelemen Éva
2019-05-27
Upgrade: Telefonról aktívak a mezők, a legördülő kategórialista és a gomb, de katt után sikertelen a mentés.Asztali PC böngésző? GChrome
Németh Tamás
2019-05-27
upgrade: Telefonról lehetséges a feltöltés. Asztali PC böngésző GChrome.
Németh Tamás
2019-05-27
Öröm nézni a fotókat, nem csak a program újult meg! Gratulálok az itt publikálóknak!
L Tamás Varga
2019-05-27
Lajos, az egér görgetővel nálam működik!
L Tamás Varga
2019-05-27
Bocs, kilépéskor megtaláltam. A saját bélyegképemre kattintva előjön a tagok-opció.
Szabó Tibor
2019-05-27
A feltöltési problémáról: nem igazán tudom mire vélni, hogy az otthoni gépemről nem tudok feltölteni, a munkahelyiről igen. Mindkettőn ugyanaz a böngésző, ugyanaz a vírusirtó, ugyanaz az oprendszer, ugyanolyan beállításokkal. Más a szolgáltató (digi ill. invitel)...Más: nincs lehetőség rákeresni valamelyik tagra. Vagy csak én nem látok ilyen opciót? (Ha megtalálom egy képét, akkor rá tudok kattintani, de más módot nem látok.)
Szabó Tibor
2019-05-27
Böngésző oldalon minden rendben van. A méretet sem haladtam meg. Én jogosultsági dologra következtetnék.
Németh Tamás
2019-05-27
2560 px. ig.
L Tamás Varga
2019-05-27
Frissítsél CTRL+ F5, s a méret is bezavarhat, 6 -8 MB.
L Tamás Varga
2019-05-27
Szia Tamás, én az előbb töltöttem fel egy mobilos fotót, rendesen vitte. Inkább beállítási gond lesz.
L Tamás Varga
2019-05-27
Látom másnál is probléma: jelenleg én sem tudok feltölteni. A feltöltés 100%, de a szövegmezők és a \"Kép mentése a megadott adatokkal\" gomb inaktívak.
Németh Tamás
2019-05-27
Sziasztok,Jó lett az új oldal, immár modern formában. Ha jól észleltem, akkor a korábbi adatbázis nem lett áthozva és új regisztrációval, tiszta lappal lehet indulni? 
Németh Tamás
2019-05-27