Néhány igazán remek kép tűnt fel mostanában az oldalon, a legtöbbjük most is a kezdőlapon látható. Örvendetes konstelláció. Ilyenekre gondolok, mint pl. Ilocky Judit: Háztáji, Aczél Péter: Hang születik, Szabolcsi Mihály: Rá egy lapáttal, Lex Mónika: Düh, Lőrincz Zsóka: A sorjázó magánya c. képei, és másokat is említhetnék. Az talán véletlen, hogy ezek mindegyike fekete-fehér, de az nem, hogy mindegyik valóságábrázoló fotó, hiszen ez a műfaj a kedvencem, így ezek közül szemelgettem. Másvalaki másokat választott volna, de a lényeg, hogy legyen miből válogatni, és úgy tűnik, most éppen van. Remélem, a jelenség tartós lesz, és az új tagok is tisztán láthatják, mi az a szint, ami a Fotóvilágot fémjelzi.
2019-10-09
Az ajánlói státusz ugyanaz, mint a pro minősítés?
2019-10-09
Érdekes eszmecsere folyik itt, izgatottan várom a végeredményt, illetve, hogy lesz-e egyetértés. ... Ha, nem gond, nem folynék bele, néhányan ismerik véleményemet, ők engem is képviselnek ebben a beszélgetésben.
2019-10-08
Akik ajánlói státusszal rendelkeznek felelősségteljesen tudnak dönteni! Fotóvilág Admin
2019-10-08
Így igaz. Aki ajánloi státusszal rendelkezik ne menjen a saját szintje alá amikor rákopint a csillagocskára ! Veress Zsolt
2019-10-08
Nem hozzuk vissza azt ami most már nem működik Fotóvilág Admin
2019-10-08
Mindenki egyről beszél csak másképpen! Amit tervezek: 1, új felhasználó és haladó felhasználóra lesz szétválasztva a belépő szint. a változás csak az új felhasználót fogja érinteni, (természetesen ha egy régi tagtársunk vagy egy haladó szintű fotós regisztrálna, akkor a szerkesztők azt azonnal átminősítik. ) napi egy fotó lesz engedve és csak akkor látható ha az ajánlók közül valaki kipipálja. A láthatóságról: egy réteget engedünk a fotóra ami átlátszó, de fedi a fotót, akik itt regisztrált tagok azoknak a réteg eltűnik ha a cursort rá engedik a fotóra és így látható lesz addig a kép, majd vissza kerül rá a réteg. Ha az egyik mentor kipipálja a fedőréteget, akkor végleg eltűnik és így láthatóvá válik a fotó. Természetesen X db kipipált fotó után már nem fog megjelenni a réteg, mert haladó felhasználói státuszba kerül a fotós. Ez a terv. ( természetesen először előkel teremteni rá az anyagi fedezetet ) Fotóvilág Admin
2019-10-08
Lajos! Mi határozza meg egy fotósnak a színvonalát? Bármely fotós képei közül kitudok választani néhányat, ami számomra a legjobbak és szerintem az illető legmagasabb színvonalát képviselik! Ebben az esetben a többi képe már a színvonala alatt van és nem adhatok rá magasabb értékeket, pontokat! Azonban másnak már nem biztos, hogy ugyan azon képek a legszínvonalasabbak, mint nekem! A fotózásnál a szubjektív értékelést csak és kimondottan a képzőművészet alapszabályainak és a technikai kidolgozás vagy megoldás alapján lehet értékelni, de még itt is széles skálában kell gondolkodnunk, hiszen a technika mindég alárendelhető a stílusnak!
János Müller
2019-10-08
Kedves Tagtársaim! Akkor most mi is a teendő? Időnként előfordul, hogy új tagok olyan képeket töltenek fel tömegével, amik még a családi fotó színvonalát sem érik el. Ilyen történt néhány napja is! Miért lenne az baj, ha az új tagokat valakik (bevezetnék) az oldal használatába és meggyőződnének arról, hogy megvan-e a megfelelő felkészültsége a képek feltöltésére? Az is egy megoldás lehetne, ha az új tagok csak 1 képet tölthetnének meghatározott ideig! No de ne szólj szám, nem fáj fejem! Ahány beíró annyi vélemény és ajánlat! Ezeket lehetetlen megoldani! János Müller
2019-10-08
Péter: mindenki volt kezdő, de egy kezdőnek is kell annyi belátásának lennie, hogy nem tőt fel egyszerre tucatnyi képet, letolva a lapról az érdekesebbeket. A másik oldalon, ahol vagyok, ingyenesen napi 1 - azaz heti 7 - kép tölthető fel. Bár, aki fizet érte, többet is... ott is vannak ß@rhányók, wégülisch azokból él a szolgáltató Szabolcsi Mihály
2019-10-07
A felhasználó először mentoralva lesz s X fotója utan már nem. Fotóvilág Admin
2019-10-07
Köszönjük Palinak a profi kimutatást! Mihalynak. Fotóvilág Admin
2019-10-07
Mihály! Több mint valószínű, hogy félre értetted a dolgot! Itt most arról van szó, ami már a régi oldalon is megvolt korábban! Így lehetne megoldani, hogy csak olyanok töltsenek fel képeket, akik már legalább a minimum, alapvető fotós színvonalat elérték! János Müller
2019-10-07
Egy belső kiválasztási rendszer? Ez nem fog a belterjesség irányába hatni? Kovács Mihály
2019-10-07
Ezt a programozó fogja megoldani. Van rá megoldás. Fotóvilág Admin
2019-10-06
\"....a jövőben az új regisztrált tagok fotói csak abban az estben lehetnek majd láthatóak ha az ajánlói státusszal rendelkező tagok valamelyike azt jóváhagyta. ....\"Ha nem lesz látható a kép, hogyan lehet jóváhagyni? Kovács Mihály
2019-10-06
Ezeknek az újításoknak nagyon örülök és gondolom evvel nem vagyok egyedül! Ha még kapnánk egy üzenőfalat is, egy darabig befognám a számat! János Müller
2019-10-06
A következő frissétésnél, mint Mihálynak írtam a bélyegképeknél a cím fog látszani és a kategória. A nevet nem kell elrejteni ha megnyitjuk a fotót. Viszont egyetértek azzal, hogy nem szabad túlértékelni egy képet hanem sokkal kritikussabb szemléletet kell tartani s ebben Mihálynak van igaza. Azt is tervezem, hogy a jövőben az új regisztrált tagok fotói csak abban az estben lehetnek majd láthatóak ha az ajánlói státusszal rendelkező tagok valamelyike azt jóváhagyta. Fotóvilág Admin
2019-10-05
Sándor: bár nem engem kérdezel, de szvsz tökmindegy. Ha itt az is profi, ami most a \"legújabb\" első néhány képe, akkor nincs miről beszélnünk; bátorítsátok csak a szemétszaporítókat... Szabolcsi Mihály
2019-10-05
Szóval!?...Tamás és Pál, mit szóltok a \'fedett\' név alatti kritika értékeléshez, még akkor is, ha sokunk képeiről sejthető, hogy kik az auktorok!,... Dr. Lázár Sándor
2019-10-05
Ja. Veress Zsolt
2019-10-04
Zsolt: azért lát6tál a az első 16-ban annyi jó képet, mert előlük egy nagy rakás szemetet kitakarított vagy Admin, vagy az elkövető. Szabolcsi Mihály
2019-10-04
Gabóka! Mihállyal együtt próbáltunk egy új nickre hatást gyakorolni! Rólad nem volt szó! János Müller
2019-10-04
No, Én meg azt mondom , hogy rég nem láttam annyi jó képet az első16- bán min most. Nem biztos azonban , hogy mindenki így látja. Ami engem illet épp az egyedi meglátást és kidolgozást szeretem a kicsigabója munkáiban Veress Zsolt
2019-10-04
Gabóka: szvsz nem Neked, valaki új nick lapátolt fel egy nagy rakás pixelhalmazt, valószínűleg annak; írtam az egyik képe alá, amin úgy megsértődött, az összest törölte - vagy ő, vagy Admin. Szabolcsi Mihály
Fotóvilág Admin
státusszal rendelkezik ne menjen a saját szintje alá amikor rákopint a csillagocskára !
Veress Zsolt
Fotóvilág Admin
1, új felhasználó és haladó felhasználóra lesz szétválasztva a belépő szint. a változás csak az új felhasználót fogja érinteni, (természetesen ha egy régi tagtársunk vagy egy haladó szintű fotós regisztrálna, akkor a szerkesztők azt azonnal átminősítik. ) napi egy fotó lesz engedve és csak akkor látható ha az ajánlók közül valaki kipipálja. A láthatóságról: egy réteget engedünk a fotóra ami átlátszó, de fedi a fotót, akik itt regisztrált tagok azoknak a réteg eltűnik ha a cursort rá engedik a fotóra és így látható lesz addig a kép, majd vissza kerül rá a réteg. Ha az egyik mentor kipipálja a fedőréteget, akkor végleg eltűnik és így láthatóvá válik a fotó.
Természetesen X db kipipált fotó után már nem fog megjelenni a réteg, mert haladó felhasználói státuszba kerül a fotós.
Ez a terv. ( természetesen először előkel teremteni rá az anyagi fedezetet )
Fotóvilág Admin
Azonban másnak már nem biztos, hogy ugyan azon képek a legszínvonalasabbak, mint nekem! A fotózásnál a szubjektív értékelést csak és kimondottan a képzőművészet alapszabályainak és a technikai kidolgozás vagy megoldás alapján lehet értékelni, de még itt is széles skálában kell gondolkodnunk, hiszen a technika mindég alárendelhető a stílusnak!
János Müller
Az is egy megoldás lehetne, ha az új tagok csak 1 képet tölthetnének meghatározott ideig!
No de ne szólj szám, nem fáj fejem! Ahány beíró annyi vélemény és ajánlat! Ezeket lehetetlen megoldani!
János Müller
Szabolcsi Mihály
Fotóvilág Admin
Mihalynak.
Fotóvilág Admin
János Müller
Kovács Mihály
Fotóvilág Admin
Kovács Mihály
Ha még kapnánk egy üzenőfalat is, egy darabig befognám a számat!
János Müller
Fotóvilág Admin
Szabolcsi Mihály
Dr. Lázár Sándor
Veress Zsolt
Szabolcsi Mihály
János Müller
Veress Zsolt
Szabolcsi Mihály