Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Kedves János! Ezt most nekem szántad? vagy nem jól gondolom? Ha tévedtem, elnézésed kérem...
2019-10-04
Ha a számokat nézzük, egy drón ami jó, 400e nél kezdődik, egy tükrös gép is és még jön az objektív, ami megint egy két százezer.
L Tamás Varga
2019-10-04
Tényleg jók a drónos képek.Sokszor elgondolkoztat az, amikor ilyenekről olvasok: Hogy van embereknek ideje pénze ennyit beleölni pár képbe.
Az én felnövésemtől, szocializációmtól ez az életforma nagyon távol áll.
Na majd.....!

Kovács Mihály
2019-10-03
A drön fotökat érdemes megnézni!! (a blogban.)
L Tamás Varga
2019-10-03
János: szerintem ilyenkor nem érdemes finomkodni; ha nem mondjuk meg a feltöltőnek, hogy ne szemetelje tele az oldalt, nem marad hely az érdekesebb képeknek.
Szabolcsi Mihály
2019-10-03
Kinyitottam az oldalon  lévő legújabb képeket, de azt hittem, hogy eltévedtem! Valahogy elment a kedven attól, hogy én is feltöltsek. Nem tudom miért van ez (illetve tudom). Furcsa érzések keltett  a hatalmába! Hiába a vizuális hatásnak nagy az ereje! 
János Müller
2019-10-03
Kimondhatatlanul élvezem, hogy - Péternek hála - végre tudok rendes idézőjeleket írni. Íme: ˝˝˝˝˝˝˝. Kis lépés nekem, nagy lépés a Fotóvilágnak.
2019-10-03
A  fordított / (backslash) karakter előtt is megjelenik a backslash: \\. 
2019-10-02
Az oldal érezhetően lelassult. Főleg, ha a ˝FOTÓK˝ fülre kattintok, hosszú másodpercek telnek el, mire az oldalváltás megtörténik. 
2019-10-02
Nem inden idézőjel, csak a 2-es fölötti, mint ez: \\\" Az ö melletti (AltGr+ö) nem okoz perjelet, lásd: ˝.
2019-10-02
Mihály , az idéző jel automatikusan hozza őket. Máshol is megtörténik.
Veress Zsolt
2019-10-02
lyaa, azok a perjelek nemtom hogy kerültek a szövegbe, olyat nem írtam...
Szabolcsi Mihály
2019-10-02
Sándor: a\"Baba\" képemről nyilván nem ismernétek rám, de azt már elsütöttem odaát... :)
Szabolcsi Mihály
2019-10-02
Zsolt! Értékelem javaslatodat! Én megpróbálkozom \'rám nem jellemző\' képek feltételével, de tényleg csak valami trükkel lehessen utólag megnézni az auktor nevét!...(Mihály és én!)
Dr. Lázár Sándor
2019-10-02
Az Én javaslatom úgy szólt, hogy a kép alatt csak a cím jelenjen meg. A szerző nevét csak akkor lássuk ha megnyitották a képet. Igaz hogy néhány társunk fotóit már első ránézésre felismerjük. Őket arra ösztönözném , hogy olyan képeket is feltöltésének melyek nem utalnak nyilvànvalóan ràjuk. Legyen egy kis meglepetés :)
Veress Zsolt
2019-10-02
  A cím kérdését már Veress Zsolt is és én is többször feszegettük, hiszen a kép a címmel együtt alkot egy egységet. Különösen igaz ez az elvontabb, mélyebb idea tartalommal rendelkező képekre. Ahogy szoktam volt mondani: a cím olyan mint a turistajelzés, a turistának segít eligazodni, az erdőt megvédi az illetéktelen behatolásoktól, az erdésznek pedig nincs rá szüksége, hiszen ő ismeri az erdőt.
Deák Lajos
2019-10-02
Örömmel látom, hogy egyre \'jobb\' képeket teszünk fel, látszik a fejlődés, talán az időnk múlásával, és a csökkentett feltöltési limit jóvoltából! Ami kicsit zavar, de nem akarom felmelegíteni a égi FV.-ban unalomig előkerült témát; a minősítések erősen szubjektív volta! Ebben semmit nem javultunk - úgy látom! Ezért is teljesen egyet értek Szabolcsi Mihály alanti hozzászólásával!
Dr. Lázár Sándor
2019-10-02
 Mihály, a következő frissítésben már bent lesz.
L Tamás Varga
2019-09-27
Nem tudom, volt-e már szó róla, ha igen, boccss... szvsz érdekesebb lenne a lyáték, ha a kezdőlapon a képek alatt a szerző neve helyett a kép címe jelenne meg.
Szabolcsi Mihály
2019-09-27
Azért próbáljuk meg a javítást, mert nálunk minden jól működik, látjuk a beírt szöveget s nem csúsznak össze a szavak. Persze sok minden eltérhet a gépek között, de keressük a megoldást.
L Tamás Varga
2019-09-27
Most újra megnéztem a kép alatt beírt szöveget, és látom, hogy a fele nem igaz annak, amit az előbb itt írtam, mert a bekezdések mégis összecsúsztak. Ott egye meg a fene az egészet, nem érdekel, írom vers, ahogy jön..
2019-09-27
Tamás, kipróbáltam a kép alatt a szövegablakban, amit mondtál. Ha közvetlenül gépelem be a szöveget, nincs semmi probléma. Ott még az idézőjel is működik, pedig másnál az falsul jelenik meg. Úgy látszik, bizonyos hibák \"személyre szabottak\", nem egyformán jelentkeznek mindenkinél. Zsolt pl. nem látja, amit beír, nálam ilyesmi soha nem fordult elő. 
Köszönöm, hogy foglalkoztok a problémával.

2019-09-27
Kedves Lajos !Ez a hasonlat tetszik. :)
Kovács Mihály
2019-09-27
Ferenc!  Próbáljuk a hibát megtalálni, kérlek írd be másolás nélkül ( majd kitörlöm) szeretnénk tudni, hogy akkor is csinálja-e, ( persze ne az egész esszédet csak egy két sortahol jelentkezik a karakter probléma.
L Tamás Varga
2019-09-26
Írtam az imént egy hosszabb kommentárt az egyik kép alá, ezért előbb megfogalmaztam, utána bemásoltam. Bosszankodva látom, hogy a program telepiszkította a szöveget mindenféle fals karakterekkel, és a bekezdéseket is összevonta.  A fórum hasonló furcsaságairól már volt szó.Azt nem tudtam még az oldalra fogni, hogy az írás-olvasás mellett a fényképezés is nehézséget okoz, de rajta vagyok.
2019-09-26