Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
Lajosnak: felül van egy sor, hogy régebbi hozzászólások és akkor behúzza.
L Tamás Varga
2019-05-27
Közben a fb-on megtaláltam a megoldást. Like 1 pont - csillag (pro felhasználótól) 3 pont. :-) 
Dr. Tóth-Piusz István
2019-05-27
A Tagok oldalon látható a tagok által feltöltött képek száma és azok értékelése. Esetemben jelenleg - a képek száma 6 - like-ok száma 57- csillagok száma 7- pontok száma 78Kérdésem; a like-ok (57) és a csillagok (7) számából hogyan alakul ki a pontok (78) száma? A képek értékelésénél ugyanis nem látom a pontozási lehetőséget és a működési szabályzatban sem találtam erre vonatkozó utalást.Köszönöm a választ és elnézést kérek, ha valahol volt már erről szó, csak éppen elkerülte a figyelmem. Egyben gratulálok a tetszetős felületű honlap készítőinek, köszönet érte! 
Dr. Tóth-Piusz István
2019-05-27
Kedves Péter, a lap nézet nálam teljesen rendben van,  a bélyegkép megnyitása után azonban a szöveges lehetőség láthatatlan, nem létezik. Köszönöm, hogy elmondtad a nálad tapasztalt gondokat!
Kelemen Éva
2019-05-26
Nincs meg nekem Aurél címe, köszönöm, Tamás!
Kelemen Éva
2019-05-26
Ha tudod írd meg az Aurélnak, ha nincs meg a címe akkor elküldöm én az eszreveteled.
L Tamás Varga
2019-05-26
Gyakran úton vagyok, ilyenkor az Ipad-en nézek be az oldalra, nem viszem mindig magammal a laptopot. A kép betölti a teljes képernyőt, a szöveges rész nem aktív, tehát a hozzászólásokat nem látom és írni sem tudok a fotókhoz. Minden segítséget örömmel fogadok, köszönöm előre is!
Kelemen Éva
2019-05-26
Gyakran úton vagyok, nem viszem mindig magammal a laptopomat, így hát a telefonomon és az IPad-emen nézek be az oldalra. Számomra zavaró, hogy hogy a véleményeket olvasni nem tudom és nem is írhatok, a fotó beborítja a teljes képernyőt. Valahogy nem aktív a szöveges rész - nem tudom érthetően fogalmaztam-e... Tapasztalt valaki ilyesmit? Köszönettel fogadok minden segítséget.
Kelemen Éva
2019-05-26
A blogban működik.
Iloczky Judit
2019-05-26
A blogban működik.
Iloczky Judit
2019-05-26
A blogban megpróbálom
L Tamás Varga
2019-05-26
Tamás,  pl. arra, amit Budai Petur képértékelése kapcsán tettem be. A linket csak bemásolással lehet megnézni.
Iloczky Judit
2019-05-26
Judit, mire gondolsz?
L Tamás Varga
2019-05-26
Egyik új tagunk, Tálos Péter, a bemutatkozásnál szerénységből nem említette meg hogy AFIAP/EMAFOSZ tag, több kiállítása is volt. Pl. \"Ladakhi utakon\" - \"Kis Tibet\". Várjuk szakértői kép-kritikáit és hozzászólásait.
Nádor Pál
2019-05-26
Megpróbáltam egy olyan variációt, hogy a http://fotovilag.irg.hu -val jelentkeztem be és ezen sikerült a képet feltöltenem! Talán a programozó tudni fogja mi lehet ennek az oka! 
János Müller
2019-05-26
Én is találkoztam  Szabó Tibor által észlelt jelenséggel! A képet feltöltötte a rendszer viszont a szövegre (kép címe, kategóriák stb) teljesen érzéketlen volt, így aztán nem tudtam a képet elmenteni! Ez azért is furcsa, mert pár nappal ezelőtt ilyen problémám nem volt, mikor feltöltöttem az első képemet! Próbáltam több géppel és képpel de minden hiába. Most pihenni megyek de elképzelhető, hogy megpróbálok kijelentkezni és újra regisztrálni, hátha az segíteni fog!
János Müller
2019-05-26
Már írtam, az androidos változatban,  \" rögzítés\" nagyon rossz helyen van.
Veress Zsolt
2019-05-26
Kérdésem: A linkeket nem lehetne élővé tenni?
Iloczky Judit
2019-05-26
Dányi Károly írta: Köszönöm az oldal megújítását!
L Tamás Varga
2019-05-26
Lex Móni írta: Köszönjük a nagyon izlésés korszerű oldalt !
L Tamás Varga
2019-05-26
Szendrei Tibor József : Észrevételek a honlapról / Köszönjük a fáradtságos és a szép, eredményes munkát A használat még nem reflex ,de alakul
L Tamás Varga
2019-05-25
Én egy kicsit tovább mennék! A bemutatkozásnál azért illő lenne a regisztrálónak néhány szót írni magáról. Vagy elképzelhető, hogy megint régimódi vagyok? A régi tagok már ismerik egymást, az újakról pedig semmit sem tudunk!
János Müller
2019-05-25
Jogos az észrevétel! Az egység és a mások iránti tiszteletből, szeretnénk ha teljes névvel, és ne csak Nick névvel regisztráljanak.
L Tamás Varga
2019-05-25
János, a tűzfallal nem lehet probléma, Tibor fel tudja tölteni a fotót csak a szövegablakok nem aktivizálódnak.
Nádor Pál
2019-05-25
Az előző bejegyzésem, ami a nagyítást illeti revidiálom... most vettem észre az oldalsó és alsó csuszkákat. :)
Puskás Gábor
2019-05-24