Elsőre nagyon tetszik az új FOTÓVILÁG, gratulálok! A nagyítás funkciónak így, hogy csak a kép egy részét nagyítja fel és ez a rész nem változtatható, mozgatható, sok értelme nincsen, max. annyi, hogy a kép egy részén eredetiben is meg lehet vizsgálni a fotót... Puskás Gábor
2019-05-24
Kedves Tibor!Elképzelhető, hogy a tűzfalad van úgy beállítva, hogy nem engedi át a képet amit szeretnél feltölteni.Nézzed át a beállításokat, hátha segíteni fog! János Müller
2019-05-24
Kedves Tibor!Én még néhány dolgot megpróbálnék: 1. Másik böngésző (Chrome) 2. Másik számítógép 3. Másik internet szolgáltató. 4. Ha elküldöd a fotót akkor megróbálom feltölteni. Ha sikerül akkor a fotóval nincs semmi baj. Ebben az esetben feltöltés után törlöm. reeepop@yahoo.com.au Nádor Pál
2019-05-24
Köszönünk minden vissza jeltést és hozzászólást. A képfeltöltés és minden más lehet még probléma, de jelzem a programozó felé. Sajnos így az elején előfordulnak problémák, de mindent megoldunk. üdvozlettel Fotóvilág Admin
2019-05-24
Csak gratulálni tudok ,remélem sokan keresik fel és remek oldal lesz !!!!!!!!!!!! Birkás Sándor
2019-05-24
Kezdem kellemetlenül érezni magam, mert olyan, mintha szándékosan trollkodnék. Pedig csak szeretnék fotót feltölteni, de nem megy. 5 percet vártam a feltöltés után, de szöveget utána sem tudtam beírni, vagyis befejezni a feltöltést. Az sajnos nem vigasztal, hogy másnál működik. Ilyenkor hajlamos azt gondolni az ember (akinél működik), hogy a másikban a hiba, de mit mondhatnék. Nem megy, a legjobb jó szándékkal és kitartással sem. Úgy sejtem, nem bennem van a hiba. Szabó Tibor
2019-05-24
Volt olyan hogy feltöltésnél 100%-t mutatott de várni kellett hogy be lehessen írni. Nádor Pál
2019-05-24
Most töltöttem fel egy képet, működött Nádor Pál
2019-05-24
Kipróbáltam 3 különböző böngészővel (Google, Firefox, Edge), különböző képméretekkel, mindegyiknél ugyanaz a helyzet. A kép látszólag feltöltődik, de a szövegdobozok nem aktivizálódnak. Kénytelen vagyok programozási hibára gyanakodni. Szabó Tibor
2019-05-24
Én ma töltöttem fel egy képet, úgymond próbaképen és nem volt semmi problémám vele!Más! Lehet, hogy létezik csak én nem találom az üzenet falat! János Müller
2019-05-24
Én sem tudok képet feltölteni. A gond ugyanaz: a fotó kisebb mint 8 Mb, meg is jelenik, hogy 100%-ban feltöltve, de a szövegrészek nem aktívak, nem tudok beleírni (cím stb) és a rögzítés végül is nem valósul meg. Szabó Tibor
2019-05-24
Kérdésem lenne hogy a \"Népszerű\" és az \"Ajánlott\" kategóriákba hogyan, milyen rendszer szerint kerülnek be a képek? A \"Népszerű\" esetén nem időrendben van a sorrend? Az \"Ajánlott\"-nál pedig mi alapján, hány csillag alapján, lesz ajánlott egy kép, és ki lesz az ajánló? Kovács Mihály
2019-05-23
Nem tudok hozzászólni Lajos a kérdésedhez. Itt a forma adott, nem követtük a régi oldalt. Üdv Fotóvilág Admin
2019-05-22
Köszönöm az objektívvel kapcsolatos információt, ha másnak is van tapasztalata vele, örömmel fogadom. Deák Lajos
2019-05-21
dr Lázár Sándor : Kedves Lajos! Évekkel ezelőtt volt egy Tokina 100/2.8 makró obim Nikonhoz! Ma is sajnálom, hogy eladtam. Kiváló fém-üveg (ezért kicsit nehéz), gyönyörű rajzolatú objektív! Bátran ajánlom neked! Fotóvilág Admin
2019-05-21
Tibi, küld el nekem a fotót, ha nekem engedi feltölteni, akkor csak beállítási probléma lesz. Fotóvilág Admin
2019-05-21
Nem tudom mennyire lehet még belenyúlni a programba, de közvetlenül a fórum fül alatt az új téma indítást jobban el kellene \\\"rejteni\\\", mert hozzászólás céllal túl könnyű oda írni hozzászólást, amit igazából a témák alatt kellene megtenni. Így ott minden hozzászólás új témát indít. Kiss Péter
2019-05-20
A spec. karakterek előtt backlash jelenik meg. Kiss Péter
2019-05-20
Nem tudom mennyire lehet még belenyúlni a programba, de az új téma indítást jobban el kellene \"rejteni\", mert hozzászólás céllal túl könnyű ide írni hozzászólást, amit igazából a témák alatt kellene megtenni. Így itt minden hozzászólás új témát indít. Kiss Péter
2019-05-20
(nem, a fotó csak 0.6 Mb lett volna, de nem lép tovább! - de az is lehet hogy az én op. rendszeremmel, vagy a Chrome régebbi verziójával van gond ..., azt hiszem hagyom a fenébe ... ) Kiss Tibor
2019-05-20
Szia Tibi! Nálam működik, vagy még az lehet hogy nagyobb a fotód 8Mb nál, mert ott már tilt. L Tamás Varga
2019-05-20
Azzal sem enged feltölteni ! A kép megjelenik, de sem a címet, sem a többi ablakot nem engedi kitölteni ... (hiába nyomtam a Ctrl F5 -öt) Kiss Tibor
2019-05-19
Hiba javítva! Mindenki nyomjon Ctrl F5 Fotóvilág Admin
2019-05-19
Úgy látom nem csak a képhozzászólásoknál, hanem itt a fórumon is. Kiss Péter
2019-05-18
Úgy látom nem csak a kép ozzászólásoknál, hanem itt a fórumon is. Kiss Péter
Puskás Gábor
János Müller
Nádor Pál
Fotóvilág Admin
Birkás Sándor
Szabó Tibor