Hétvégéig a hibák javítva lesznek. Éva az értékelés vissza is vonható mint a Flickr. L Tamás Varga
2019-05-06
A megnyitott képek mellett/mögött már nem látom halványan a Főoldal képeit, tehát megszűnt az általam korábban jelzett probléma. Köszönöm! Kelemen Éva
2019-05-06
Egy fotóra adott szívecskét egy újabb kattintással vissza is tudom venni néhány nap elteltével is! Kelemen Éva
2019-05-06
Nálam semmi nem stimmel. Saját fotók alatt a lájkok összege nem jó, a csillagnál pedig 0-át mutat. Iloczky Judit
2019-05-06
Vagy már nem is az összeg? Pl. Aczél Péter 3 db kapott csillagját nem látom a neve mellett. Kiss Péter
2019-05-06
A taglistában a kapot és adott like-ok, csillagok összege szerepel. Szerencsésebb lenne, ha csak a kapottakkal számolna a program. Kiss Péter
2019-05-06
Péter, köszönöm. Józsa Géza
2019-05-04
Itt is lehetne a fórumban a hozzászólásoknál egy \"válasz erre\" gomb, mint a régi oldalon, illetve a válaszoknál egy \"előzmény\" gomb. Kiss Péter
2019-05-04
Géza: Az egérgörgővel vissza lehet \"görgőzni\" az utolsó hozzászólásig. Kiss Péter
2019-05-04
A hozzászólásoknál, mint ma megtanultam, új bekezdést a Shift+Enter paranccsal lehet kérni. A parancsot szépen végre is hajtja - amíg csak a beírásnál tartok. Amikor azonban elküldöm a beírást, a megjelenő szövegben ez már nem érvényesül. Józsa Géza
2019-05-04
Csak próba...Igen! Józsa Géza
2019-05-04
(A szalamandrás képemnél próbáltam ki:)A buborékra kattintva megjelenik az utolsó néhány hozzászólás, fejlécen: \"Korábbi hozzászólások\". Ha meg akarom nézni az előzményeket, akkor erre rákattintva valóban megjelenik egy ablak a korábbi hozzászólásokkal. Itt ismét rákattintva a \"Korábbi hozzászólások\"-ra, ismét a még előző hozzászólások jelennek meg, gyakorlatilag az első hozzászólásokat látom és helyesen eltűnik a \"Korábbi hozzászólások\" felirat.Ezzel azonban vége a sikertörténetnek, mert nem lehet (nem tudok?) visszamenni a legutolsó hozzászólások ablakra. Az eltűnt \"Korábbi hozzászólások\" helyébe kellene egy \"Utolsó hozzászólás\" funkció is - gondolom. Józsa Géza
2019-05-04
A fotók oldalon, ha összehúzom az ablak szélességét annyira, hogy három, vagy kevesebb oszlopba rendeződnek képek, akkor a bal oldali kategória lista a képek fölé kerül. Ez így szerintem nem annyira jó, mintha maradna a bal oldalon, vagy legalább a kategóriákat jól láthatóan el kellene választani egymástól. Kiss Péter
2019-05-02
A fotók oldalon, ha összehúzom az ablak szélességét annyira, hogy három, vagy kevesebb oszlopba rendeződnek képek, akkor a bal oldali kategória lista a képek fölé kerül rendezetlenül. Ez így szerintem nem jó. Kiss Péter
2019-05-02
Mihály, majd pontosan ki írom!Péter, megkérdezem, hogy lehetséges e. Fotóvilág Admin
2019-05-02
A képek lényeges technikai információit be tudja majd automatikusan olvasni (és megjeleníteni) a program az exif-ből, vagy nekünk kell beírni a képfeltöltésnél (ha fontosnak tartjuk) ? Kiss Péter
2019-05-01
Lehet, hogy lemaradtam: A \"Tagok\"-nál a minősítésekről, pontokról kaphatnék némi tájékoztatást? Kovács Mihály
2019-05-01
Megkapom az értesítést a fotóm alatti hozzászólásokról, de a \"Kép megtekintése\"-re kattintva nem jutok el a képhez, a kép címét viszont ekkor már jelzi. Kelemen Éva
2019-04-30
Jeleztem Aurélnak! Fotóvilág Admin
2019-04-30
Nem tudom más is tapasztalta-e vagy csak én értem félre a mail értesítést. Ugyanis, látszólag akkor is kapok értesítést, ha én válaszolok valaki hozzászólására (mármint a fotóimnál). Szeretnék választ kapni. Lőrincz Zsóka
2019-04-29
T. Admin: A fene egye meg! Mindig kimarad egy kis részlet az alábbi jelenséggel kapcsolatban, ami azért hasznos lehet. Szóval amikor Ctr+V-vel visszamásoltam a szöveget új bejegyzésképpen, akkor mindjárt kiegészítettem a kívánt néhány szóval. Csak utána vittem a kurzort vissza arra a helyre, ahova a sortörést (új bekezdést) akartam betenni, majd Enter. Józsa Géza
2019-04-29
T. Admin: szeretném megkérdezni, hogy mi a tervetek az átállást illetően. A most tesztnek feltöltött képek sorsa mi lesz? Minden törlődik, és teljesen tiszta lappal indulunk? Talán ez lenne az előnyösebb megoldás. Erről jut eszembe: még nem látok lehetőséget a tévesen, pl korrekciók nélkül feltöltött képek törlésére ill. cseréjére. Józsa Géza
2019-04-29
T. Admin: Az előző hozzászólásom kiegészítéseként még elmondom hogy miután kiléptem a programból (a feleségemnek kellett a gép), majd újra beléptem, az előző beírásom teljesen összezavarodott (félig egymásra írt sorok, szöveg helyett részben kódok). Ha ez esetleg érdekes a fejlesztőnek, elmondom, hogy a dolognak az az előzménye, hogy miután beírtam a szöveget soremelés nélkül és elküldtem az Enterrel, úgy gondoltam, hogy rendezem egy kicsit az írásképet és egyúttal hozzáírok valamit. Ezért a bejegyzést Crt+C-vel felvettem az átmeneti tárolóba, majd a beírást töröltem a törlő gombbal. Eddig O.K. Ezután új bejegyzésként Ctr+V-vel bemásoltam az eredeti szöveget, hozzáírtam, amit akartam, majd az Enter megnyomásával akartam soremelést is csinálni, mire a program elszaladt a beírásommal, de a soremelést azért már figyelembe vette. Munkás, de célszerű megoldás lehet talán, ha az Enter megmarad soremelő/új bekezdés funkciónak, míg Rögzítés/Bevitel funkciónak új gomb születik a Törlés gombhoz hasonlóan. Elmondom még, hogy a Ctr+F5 nem hozta rendbe az írásképet. Kérem ellenőrizzétek, hogy nálatok is híbásan jeleni-e meg a beírásom Józsa Géza
2019-04-29
A képek fölött az a halványan látszó hosszú-hosszú karaktersor micsoda? Kell az oda? Kovács Mihály
L Tamás Varga
Kelemen Éva
Kelemen Éva
Iloczky Judit
Kiss Péter
Kiss Péter
Józsa Géza
Kiss Péter
Kiss Péter
Józsa Géza
Józsa Géza
Józsa Géza
Kiss Péter
Kiss Péter
Fotóvilág Admin
Kiss Péter
Kovács Mihály
Kelemen Éva
Fotóvilág Admin
Lőrincz Zsóka
Józsa Géza
Józsa Géza
Munkás, de célszerű megoldás lehet talán, ha az Enter megmarad soremelő/új bekezdés funkciónak, míg Rögzítés/Bevitel funkciónak új gomb születik a Törlés gombhoz hasonlóan.
Elmondom még, hogy a Ctr+F5 nem hozta rendbe az írásképet. Kérem ellenőrizzétek, hogy nálatok is híbásan jeleni-e meg a beírásom
Józsa Géza
Kovács Mihály