Felhívom a tagság figyelmét hogy az új fotovilág legjobb száz képe albumba rendezve már megtekinthető a flickr-on. Még nem gyűlt össze 100 kép, ahogy meg lesz az újabban bekerültek kiejtik a legrégebben bekerülteket. Tehát mindig a legújabb 100 fotó látható. Az album neve: 100 Best Nádor Pál
2019-07-11
A frissítések évente lesznek az oldalon, s mindent jegyeztem, amit a tagok írtak, vagy kértek. Éva kérése is írva vagyon! Szép fényeket! Fotóvilág Admin
2019-07-11
Erről beszéltem bő egy hónappal ezelőtt! Egyik regisztrált tag reagált a hozzászólásomra , őszintén elismerte, hogy azért regisztrált, mert csak így tudja olvasni a fotók alatti véleményeket! Számunkra is könnyebb lenne, ha bejelentkezés nélkül is láthatóvá válnának a fotóinkra érkezett reagálások. Tegyük lehetővé ezt azok számára is akik tanulni járnak ide, de nem érzik még felkészültnek magukat a megmérettetésre. olvasni Kelemen Éva
2019-07-11
Rendben van, sokan és sokféleképpen állunk ezekhez a dolgokhoz! De hogyan értékeljük azokat a képeket, amiket nem töltenek fel? Eléggé sok olyan regisztrált tag van, aki még egyetlen képet sem töltöttek fel! A nevük számomra ismeretlen, bemutatkozás és kapcsolatfelvétel nincsen megjelölve, képeik nincsennek! Köztük vannak olyanok is akik már közel 1 hónapja regisztráltak. Vajon miképpen lehetne ezeket az emberek rászedni, hogy rakjanak fel képeket, ezekkel is élénkítve az oldal életét! Elvégre ez egy fotós oldal! János Müller
2019-07-10
János, hát éppen ez az. Ismerjük el, hogy a régi ismerősök, barátok nem mindig objektívek és nem csak a fotózásban hanem úgy általában ,ugyanis emberek vagyunk. Akár akaratlanul is felűl vagy alul értékelhetünk dolgokat . Ez nem áll fent egy teljesen ismeretlen esetén. Ebben az esetben tényleg csak a kép számít , tetszik vagy nem tetszik. Elismerem, hogy ez valószínűleg csak az elején működik, ugyanis egy idő után az ismeretlen is ismert lesz és minden megy tovább az emberi természet kerékvágásban Veress Zsolt
2019-07-10
Zsolti! Miről beszélsz most? Mindenki tudja, hogy ki vagy, hol laksz stb. Nem azoknak kell bemutatkozniuk akik már ismerik egymást a régi oldalról és már évtized óta kummunikálnak egymással! János Müller
2019-07-10
A régi Fotóvilágon volt avatar képem, nickem és email címem, most van a valódi nevem és ennyi. Kíváncsi vagyok változik e a fogadtatás. Veress Zsolt
2019-07-10
Senki sem kérte azt, hogy legyen az arckép kötelező! De én azt forcírozgattam, hogy amennyiben sem arckép, sem feltöltött képek nincsenek akkor mennyiben lehet valóságos a regisztráló megadott neve. A bemutatkozás illendőség kérdése, illetve a többiek iránti tisztelet megadása! Enélkül az oldalból csak egy rideg képtároló hely marad! János Müller
2019-07-10
Zsóka: az érvedet elfogadom ... :) (de ne legyen kötelező az arckép, ennyi ... ) Kiss Tibor
2019-07-10
Tibor, ehhez csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy kb. 1 éve összefutottam a Margit hídon egy fotóssal, és sajnálkoztam, hogy még csak nem is bólintunk egymásnak, mi fotósok, amikor a másik fél megszólalt: RZsó, ugye te vagy? ... Mit nem mondjak, nagyon jól esett! És ezt az avatar fotómnak köszönhetem. Persze utána már én is tudtam - mi után kutattam picit a fejembe -, hogy ő kicsoda. Csupán ezért lenne jó ismerni egymás arcát is.
2019-07-10
János: korábban pont egy néhány ember által körülrajongott fotós társatok élt vissza egy arcképpel, olvasták is páran ... (és persze a rajongók tapsoltak is hozzá) Másrészt mit változtat egy valódi név, vagy arckép, a beírás, vagy a fotó tartalmán vagy értékén? Abból ítéljünk meg valakit hogy hogy néz ki? Bár én most tettem fel magamról képet és a nevem is valódi, de amikor arra hivatkoztak korábban hogy nincs ..., - ahelyett hogy a kérdésre válaszoltak volna mellébeszélés helyett, az sokkal inkább vérlázító volt, mint az arckép hiánya ... (nem vitaindítónak szántam, csak szerintem is fölösleges rugózni azon hogy kinek nincs vagy van arcképe, mert ez egy fotós oldal, és az értékét az adja meg hogy milyen képeket töltenek fel ... ) Kiss Tibor
2019-07-10
Helyes a morgás, oroszlán!
2019-07-10
Majd elfelejtettem! Ez is csak egy kérdés! Hogyan lesz egy fotós oldalból közösség, ha a tagok egy része eltitkolja magáról, hogy kicsoda? János Müller
2019-07-10
Azért hagy kérdezzek valamit! Miből lehet tudni, hogy a megadott név, amin regisztráltak nem kitalált, hanem igazi? Főleg abban az esetben ha sem önarcképe nincsen és képeket sem tölt az illető fel? Én eddig azt hittem, hogy egy fotós ! oldalra fotósok regisztrálnak! János Müller
2019-07-10
Az oldalon nincs a szabályzatban olyan, hogy kötelező nick fotó, vagy kötelező bemutatkozó leírás. Vannak akik meg emlékeznek arra, hogy milyen volt az amikor kötelező volt tapsolni vagy felvonulni! De, azért, hogy jobban megismerjük egymást és a jobb közösségi szellem érdekében ajánlott, ha töltesz fel magadról egy fotót és írsz pár sort magadról! Aki teheti töltsön fotót magáról S írjon pár sort de legfőképpen mutasson meg sok jó fotót! Fotóvilág Admin
2019-07-10
Zsókának igaza van! Szerintem egy kép és néhány mondat kellene a bemutatkozáshoz, különben a tagok arctalanok és névtelenek maradnak! Mert miért kellene elhinni, hogyha sem képet magáról nem tölt fel, sem pedig bemutatkozást nem csinál, akkor a neve igazi? Sokan vannak akik regisztráltak, képeket még nem töltöttek fel, nevük ugyan van de semmi más információ! Kezdem azt hinni, hogy a nevek is csak kitaláltak! János Müller
2019-07-09
Még mindig van néhány tagtárs, akik arctalan vannak jelen az oldalon. Vagy mindenkinek kötelező vagy senkinek.
Új sor kezdéshez a hozzászólásban a SHIFT és ENTER billentyűket kell egyidejűleg benyomni. Nádor Pál
2019-07-09
Azt írja az újság, hogy az esküvői fotózást is lehet érdekesen csinálni. Mit ki nem találnak!https://index.hu/nagykep/2019/07/08/nem_vagyok_eskuvoi_fotos_-_ian_weldon_-_martin_parr_foundation/
2019-07-09
Nem ez az egyetlen grafománriasztó az oldalon. A képek alatti hozzászólások is csak többszöri rákattintásra válnak láthatóvá.
2019-07-09
Kicsit félre lettem értve. Nem a mobilok mellé állok. Hanem a lényeg az lett volna, hogy sokkal inkább a végeredmény számít szerintem, mint az eszköz. Én rengeteg gépet próbáltam már, digitálisat, analógot, a Six-től a Polaroidig..., mindegyikkel vsináltam szerintem jó fotókat. Mondjuk nem is a minőségre mentem soha. Aki itt esetleg \" ismer \" kicsit is, az tudja. Amikor itthon hívtam elő 20-30 éve lejárt filmeket, a magam módján, ìgy vagy úgy, insztant kávéval, volt, hogy 27 fokos csapi vízzel, kinyitott wc ajtónál kivett filmmel...ebbe most nem is mennék bele, annak is megvolt a varázsa. Pedig a technikai \" minőségtől \" messze voltak ;)
2019-07-08
Ha kiváló képet akarsz készíteni vedd elő a régi, filmre dolgozo , mondjuk kodakodat. Tenyleg hány megapixel kell ahhoz , hogy egy filmre készült kép felbontását el lehessen érni. Veress Zsolt
2019-07-08
Én maradok a kis kompaktomnál ... Nem azért mert egy drága és jó géppel szemben ellenérzéseim lennének, de egyszerűen nincs rá pénzem, és webes méretben ezzel is tűrhető a minőség ... (ha nagyban kellene print, ott persze meghal ... ) Már jó ideje jelmondattá vált: amit nem tud a gépem, azt hozzáteszem én az utómunkával ... Hogy mennyire sikerül, azt úgy is a befogadó közeg dönti el ... :) Kiss Tibor
2019-07-08
Kedves Terézia!az oldal alján. A jobboldali szélső ikon az a Flickr tarhelyunk.10 000 L Tamás Varga
Nádor Pál
Éva kérése is írva vagyon!
Szép fényeket!
Fotóvilág Admin
Kelemen Éva
Eléggé sok olyan regisztrált tag van, aki még egyetlen képet sem töltöttek fel! A nevük számomra ismeretlen, bemutatkozás és kapcsolatfelvétel nincsen megjelölve, képeik nincsennek! Köztük vannak olyanok is akik már közel 1 hónapja regisztráltak. Vajon miképpen lehetne ezeket az emberek rászedni, hogy rakjanak fel képeket, ezekkel is élénkítve az oldal életét! Elvégre ez egy fotós oldal!
János Müller
Veress Zsolt
János Müller
Veress Zsolt
János Müller
Kiss Tibor
Másrészt mit változtat egy valódi név, vagy arckép, a beírás, vagy a fotó tartalmán
vagy értékén?
Abból ítéljünk meg valakit hogy hogy néz ki?
Bár én most tettem fel magamról képet és a nevem is valódi, de amikor arra hivatkoztak korábban hogy nincs ..., - ahelyett hogy a kérdésre válaszoltak volna mellébeszélés helyett, az sokkal inkább vérlázító volt, mint az arckép hiánya ...
(nem vitaindítónak szántam, csak szerintem is fölösleges rugózni azon hogy kinek nincs vagy van arcképe, mert ez egy fotós oldal, és az értékét az adja meg hogy milyen képeket töltenek fel ... )
Kiss Tibor
János Müller
Főleg abban az esetben ha sem önarcképe nincsen és képeket sem tölt az illető fel? Én eddig azt hittem, hogy egy fotós ! oldalra fotósok regisztrálnak!
János Müller
Vannak akik meg emlékeznek arra, hogy milyen volt az amikor kötelező volt tapsolni vagy felvonulni!
De, azért, hogy jobban megismerjük egymást és a jobb közösségi szellem érdekében ajánlott, ha töltesz fel magadról egy fotót és írsz pár sort magadról!
Aki teheti töltsön fotót magáról S írjon pár sort de legfőképpen mutasson meg sok jó fotót!
Fotóvilág Admin
Mert miért kellene elhinni, hogyha sem képet magáról nem tölt fel, sem pedig bemutatkozást nem csinál, akkor a neve igazi? Sokan vannak akik regisztráltak, képeket még nem töltöttek fel, nevük ugyan van de semmi más információ! Kezdem azt hinni, hogy a nevek is csak kitaláltak!
János Müller
Nádor Pál
Veress Zsolt
Nem azért mert egy drága és jó géppel szemben ellenérzéseim lennének, de egyszerűen nincs rá pénzem, és webes méretben ezzel is tűrhető a minőség ...
(ha nagyban kellene print, ott persze meghal ... )
Már jó ideje jelmondattá vált: amit nem tud a gépem, azt hozzáteszem én az
utómunkával ... Hogy mennyire sikerül, azt úgy is a befogadó közeg dönti el ... :)
Kiss Tibor
L Tamás Varga