Alapította: Dékán István 1996-ban

Gondolatok!

Legfrissebb témák
En is probaltam ma feltolteni egy kepet 2 mb alatti formatumban, de nem sikerult. Nekem sincs turelmem ahhoz, hogy sokszor probalkozzak. 
Végh Izabella
2023-11-14
En csak annyit szolnek hozza, hogy nekem par napja egyaltalan nem sikerul feltolteni kepet (erosen tomoritettet se), azzal teljesen egyetertek, hogy technikai problemarol lehet szo, kizart dolog a szelektalas... tovabbra is szurkolunk, hogy sikeruljon kijavitani minnel hamarabb a hibat
Bányik Éva
2023-11-14
Kedves János! Nem hinném, hogy szelektálásról lenne szó, nekem sikerült feltöltenem nagy nehezen, sok-sok próbálkozásra, de elég ismeretlen és új emberke vagyok még itt. Szerintem abszolút technikai problémáról van szó. Volt úgy, hogy alig 8 mb alatti fotót akartam feltölteni és miután megkaptam a szokásos elutasítást, kicsit csökkentettem a méreten és akkor meg egyből sikerült a feltöltés, kb 3 perc eltéréssel.
Horváth Mónika
2023-11-14
Kedves Mónika!
Egyre inkább mások sem látják tisztában az oldal működését!
Egyeseknek sikerül a feltöltés, másoknak nem, és ez probléma.
Mintha szelektálva lenne kinek szabd feltölteni és kinek nem!
Én a mai napig kb. 13 alkalommal próbáltam feltölteni egy képet, sikertelenül.
Nekem ehhez nincsen sem időm, sem kedvem! 

János Müller
2023-11-14
Kedves Lajos! Köszönöm a választ, én még nem látom tisztán a FV működését és kíváncsi természet is vagyok. Veled együtt én sem vontam még vissza ajánlást, hisz\' vagy tetszik egy kép, vagy nem. Remélem hamar elhárulnak az akadályok a fotók feltöltése terén és visszaáll a megszokott rend. Kívánok nyugodt és örömteli napot!
Horváth Mónika
2023-11-14
Kedves Mónika:  Az, hogy egy ajánlott kép milyen gyakorisággal jelenik meg az ajánlott képek listáján, a FV illetékesétől kapott információ szerint, nem függ attól, hogy hányan ajánlották, ezért a magam részéről, ha már van ajánlója egy képnek, akkor én nem csatlakozom. Ez független az alkotó személyétől. Azt, hogy mások miért és hogyan adnak ajánlatot, nem tudom, mint, ahogy ajánlatot én soha még nem vontam vissza.
Deák Lajos
2023-11-14
Sziasztok! Én azt vettem most észre egyik képemnél, hogy eddig többen (öten-hatan) is ajánlották, most pedig egy ajánló van. Ez azt jelenti, hogy a többiek később úgy döntöttek, hogy mégsem tetszik a fotóm és visszavonták az ajánlást? Vagy mi történhetett? Nem az egó, csak kíváncsi vagyok, mert nekem fontosak a visszajelzések egy-egy fotómra. 
Horváth Mónika
2023-11-14
Kedves János: Nehezen tudom elképzelni, hogy az eddig működő rendszer úgy vált működésképtelenné, hogy hirtelen többünk számítógépén kellene bármit is módosítani, az eddig működőhöz képest. Technikai ismeretek híján, természetesen kizárni sem tudom, csak nem túl életszerű.
Deák Lajos
2023-11-14
Nekem pár napja nem engedte, most meg mindenféle állítgatás nélkül engedi.
2023-11-14
Hasonló tapasztalat. Nem sikerül feltöltenem, kikapcsolt vagy bekapcsolt Kaspersky VPN -el sem.
Bélafalvi István
2023-11-14
Tévedtem! Megpróbáltam képet feltölteni úgy, hogy az antivírus programot, különböző módokra állítottam!
Nagyon ravasz és bosszantó a jelenség! A feltöltést megengedi, majd miután kiválasztottam a kategóriát és megírtam a képről, hol készült és miért, az elmentést már nem engedte! Szóval valóban bosszantó, mivel több hónap után próbáltam egy képet feltölteni, de ez sem sikerült!

János Müller
2023-11-14
Kedves Fotóstársak!
Érdeklődve olvasom a beírásokat, melyek az feltöltéssel kapcsolatosak!
Az én tapasztalataim szerint, elképzelhető, hogy a feltöltők gépéinek, antivírus beállításaiban van a probléma! Erre utal az is, hogy egyeseknek sikerül, másoknak nem a képfeltöltés!
Érdemes tehát átnézni a komputer antivírus beállításait.
Van ott egy úgynevezett Secure VPN! Ez bekapcsolva megakadályozza bizonyos programok bejutását a komputerbe, de a feltöltésnél is lehet vele ilyen probléma.
Én az 500px -re csak úgy tudok feltölteni képeket ha ezt a VPN addig kikapcsolom!
Nem biztos, hogy ez miatt van a jelenség, de egy próbát megér, veszteni nem lehet vele!

János Müller
2023-11-14
Köszönöm, hogy visszaigazoltátok a problémát, köszönöm, hogy jeleztétek az időnkénti működés tényét. Szurkoljunk a sikeres megoldásért.
Deák Lajos
2023-11-13
Talán próbáljátok most. 
Horváth Mónika
2023-11-13
Nem tudom röstelljem-e, de nekem most is sikerült feltöltenem képet. 
Horváth Mónika
2023-11-13
Kedves sporttársak  nekem többedikre sem sikerült  Hilfe kedves  Fotóvilág
Szendrei Tibor József
2023-11-13
Erdekes, hogy van akinek sikerul a feltoltes, bizony en is probalkoztam a nap folyaman tobbszor is, de sikertelenul
Bányik Éva
2023-11-13
Nagy örömömre, odáig eljutottam, hogy sikeres feltöltés, majd amikor menteni akartam, piros betűkkel megjelent az ablak fölött, a Sikertelen mentés, próbálja újra
Deák Lajos
2023-11-13
Érdekes, nekem e pillanatban működik. És egy órával ezelőtt is működött. Időszakos hUba.
Aczél Péter
2023-11-13
Én is próbálkozok, de nem sikerül feltöltenem. Várok türelemmel.
Bélafalvi István
2023-11-13
Sziasztok! nem sikerül feltölteni, reméljük, hogy sikerül a hibát kijavítani. Szép napot mindenkinek!
Székely István
2023-11-13
Nekem ma sikerült egy fotót feltöltenem. Bízom benne, hogy sikerült kijavítani a hibát és újra gyönyörködhetünk a szebbnél szebb alkotásokban. 
Üdv Mindenkinek,
Horváth Mónika

Horváth Mónika
2023-11-13
Lajos, úgy tűnik, működik a feltöltés.
Aczél Péter
2023-11-13
OK. Várok türelemmel.
Deák Lajos
2023-11-13
A hiba keresése folyamatban!
L Tamás Varga